با تصمیم اعضای کارگروه ستاد تنظیم بازار مقرر شده است، با هدف تنظیم بازار اقلام اساسی و مصرفی خانوار در ماه مبارک رمضان، طرح ویژه نظارت بر بازار از روز دهم اردیبهشت آغاز و تا هفدهم خرداد ادامه می‌یابد. این اقدام با هدف حفظ آرامش بازار در ماه مبارک رمضان و توجه به رفاه هموطنان […]

با تصمیم اعضای کارگروه ستاد تنظیم بازار مقرر شده است، با هدف تنظیم بازار اقلام اساسی و مصرفی خانوار در ماه مبارک رمضان، طرح ویژه نظارت بر بازار از روز دهم اردیبهشت آغاز و تا هفدهم خرداد ادامه می‌یابد.
این اقدام با هدف حفظ آرامش بازار در ماه مبارک رمضان و توجه به رفاه هموطنان به ویژه اقشار آسیب پذیر جامعه صورت می‌گیرد.
بر این اساس عرضه اقلام اساسی در دو سطح صورت خواهد گرفت. کالا‌های اساسی مانند برنج، شکر، روغن، گوشت مرغ در این راستا با قیمت‌های ترجیحی برای خانوار‌های هدف اختصاص می‌یابد یا در فروش‌های فوق العاده عرضه خواهند شد. در این راستا تصمیماتی نیز با هدف تنظیم بازار خرما، زولبیا و بامیه، حلیم و آش که کالا‌های مهم و پرمصرف در این ماه هستند اتخاذ شده است.

قیمت سیب زمینی در بازار متعادل می‌شود

رئیس انجمن ملی سیب زمینی با اشاره به دلایل گرانی قیمت سیب زمینی در بازار اظهار کرد: توقف برداشت محصول به سبب بارندگی‌های اخیر، بروز مشکلات در سیستم حمل و نقل جاده‌ای و تعطیلی نیروی کار در بخش سورتینگ از جمله علل افزایش قیمت سیب زمینی طی روز‌های اخیر در بازار به شمار می‌رود.
نیازی با بیان اینکه قیمت سیب زمینی در بازار متعادل می‌شود، افزود: با توجه به برداشت محصول از مناطق جیرفت، هرمزگان، کرمان عرضه به بازار پیش بینی می‌شود که قیمت سیب زمینی در بازار کاهش یابد.
وی ادامه داد: با ممنوعیت صادرات سیب زمینی از ۱۵ فروردین به کشور‌های عراق، ترکیه، ترکمنستان و حوزه خلیج فارس قیمت روند کاهشی به خود گرفته است.
براساس آمار تولید، سیب‌زمینی مورد نیاز کشور تامین است و کمبودی در این زمینه نداریم.

 

اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی برای عشایر

رئیس سازمان امور عشایر در حاشیه همایش گردهمایی مدیران عشایر گفت: از محل اعتبارات مدیریت بحران سازمان امور عشایر، ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار تصویب شده و به جامعه عشایری که در سیل اخیر خسارت دیدند اختصاص خواهد یافت.
رئیس سازمان امور عشایر کشور افزود: بر این اساس، به هر فرد خسارت دیده ۵۰ میلیون تومان با سود ۴ درصد و دوره بازگشت ۴ ساله، پرداخت می‌شود.
وی گفت: بیشتر خسارت‌ها به زیرساخت‌هایی مثل راه، تأسیسات آبی و استقرارگاه‌های عشایر و دامداران آن‌ها وارد و در مجموع، برآورد شده که ۳۰۰ میلیارد تومان خسارت در استان‌های درگیر سیل، به بخش عشایر کشور وارد شده است.
وی افزود: جامعه عشایر با توجه به جمعیت کم، تولید و راندمان بالا، از بهترین گزینه‌ها برای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی محسوب می‌شود.

معافیت کمک شهرداری‌ها از پرداخت مالیات

سرپرست سازمان امور مالیاتی بخشنامه معافیت از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده به سازمان‌های وابسته به شهرداری را ابلاغ کرد
محمدقاسم پناهی در بخشنامه‌ای ابلاغ کرد: نظر به ابهام مطرح شده درخصوص مشمولیت یا عدم مشمولیت کمک‌های شهرداری‌ها به سازمان‌های وابسته از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده، به پیوست صورتجلسه شماره ۲۱-۲۰۱ مورخ ۱۳۹۷/۰۸/۱۹ شورای عالی مالیاتی دراجرای بند (۳) ماده (۲۵۵) قانون مالیات‌های مستقیم مبنی بر اینکه: «چنانچه وجوه دریافتی سازمان‌های مذکور از شهرداری به موجب قوانین یا بودجه مصوب شهرداری‌ها انجام گیرد (به استثنای وجوه دریافتی که در قبال انجام خدمات مشخص می‌باشد) دریافتی مذکور در انطباق با تعاریف مقرر در مواد، ۱، ۳ و ۵ و سایر مقررات قانون مالیات بر ارزش افزوده نبوده و لذا مشمول پرداخت مالیات و عوارض موضوع قانون مالیات بر ارزش افزوده نمی‌باشد»

شرکت کنندگان در نمایشگاه‌های برون مرزی یارانه می‌گیرند

مدیر کل دفتر اروپا و آمریکای سازمان توسعه تجارت ایران گفت: شرکت کنندگان در نمایشگاه‌های برون مرزی مورد تایید و دارای مجوز از سازمان توسعه تجارت، در صورت تکمیل مدارک و مستندات از یارانه نمایشگاهی به عنوان مشوق برخوردار می‌شوند. بهروز حسن الفت افزود: پارسال برای حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی در خارج کشور، ۵۰ درصد هزینه‌های غرفه‌داران تا سقف ۲۰ میلیون تومان به شرکت‌کنندگان پرداخت شد. وی خاطرنشان کرد: شرکت‌هایی که توانستند مدارک و مستندات حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی را برای سازمان توسعه تجارت بیاورند، یارانه‌های خود را دریافت کردند.
حسن الفت بیان داشت: پرداخت یارانه یاد شده جزو سیاست‌های سازمان توسعه تجارت است که امسال نیز ادامه خواهد داشت. وی گفت: هر نمایشگاهی که برای امسال بتواند مجوز برگزاری از سازمان توسعه تجارت دریافت کند، مشمول دریافت این یارانه خواهد شد.