رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به اینکه هیچیک از اصناف حق ندارند، اقلام مورد نیاز مردم در ماه رمضان را با قیمتی بالاتر از قیمت‌های مصوب بفروشند از مردم خواست تا هرگونه شکایت و گرانفروشی را به سامانه ۱۲۴ اطلاع دهند. قاسم نوده فراهانی درخصوص جلسه اخیر با برخی اصناف اظهار کرد: ما با […]

رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به اینکه هیچیک از اصناف حق ندارند، اقلام مورد نیاز مردم در ماه رمضان را با قیمتی بالاتر از قیمت‌های مصوب بفروشند از مردم خواست تا هرگونه شکایت و گرانفروشی را به سامانه ۱۲۴ اطلاع دهند. قاسم نوده فراهانی درخصوص جلسه اخیر با برخی اصناف اظهار کرد: ما با اصنافی که در ماه مبارک رمضان ارتباط بیشتری با نیازمندی‌های مردم همچون بنکداران، سوپرمارکت‌ها، خورابار فروش‌ها، فروشندگان مرغ و ماهی و … جلسه‌ای داشتیم تا بتوانیم کالاهای مورد نیاز در این ماه را بهتر از گذشته در اختیار مردم قرار دهیم. فراهانی با تاکید بر ضرورت مبارزه با هرگونه گرانفروشی از سوی اصناف و اتحادیه‌ها، گفت: وظیفه ما به عنوان اتاق اصناف مقابله با هرگونه گرانفروشی است و قطعاً ما با هرگونه گرانفروشی برخورد خواهیم کرد.

 

امسال ۲۲۰۰ واحد غیرفعال به چرخه تولید بازمی‌گردد

وزیر صنعت، معدن و تجارت در هجدهمین همایش «روز ملی حمایت از مصرف کننده» گفت: پارسال برای بازگشت به تولید یک هزار و ۹۰۰ واحد غیرفعال برنامه‌ریزی شده بود که در نهایت یک هزار و ۷۰۰ واحد فعال و ۲۸ هزار نفر اشتغالزایی شد که رقم پیش بینی شده برای امسال ۲ هزار و ۲۰۰ واحد است. رضا رحمانی افزود: اولویت وزارتخانه به حداکثر رساندن تولید واحدهای دارای ظرفیت و کمک به واحدهای مشکلدار است. وی ادامه داد:‌ برای واحدهای بحرانی نیز برنامه‌هایی داریم که مشکلات آنها را استخراج و با استفاده از ظرفیت‌هایی همچون ستاد تسهیل و رفع موانع تولید حل کنیم همچنین واحدهایی داریم که ظرفیت بالایی دارند اما از حداکثر ظرفیت آنها به دلایلی همچون سرمایه در گردش ناکافی و غیره استفاده نمی شود که اولویت امسال ما رسیدگی به این واحدهاست.

 

خریداری ۸۳۰ هزار تن گندم مازاد

براساس اعلام مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات؛ ۸۳۰ هزار و ۹۵ تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان به صورت تضمینی خریداری شد که این میزان خرید در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۴ درصد رشد داشته است. ارزش گندم خریداری شده از کشاورزان‏، هزار و ۴۴۶ میلیارد تومان بوده که تاکنون بیش از هزار و ۲۴۹ میلیارد تومان از بهای این محصول به کشاورزان پرداخت شده است. بر اساس این گزارش، خرید تضمینی گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در ۹ استان ایلام، بوشهر، خوزستان، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد و هرمزگان در حال انجام است و استان‌های خوزستان با ۶۳۰ هزار تن، بوشهر با ۸۳ هزار تن و کرمان با ۴۸ هزار تن تاکنون بیشترین میزان خرید گندم را به خود اختصاص داده اند.

اعلام دستمزد نیروی انسانی شاغل در طرح‌های عمرانی

در بین تمامی اقلام مورد آمارگیری در نیمه دوم سال ۹۷، بیشترین و کمترین افزایش در متوسط دستمزد ساعتی، به ترتیب ۱۲،۷ درصد و ۰.۱ درصد بود مرکز آمار ایران اعلام کرد: «راننده‌ی درجه‌ی یک جرثقیل» با۱۲،۷ درصد دارای بیش‌ترین افزایش و «بنای سنگ‌چین درجه‌ی دو» و «نقاش درجه‌ی دو ساختمان» با ۰.۱ درصد، دارای کمترین افزایش در متوسط دستمزد ساعتی نسبت به دوره‌ی قبل بوده‌اند. همچنین، مقایسه‌ی متوسط دستمزد ساعتی در این دوره با دوره‌ی مشابه سال قبل نشان می‌دهد که بیش‌ترین افزایش دستمزد ساعتی مربوط به «راننده‌ی ماشین‌های سبک‌ سواری» با ۳۰،۱ درصد و کمترین افزایش دستمزد ساعتی مربوط به «سنگ‌تراش درجه‌ی دو» با ۹.۵ درصد بوده است. این طرح در بهمن ماه سال ۱۳۹۷ برای جمع‌‏آوری اطلاعات مربوط به نیمه‌ی دوم همان سال اجرا شده است.

توزیع ۲۰ هزار تن شکر در سراسر کشور

قائم مقام مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با اشاره به حمل ۲۰ هزار تن شکر به استان‌های سراسر کشور گفت: شکر مزبور با قیمت سه هزار و ۴۰۰ تومان در اختیار مردم قرار می‌گیرد و هیچ گونه محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. حسن حنان افزود: شکر مزبور در نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، غرف میادین شهرداری و همینطور از طریق برخی صنوف منتخب ستاد تنظیم بازار استانی با قیمت سه هزار و ۴۰۰ تومان در اختیار مردم قرار می‌گیرد و هیچ گونه محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. وی همچنین ضمن اشاره به ورود ۱۵۰ هزار تن شکر تولید داخل (واحدهای نیشکری جنوب کشور) به بازار، اظهارداشت: جدا از این ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تن شکر از محل واردات بخش خصوصی طی هفته آینده وارد بازار می‌شود.