شهردار بجنورد گفت: در حال حاضر کمپوست و دفن زباله مشکل لاینحل بجنورد شده است. روح الله براتیان نسبت به توقف فعالیت کارخانه کمپوست و دفن سنتی زباله اخطار داد و اظهار کرد: خطرات زیست محیطی این اقدام تمام شهر و شهروندان را تهدید می‌کند. براتیان افزود: اراده شهرداری بر رفع این مشکل متمرکز است […]

شهردار بجنورد گفت: در حال حاضر کمپوست و دفن زباله مشکل لاینحل بجنورد شده است.
روح الله براتیان نسبت به توقف فعالیت کارخانه کمپوست و دفن سنتی زباله اخطار داد و اظهار کرد: خطرات زیست محیطی این اقدام تمام شهر و شهروندان را تهدید می‌کند.
براتیان افزود: اراده شهرداری بر رفع این مشکل متمرکز است اما بدون حمایت و پشتوانه اعتبارات دولتی در راه اندازی مجدد کمپوست، نمی‌توانیم از این چالش عبور کنیم.
وی ادامه داد: تکمیل و راه اندازی کارخانه کمپوست ازجمله محوطه سازی، دیوارکشی و فنس گذاری، انتقال تأسیسات برق فشار قوی و سایت پردازش و احداث راه دسترسی به اعتباری بالغ بر ۹۳ میلیارد ریال نیاز دارد.
شهردار بجنورد بیان کرد: توپوگرافی شهر بجنورد ایجاب می‌کند برای عبور از مشکلات زیست محیطی، کارخانه کمپوست هرچه سریع‌تر راه اندازی و تکمیل شود.
براتیان گفت: هزینه اولیه برای خرید تجهیزات انجام شده اما به دلیل محدودیت منابع مالی شهرداری قادر به تکمیل آن نیست.
به گفته وی مبلغ ۱۲ میلیارد ریال از اعتبارات مذکور صرف راه سازی و ایجاد سایت دفنگاه شده اما تا تکمیل و راه اندازی کمپوست نیازمند اعتبارات دولتی است.
شهردار بجنورد در ادامه گفت: یک میلیون متر مربع از معابر مرکز استان خراسان شمالی نیازمند روکش آسفالت است.
براتیان اظهار کرد: بارندگی‌های اخیر سبب تخریب بافت آسفالت در اکثر معابر شهری بجنورد شده است.
وی افزود: شهرداری به دلیل محدودیت منابع درآمدی برای بهسازی این حجم از معابر نیازمند تخصیص اعتبارات دولتی است.
شهردار بجنورد ادامه داد: به منظور انجام عملیات عمرانی و بهسازی معابر خاکی ۱۰ هزار تن قیر نیازمندیم و برآورد می‌شود ۳ / ‏‬ ۶ میلیون متر مربع از معابر که نیازمند روکش آسفالت است نیز ۳۵ هزار تن قیر لازم داشته باشد.
براتیان تصریح کرد: درمجموع برای بهسازی کامل معابر ۴۵ هزار تن قیر نیاز داریم که باید تلاش کنیم از اعتبارات دولتی تأمین شود.
آمار بالای زندانیان در شهرستان ساوه
فرماندار ساوه گفت:شهرستان ساوه پس از مرکز استان بیشترین آمار زندانیان را دارد،باید با کار زیربنایی در زمینه حمایت از زندانیان در سایه اصلاح رفتار، شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی باشیم.
علی میرزایی در مجمع عمومی سالانه انجمن حمایت از زندانیان ساوه با اشاره به رسالت انجمن زندانیان اظهار داشت: انجمن حمایت از زندانیان بودجه عمده دولتی ندارد و توسط نیکوکاران و خیران تامین می‌شود و به عنوان یک پل ارتباطی بین خیران خداجو و خانواده‌های نیازمند عمل می‌کند.
وی افزود : خانواده زندانیان قشر آسیب‌‌پذیر جامعه هستند متاسفانه فرهنگ‌سازی برای توجه به آنها نشده است و وقتی سرپرست خانواده عمدا یا سهوا جرمی را مرتکب می‌شود خانواده وی نباید تحت فشار قرار گیرد چراکه آنها هیچ ارتباطی با جرم انجام شده توسط مجرم ندارند .
