استاندار همدان گفت: توسعه شهرستان تازه تأسیس «درگزین» با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی در سند راهبردی ۳ ساله استان همدان دیده می‌شود. سید سعید شاهرخی  در مراسم افتتاح شهرستان تازه تأسیس درگزین در مسجد جامع این شهر با تبریک این روز تاریخی به مردم این منطقه گفت: منطقه درگزین سابقه و قدمت تاریخی […]

استاندار همدان گفت: توسعه شهرستان تازه تأسیس «درگزین» با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی در سند راهبردی ۳ ساله استان همدان دیده می‌شود.

سید سعید شاهرخی  در مراسم افتتاح شهرستان تازه تأسیس درگزین در مسجد جامع این شهر با تبریک این روز تاریخی به مردم این منطقه گفت: منطقه درگزین سابقه و قدمت تاریخی بزرگی دارد.

وی با بیان اینکه آرزوی دیرینه مردم این منطقه در دولت تدبیر و امید محقق شد و این فرصت بزرگی برای توسعه و خدمت بیشتر به مردم شهرستان است، گفت: منطقه درگزین همواره مورد توجه مناطق اطراف بوده است و از شخصیت‌های برجسته دینی، علمی و سیاسی برخوردار است. سیدسعید شاهرخی با بیان اینکه مردم این منطقه همواره پیوندی عمیق با آرمان‌های انقلاب و نظام جمهوری اسلامی داشتند، افزود: مرکز تجاری و بازار قدیمی شهر فرصتی پدیده آورده که مردم مناطق دیگر این مرکز را به عنوان قطب تجاری بشناسند. شهرستان درگزین با جمعیت ۳۸ هزار نفر و ۲ بخش و ۴ دهستان امروز رسماً کار خود را آغاز خواهد کرد استاندار همدان با بیان اینکه شهرستان درگزین با جمعیت ۳۸ هزار نفر و ۲ بخش و ۴ دهستان امروز رسماً کار خود را آغاز خواهد کرد، گفت: در یک سال گذشته ارتقای بخش به شهرستان با سرعت و با جدیت توسط وزارت کشور دنبال شد به تأیید وزیر کشور و هیئت وزیران رسید. شاهرخی با بیان اینکه با وحدت و همدلی همه مردم در راستای توسعه منطقه تلاش خواهیم کرد، گفت: همه باید این شهرستان تازه تأسیس را کمک کنیم چون مردم این منطقه همراه، صمیمی و وفادار به انقلاب هستند.

استاندار همدان با اشاره به وجود وحدت بین مردم سردرود، رزن و درگزین اضافه کرد: شهرستان درگزین با مصوبه و نصب تابلوی شهرستان محقق نمی‌شود بلکه نیاز به کار و تلاش مسئولان در کنار همکاری و همراهی مردم دارد.

وی با بیان اینکه مسئولان استان همدان باید بدانند مردم درگزین برای توسعه شهرستان همکاری می‌کنند و از مردم هم تقاضا دارم همراهی خود را ادامه دهند تا گام‌های بلندتری برداریم، گفت: من همچنان خود را شهروند قروه درگزین می‌دانم.

شاهرخی با بیان اینکه به تمام دستگاه‌های استان تأکید کرده‌ام ادارت مربوطه را در مرکز شهرستان مستقر کنند و هر مدیر که زودتر این کار را انجام دهد مورد تقدیر قرار می‌گیرد، گفت: توسعه شهرستان تازه تأسیس «درگزین» با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی در سند راهبردی ۳ ساله استان همدان دیده می‌شود.

وی با بیان اینکه به دنبال ارتقای شاخص‌های شهرستان درگزین هستیم اما این اقدام نیاز به صبر دارد بنابراین از مردم می‌خواهیم صبور باشند، اضافه کرد: در سال ۹۸ ردیف‌های بودجه برای شهرستان درگزین در نظر گرفته می‌شود.

استاندار همدان توجه به معیشت، اشتغال و تولید را اولویت برنامه‌های استان همدان برشمرد و گفت: مسئولانی برای شهرستان درگزین انتخاب شده‌اند باید اهداف دولت را دنبال کنند.

 

۳۰ درصد مشترکین آب روستایی کبودرآهنگ پرمصرف هستند

بخشدار مرکزی شهرستان کبودرآهنگ بابیان اینکه ۳۰ درصد مشترکین آب روستایی کبودرآهنگ پرمصرف هستند، گفت: مدیریت منابع آبی نیازمند همراهی مشترکین است.

بابک جهانگیری پیش از ظهر یکشنبه در همایش بهینه سازی مصرف آب که با حضور جمعی از دانش آموزان روستای داق داق آباد و با شعار «آب را هدر ندهیم» برگزار شد، گفت: دانش آموزان بهترین رسانه برای رساندن پیام اهمیت آب هستند.

بابک جهانگیری با بیان اینکه کودکان و نوجوانان هم تأثیر پذیر و هم تأثیرگذار هستند؛ خاطرنشان کرد: آموزش و مشارکت دادن دانش آموزان در طرح‌هایی مثل «همیار آب یا حامی» علاوه بر تقویت حس مسئولیت پذیری کودکان می‌تواند موجب تعمیق باورها و ترویج هنجارهای درست در مدیریت مصرف منابع آب از طریق آنها در سطح خانواده‌ها شود.

وی در ادامه عنوان کرد: همه باید بدانیم که آب مایه حیات است و نبود آن به معنای نبود زندگی است.

وی با بیان اینکه متأسفانه در حال حاضر ۳۰ درصد از مشترکین در شهرستان کبودرآهنگ پرمصرف هستند؛ خاطرنشان کرد: مدیریت منابع آبی نیازمند همراهی مشترکین است.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان کبودرآهنگ نیز با اشاره به اینکه اینگونه برنامه‌ها با هدف ترویج مصرف بهینه آب برگزار می‌شود، گفت: از آنجا که کودکان در سنین پایین آموزش پذیر تر هستند سعی بر این است تا آموزش در سنین کودکی انجام شود. باقر پورقاسمی ضمن اشاره به وضعیت موجود منابع آب در شهرستان کبودرآهنگ اظهار داشت: در راستای حفظ منابع موجود نیازمند مصرف بهینه آب هستیم که برگزاری اینگونه برنامه‌های آموزشی می‌تواند اثرات ویژه ای به همراه داشته باشد.

وی تصریح کرد: کودکان باید بدانند که کشور ما در منطقه آب و هوایی خشک و نیمه خشک قرار گرفته و حفظ منابع موجود از الزامات است. پورقاسمی همچنین از آموزش بانوان روستایی در راستای کاهش مصرف آب خبر داد و گفت: از آنجا که زنان عهده‌دار وظیفه سنگین پرورش نسل و تربیت فرزندان هستند بنابراین می‌توانند عامل اصلی در انتقال فرهنگ مصرف بهینه آب باشند.