مدیر عامل بانک مهر اقتصاد از منفی شدن رشد مبلغ مطالبات غیر جاری بانک، نسبت به سالهای گذشته و تحقق بودجه فراتر از انتظار تعیین شده درطرح ارتقا سودآوری بانک در سال۹۷ خبر داد. سید ضیاء ایمانی با اعلام این خبر ابراز داشت: به حول و قوه الهی و پیگیری‌های بی وقفه و خالصانه همکاران […]

مدیر عامل بانک مهر اقتصاد از منفی شدن رشد مبلغ مطالبات غیر جاری بانک، نسبت به سالهای گذشته و تحقق بودجه فراتر از انتظار تعیین شده درطرح ارتقا سودآوری بانک در سال۹۷ خبر داد. سید ضیاء ایمانی با اعلام این خبر ابراز داشت: به حول و قوه الهی و پیگیری‌های بی وقفه و خالصانه همکاران پر تلاش بانک برای نخستین بار در تاریخ فعالیت بانک شاهد موفقیت‌های چشمگیری در مدیریت بهینه مطالبات در سال ۱۳۹۷ بودیم به طوری که موفق شدیم در ۱۷ استان بودجه فراتر از انتظار را محقق نماییم و در ۹ استان نیز به بودجه‌های در حد انتظار و واقع بینانه دست یابیم. مدیر عامل بانک خاطر نشان کرد: کسب این دستاورد مهم با استفاده از ابزارهایی چون دستورالعمل نسیم مهر در شرایطی محقق شد که مردم در سال گذشته به لحاظ اقتصادی با مشکلات متعددی مواجه بوده و به تبع آن شبکه بانکی کشور با افزایش مطالبات غیرجاری رو به رو بود. وی تصریح کرد: بررسی‌های صورت گرفته بیانگر این موضوع است که علیرغم رشد حجم تسهیلات هر ساله و ورود پرونده‌های جدید به دامنه مطالبات غیرجاری، با لحاظ میانگین رشد طبیعی مطالبات غیرجاری در سنوات قبل (مبلغ ۲٫۳۱۷ میلیارد ریال) طبیعتا مبلغ مطالبات در پایان سال ۱۳۹۷ می بایست حداقل به عدد ۳۰٫۳۶۰ میلیارد ریال می‌رسید که نه تنها این موضوع رخ نداده، بلکه مبلغ ۱٫۸۵۸ میلیارد ریال نیز نسبت به ابتدای سال ۱۳۹۶ و مبلغ ۸۱۹ میلیارد ریال نسبت به سال ۱۳۹۵ کاهش داشتیم که رکوردی جدید برای بانک محسوب می گردد. مدیر عامل بانک افزود: وضعیت مبلغ مطالبات غیر جاری بانک در ابتدای اجرای دستورالعمل نسیم مهر مبلغ۳۳٫۴۰۴میلیارد ریال بوده که در مقایسه با تاریخ منتهی به ۲۹‏‏‏ اسفند ۹۷، مبلغ۷٫۲۱۹ میلیارد ریال کاهش داشتیم همچنین بودجه مبلغ مطالبات در نظر گرفته شده برای پایان سال ۹۷ از سوی هیات مدیره بانک، مبلغ۴۰٫۰۰۰ میلیارد ریال بوده است که در مقایسه با تاریخ ۲۹‏‏‏/۱۲‏‏‏/۱۳۹۷ ، ۱۳٫۸۱۵ میلیارد ریال کاهش یافته است. وی با بیان اینکه ۷۷ درصد از استانهای کشور موفق به تحقق بودجه خود شده‌اند، ضمن تشکر از معاون حقوقی، هیئت مدیره و تمامی معاونین، مدیران و همکاران عزیز و پرتلاش بانک مهر اقتصاد به ویژه دوایر حقوقی و همکاران وصول مطالبات، ابراز داشت: امیدواریم با شعار ” تعامل با نگاه مهربانانه تصمیم هوشمندانه وصول مدبرانه ” شاهد تحقق دستاورد بزرگتری در این حوزه باشیم.

مدیرعامل بانک کشاورزی اعلام کرد
حمایت حداکثری از رونق تولید

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی در همایش مدیران این بانک، شعار سال و محور اقدامات و برنامه های این بانک در سال ۱۳۹۸ را به تبعیت از منویات مقام معظم رهبری، «حمایت حداکثری از رونق تولید» اعلام کرد.
روح اله خدارحمی تاکید کرد: باید در اقدامات امسال خود فعال‌تر و پیگیرانه‌تر از سال‌های گذشته عمل کنیم و با سرلوحه قرار دادن شعار رونق تولید، مرتبا اقدامات خود را با وسواس مورد بازبینی قرار دهیم تا بتوانیم به یاری خداوند و با تکیه بر روحیه انقلابی مدیران و انسجام و همدلی کارکنان بانک کشاورزی، از مشکلات جامعه بکاهیم و در مسیر تحقق شعار سال حرکت کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به رشد ۴۰۰ هزار میلیارد ریالی منابع بانک کشاورزی در دوسال گذشته اشاره کرد و گفت: در پایان سال ۱۳۹۷ میزان منابع ما به ۹۲۰ هزار میلیارد ریال رسید و به یاری خداوند تلاش داریم به زودی از مرز ۱۰۰۰ هزار میلیارد ریال عبور کنیم و این در حالی است که سهم منابع ارزان قیمت ما از ۴۰ درصد در پایان سال ۱۳۹۶ به ۴۶ درصد در پایان سال ۱۳۹۷ افزایش یافت .
وی تاکید کرد: در سال ۱۳۹۸ نیز تمرکز ما بر جذب منابع ارزان قیمت و سپرده با نرخ های مصوب شورای پول و اعتبار است .
خدارحمی اظهار داشت: در زمینه پرداخت تسهیلات در سال ۱۳۹۷ موفق شدیم با پرداخت ۴۸۰ هزار میلیارد ریال به تکالیف و برنامه های تعهدی خود عمل کنیم و ترکیب تسهیلات پرداختی نیز به نفع پرداخت های سرمایه ای تغییر کرد که مبین توانایی بانک کشاورزی در حمایت از زیرساخت های تولید است؛ همچنین رشد ۵۰ درصدی تسهیلات پرداختی برای توسعه مکانیزاسیون، از دیگر ابعاد مهم عملکرد پرداخت تسهیلات بانک است.
وی افزود: یکی از اقدامات اثرگذار و تحسین برانگیز بانک کشاورزی در سال ۱۳۹۷ پرداخت ۳۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات ۶ درصدی در اجرای طرح توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری بود که در طول ۴۰ سال پس از انقلاب، کاری بی سابقه بوده و حیاتی دوباره به بخش روستایی و عشایری بخشیده است؛ پیش بینی می شود با اجرای کامل این طرح در ماه های آینده اشتغال ایجاد شده از محل این طرح از مرز ایجاد ۱۲۰ هزار شغل جدید عبور کند.