رئیس حوزه هنری استان بوشهر گفت: نمایشگاه عکس «آسیب های اجتماعی» در نگارخانه سوره حوزه هنری استان بوشهر افتتاح شد. امید پارسایی فر در جمع خبرنگاران با اشاره به حمایت از هنرمندان استان، در آئین افتتاح نمایشگاه اظهار داشت: حوزه هنری در کنار هنرمندانی است که با تولید آثار خود جهت حل آسیب‌های اجتماعی نقطه […]

رئیس حوزه هنری استان بوشهر گفت: نمایشگاه عکس «آسیب های اجتماعی» در نگارخانه سوره حوزه هنری استان بوشهر افتتاح شد.
امید پارسایی فر در جمع خبرنگاران با اشاره به حمایت از هنرمندان استان، در آئین افتتاح نمایشگاه اظهار داشت: حوزه هنری در کنار هنرمندانی است که با تولید آثار خود جهت حل آسیب‌های اجتماعی نقطه نظرات مثبت و مؤثری دارند.
پارسایی فر ضمن اشاره به استقبال این سازمان از طرح‌های خلاقانه هنرمندان در رابطه با آسیب‌های اجتماعی اظهار داشت: حوزه هنری استان بوشهر برنامه‌های متعددی را در رابطه با آسیب‌های اجتماعی در نظر دارد که این نمایشگاه که توسط مجموعه جمعه‌های عکاسی زیر نظر دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری برگزار شد نقطه آغاز این برنامه هاست.
وی خاطرنشان کرد: بی تردید آسیب‌های اجتماعی را از زبان و دریچه دوربین هوشمند و تیزبین عکاسان جوان استان می‌توان به خوبی به نظاره نشست.
پارسایی فر ضمن اشاره به تلاش عکاسان جوان استان و ارج آن، ادامه داد: مهم این است که بتوانیم پس از این همت هنرمندانه توسط عکاسان استان، برای رفع این آسیب‌ها تلاش کنیم.
این نمایشگاه شامل ۲۲ اثر برگزیده از ۱۹ عکاس است که طی یک فراخوان استانی توسط مؤسسه پویش جمعه‌های عکاسی جوانان بوشهر و از بین ۴۰۵ اثر ارسالی از ۵۷ عکاس گردآوری شده است.
مجموعه تابلوهای نمایشگاه «آسیب های اجتماعی» در ابعاد ۵۰ در ۷۰ و توسط عکاسانی چون علی بیژنی، حمیدرضا احمدی فرد، سارا رستمی، محسن زارعی، علی جهان آرا، ارس زنگنه، مهدی قائدی، لیلا پورحسن زاده، محبوبه نظامی و مصیب مشتاق عکس برداری شده است.
نرگس نصو، میلاد فروتن، ندا بحرانی، شیوا محمدی، فاطمه دوروند، مهرناز رحیمی، لعیا عمویی، مریم قیصری و زهره سیاسی نژاد دیگر عکاسانی هستند که آثار آنها در نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفته است.
این نمایشگاه از چهارم الی ششم اردیبهشت ماه ساعت ۱۹ الی ۲۱ در نگارخانه سوره حوزه هنری استان بوشهر میزبان علاقه مندان می‌باشد و تمام عوائد حاصل از فروش آثار نمایشگاه عکس «آسیب های اجتماعی» به سیل زدگان تعلق می‌گیرد.
خسارت ۳۶ میلیارد تومانی سرما به باغات اهر
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر، میزان خسارت سرمازدگی به باغات این شهرستان را نزدیک به ۳۶ میلیارد تومان اعلام کرد گفت: باغات اهر خسارت سرمازدگی باغات اهر بین ۴۰ تا ۵۰ درصد است.
محمد اسدی در گفت‌و‌گو با خبرنگاران با اشاره به برآورد خسارت سرمازدگی سرمازدگی باغات شهرستان اهر اظهار داشت: در پی بارش سنگین برف و سرمای دیررس، باغات شهرستان اهر ۴۰ تا ۵۰ درصد دچار خسارت شده‌اند.
وی از خسارت سرمازدگی به ۲۲۰ هکتار از باغات میوه‌های هسته‌دار در شهرستان اهر خبر داد و افزود: به عبارتی می‌توان گفت خسارت سرمازدگی در کلیه روستاهای شهرستان اهر گزارش شده و عمده خسارت وارده به درختان سیب است مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر گفت: خسارت سرمازدگی عمدتاً به ۳۷۳۸ هکتار باغات سیب، ۹۹ هکتار باغات هلو، ۸۲ هکتار باغات زردآلو، ۲۰ هکتار باغات گردو، ۷ هکتار باغات آلو، ۴ هکتار باغات آلوچه (گوجه سبز) و شلیل، بادام و شفتالو وارد شده است.