فرماندار ساوه تصریح کرد: متاسفانه کمتر به نقش انجمن زندانیان توجه شده و چه خوب است که تلاش شود این نقش ، جایگاه واقعی خود را پیدا کند و برای تحقق این امر باید نوع نگاه جامعه به زندانی و خانواده آن کاملا تغییر کند، چراکه این انجمن‌ها با لزوم حمایتی که برای خانواده‌های زندانیان قائل هستند و خدمات خود از تصاعد جرم در اجتماع جلوگیری میکنند و این اقدام انجمن‌ها نمی گذارد ارتکاب جرم از زندانی به خانواده او تسری پیدا کند که این نوعی عبادت است .
میرزایی بیان کرد: در صورت عدم حمایت از این خانواده‌ها باید شاهد رشد چشمگیر طلاق همسران زندانیان، ترک تحصیل فرزندان آنان، گسترش ناهنجاری‌های اجتماعی و روانی‌، گرایش اعضای این خانواده‌ها به مشاغل کاذب بوده و باید این زنگ خطر را هم به صدا درآورد که در آینده نظاره‌گر ورود میزان قابل توجهی از اعضای خانواده‌های زندانیان به چرخه جرائم مختلف باشیم.
وی ادامه داد: باید زمینه بازگشت سالم بسیاری از زندانیان به جامعه فراهم شود و با ایجاد اشتغال و اعتماد به نفس راه بازگشت به صراط مستقیم به آنها نشان داده شود.
فرماندار ساوه خاطرنشان کرد: خوشبختانه بسیاری از اقدامات انجمن حمایت از زندانیان و نیز تشکل‌های موازی حمایت از آنان نظیر ستاد دیه سبب توانمندسازی و بازگشت آنها به زندگی سالم شده است. میرزایی افزود: ایجاد بانک اطلاعاتی برای احصاء مشکلات خانواده زندانیان، آموزش و مهارت زندانیان به منظور توانمندسازی آنان پس از آزادی از زندان بایدمورد توجه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: باید کار زیربنایی در زمینه حمایت از زندانیان انجام داد تا در سایه اصلاح رفتار، شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی باشیم.
فرماندار ساوه عنوان کرد: شهرستان ساوه پس از مرکز استان بیشترین آمار زندانیان را دارد، به همین سبب انجمن زندانیان ساوه نیازمند توجه بیشتر است.
صنعت و کشاورزی مقصد ۷۰درصد انرژی الکتریکی استان سمنان
مدیرعامل برق منطقه‌ای سمنان گفت: ۷۰ درصد انرژی الکتریکی استان در صنعت و کشاورزی مصرف می‌شود که نشان دهنده مناسب‌ترین شیوه استفاده از انرژی برق در این منطقه است.
علی اکبر صباغ در نشستی با حضور معاونان برنامه‌ریزی، تحقیقات، مالی و پشتیبانی شرکت برق و همچنین مدیران صنایع بزرگ استان سمنان به میزبانی برق منطقه‌ای سمنان، ضمن اشاره به ضرورت ارتقای راه‌های همکاری و تعامل صنایع در مدیریت مصرف برق در تابستان سال جاری، بیان کرد: طبق آمار ارائه شده در سال گذشته، ۷۰ درصد انرژی الکتریکی استان امروز در دو بخش اصلی صنعت و کشاورزی مصرف می‌شود.
وی با بیان اینکه مصرف انرژی الکتریکی در بخش صنعت و کشاورزی نشان دهنده مناسب‌ترین شیوه استفاده از انرژی برق در این منطقه است، افزود: نقش برق در تولید، چرخش چرخ اقتصاد و صنعت استان سمنان و همچنین تحقق شعار سال ۹۸ مد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی حیاتی است.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سمنان با بیان اینکه یکی از ضرورت‌های مدیریت مصرف برق، طرح ذخیره عملیاتی صنایع و تعمیرات محسوب می‌شود، گفت: اجرای این طرح و جابجایی زمان تولید از سوی صنایع موجود در سطح استان سبب می‌شود تا بهترین تمهیدات در کاهش اوج مصرف برق در فصل تابستان را شاهد باشیم. در این نشست که با حضور نمایندگان و مدیران شرکت‌های سیمان شاهرود، فروسیلیس ایران، فولاد کویر دامغان، فولاد شاهرود، فولاد آلیاژی سمنان و شرکت‌های بخش خصوصی برگزار شد، درباره اجرای هرچه بهتر طرح ذخیره عملیاتی صنایع و همچنین ارتقای برق رسانی صنعتی در استان بحث و تبادل نظر شد.