مدیر اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی اسدآباد از واگذاری کمپینگ گردشگری گردنه این شهرستان به انجمن حمایت از زندانیان خبر داد. کامران اکبری شایگان اظهار کرد: بعد از ۹ سال بلاتکلیفی، کمپینگ گردشگری احداث شده در گردنه اسدآباد با تدبیر فرماندار و دادستان تعیین تکلیف و جهت جلوگیری از تخریب بیت المال و […]

مدیر اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی اسدآباد از واگذاری کمپینگ گردشگری گردنه این شهرستان به انجمن حمایت از زندانیان خبر داد.
کامران اکبری شایگان اظهار کرد: بعد از ۹ سال بلاتکلیفی، کمپینگ گردشگری احداث شده در گردنه اسدآباد با تدبیر فرماندار و دادستان تعیین تکلیف و جهت جلوگیری از تخریب بیت المال و استفاده شهروندان و گردشگران طی صورتجلسه و توافق نامه‌ای به منظور نگهداری، توسعه و ایجاد درآمد برای زندانیان به انجمن حمایت از زندانیان شهرستان واگذار شد.
وی با بیان این‌که این توافق نامه بین اداره میراث فرهنگی و انجمن حمایت از زندانیان منعقد شده افزود: این کمپینگ با اعتباری افزون بر ۲۵۰ میلیون تومان ۹ سال پیش در سال ۸۹ توسط اداره میراث فرهنگی شهرستان ساخته شده بود که طی این مدت هیچ استفاده‌ای از این مکان صورت نمی‌گرفت و مکان فوق بلاتکلیف بود.
وی با اشاره به وجود ۳۰ آلاچیق، و سکوی نصب چادر، سرویس بهداشتی و نماز خانه در این کمپ اقامتی تصریح کرد: بر اساس توافق نامه‌ای این کمپ به انجمن حمایت از زندانیان در راستای خدمات دهی به مسافران عبوری از مسیر و ایجاد درآمدزایی و صرف هزینه آن برای حمایت از خانواده زندانیان واگذار می‌شود.
اکبری شایگان در ادامه یادآور شد: شهرستان اسدآباد دارای ۱۵۰ اثر تاریخی و فرهنگی بوده و از این تعداد اثر تاریخی و فرهنگی ۵۸ اثر جز آثار ملی به ثبت رسیده است.
وی در ادامه از جمله آثار ملی به ثبت رسیده این شهرستان را آب انبار، پل شکسته، مسجد میرزا آقاجانی، کتیبه آقاجان بلاغی، حمام صفوی، سنگ نبشته مسجد جامع، تالاب پیرسلیمان و درخت کهنسال ۴۰۰ ساله گردوی روستای کرخین‌آباد عنوان کرد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان اسدآباد بوستان جنگلی، بنای یادبود سیدجمال‌الدین، تالاب چشم‌شور و پیرسلیمان، کهریز، باغات و دره دربند کهریز، دره و روستای ویرایی، خنداب، گردنه و دشت اسدآباد و ارتفاعات منطقه حفاظت‌شده آلمابلاغ را نیز می‌توان از جمله جاذبه‌های تاریخی و گردشگری اسدآباد برشمرد.

 

جشنواره بازی‌های بومی- محلی و عشایری

جشنواره بازی‌های بومی- محلی و عشایری در روستای قره اوغلانلو بخش زنجانرود استان زنجان برگزار شد. این جشنواره با هدف معرفی صنایع دستی، غذاهای محلی، بازی‌های بومی-محلی وآداب و رسوم عشایر منطقه با حضور جمعی از مسؤولان و عشایر این استان با بازی « قئیش گوتدی «، کشتی سنتی، مسابقه کندن پوست گوسفند، شتردوانی و طناب‌کشی انجام شد.