اسدی در پاسخ به این سوال که بر اثر سرمازدگی حدوداً چه میزان از تولید میوه در شهرستان اهر از بین رفته است؟ گفت: بر اساس برآوردهای کارشناسی تقریباً ۸ هزار و ۸۳۳ تن از میزان تولید میوه در شهرستان اهر از بین رفته است که مجموع خسارت وارده ۳۶ میلیارد تومان برآورد می‌شود.
وی بابیان اینکه بیمه کشاورزی غیر خسارت سرمازدگی، تگرگ‌زدگی و سیل‌زدگی سال گذشته، خسارت سال‌های گذشته را پرداخت کرده است، ابراز داشت: بر اساس پیگیری‌های انجام شده تاکنون ۵۰ درصد مطالبات کشاورزی اهری از بابت خسارت سرمازدگی، تگرگ‌زدگی و سیل‌زدگی سال گذشته پرداخت شده است و امید می‌رود بیمه محصولات کشاورزی برای پرداخت مطالبات باقی‌مانده کشاورزی اقدام کند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر یادآور شد: کشاورزان با آن‌که دچار خسارت شده‌اند انتظار پرداخت غرامت‌شان را می‌کشند چراکه با این پول می‌توانند هزینه نگهداری باغات را هرچند کم ولی تامین کنند لذا از مسئولان استانی تقاضا داریم با حمایت از کشاورزان مانع از ضرر و زیان بخش کشاورزی شوند.

طرحی با هدف ارتقای کمی و کیفی آب شرب شهرستان پاکدشت
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب جنوب شرقی استان تهران گفت: با بهره برداری از خط انتقال آب تصفیه خانه ماملو برداشت از چاه ها و آبخوان های فرون آباد کاهش یافت و اساساً این طرح با هدف ارتقای کمی و کیفی آب شرب شهرستان پاکدشت اجرا شد.
علیرضا کارگری در آئین افتتاح پروژه آب رسانی به شهر فرون آباد پاکدشت از خط انتقال آب تصفیه خانه ماملو (هفتم) تهران که با حضور مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد، طی سخنانی در خصوص اهداف اجرای این پروژه آب‌رسانی اظهار داشت: در راستای ارتقای کمی و کیفی آب شرب شهروندان شهر فرون آباد طرح آب‌رسانی به این شهر از خط انتقال آب تصفیه‌خانه ماملو به تهران مطابق برنامه‌ریزی، اقدامات صورت گرفته و جذب اعتبارات ملی و استانی در مدت یک سال انجام شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب جنوب شرقی استان تهران در ادامه افزود: این طرح با اجرای چهار کیلومتر لوله‌گذاری چدن داکتیل در اقطار ۴۰۰ و ۵۰۰ میلی‌متری، اجرای عملیات لوله رانی خط انتقال آب به قطر ۵۰۰ میلی‌متری با کیسینگ بتنی با قطر ۱۲۰۰ میلی‌متری به روش پایپ جکینگ جهت عبور از جاده امام رضا، اصلاح و توسعه شبکه آب‌رسانی به طول ۱۰ کیلومتر و تملک زمین جهت احداث مخزن، انجام شد.
وی با بیان این مطلب که تا قبل از اجرای این پروژه، صد درصد منابع تأمین آب شهروندان فرون آباد از سفره‌های زیرزمینی و چاه‌ها انجام می‌شد، اضافه کرد: با بهره‌برداری از این طرح آب رسانی که مجموعاً ۸۱ میلیارد ریال از محل اعتبارات عمرانی و درآمدهای جاری شرکت هزینه شده است گام مهمی در مدیریت برداشت از آب‌های سطحی و تعادل سازی آبخوان منطقه برداشته شد.
کارگری با قدردانی از حمایت و مشارکت مسئولین شهرستان پاکدشت، شهردار و اعضا شورای شهر فرون آباد در اجرای این پروژه آب‌رسانی، خاطرنشان کرد: جهت احداث مخزن زمینی ذخیره‌سازی آب شرب شهروندان فرون آباد با ظرفیت ده هزار مترمکعب و تأسیسات جانبی نیاز به تملک زمین به مساحت ۱۰۲۴۶ مترمربع بود که از سوی شهرداری اهدا شد.