رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رشت گفت: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان بیست و یکمین دوره محفل انس با قرآن کریم در شهرستان رشت برگزار می شود. محمد حسن پور ضمن تبریک فرارسیدن ماه، اظهار کرد: ماه رمضان فرصتی مناسب برای نزدیک شدن به خداوند متعال و طلب آمرزش و مغفرت است. وی […]
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رشت گفت: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان بیست و یکمین دوره محفل انس با قرآن کریم در شهرستان رشت برگزار می شود.
محمد حسن پور ضمن تبریک فرارسیدن ماه، اظهار کرد: ماه رمضان فرصتی مناسب برای نزدیک شدن به خداوند متعال و طلب آمرزش و مغفرت است.
وی با بیان اینکه در این ماه همه بندگان باید مراقب اعمال و رفتار خود باشند، گفت: تلاوت قرآن کریم در این ماه بسیار توصیه شده است. رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رشت افزود: برگزاری بیست و یکمین دوره محفل انس با قرآن کریم یکی از مهمترین و شاخص ترین برنامههای ماه مبارک رمضان در رشت است که از ۱۶ اردیبهشت آغاز و تا ۱۴ خرداد ادامه دارد.
وی در ادامه همچنین اظهار داشت: برگزاری مسابقات قرآنی، کارگاه آموزشی ویژه کودکان و نوجوانان، اجرای مسابقه مفاهیم قرآن، برگزاری شب شعر به مناسبت شهادت حضرت علی (ع)، برپایی نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی بخش دیگری از برنامههای پیش بینی شده برای این ماه است.
هزینه ۳۰ میلیارد تومانی جمع آوری زباله در ساری
سرپرست شهرداری ساری با بیان اینکه مرکز دفن زباله در پشت کوه ۱۳۰ کیلومتر با شهر فاصله دارد گفت: بیش از ۳۰ میلیارد تومان در سال برای جمع آوری زباله هزینه میشود.
عبدالحمید فرزانه در کارگروه پسماند استان با بیان اینکه روز به روز بر هزینه جمع آوری پسماند و زباله در حال افزایش است تصریح کرد: برای توسعه مرکز دفن زباله دو هکتار زمین از منابع طبیعی گرفتیم و به سازمان پسماند واگذار کردیم.
وی درباره تصفیه شیرابه با اظهار اینکه این طرح از سال ۹۴ شروع شده است گفت: تصفیه شیرابه به صورت نانوا هزینه بر بوده و اکنون تصفیه به شیوهای دیگر در حال انجام است.
سرپرست شهرداری ساری تصریح کرد: به دلیل آنکه واگنهای شیرابه به صورت روباز است با هربارندگی بر میزان شیرابه افزوده میشود و اکنون در یکی از واگنها ۱۰ هزار متر مکعب شیرابه وجود دارد و باید ظرف یکماه تا یک ماه و نیم آینده تصفیه شود.
فرزانه یادآور شد: با توجه به مسائل اجتماعی و ایجاد کمپین زباله، دفن بهداشتی زباله باید مورد توجه قرار گیرد و میتوان ان را به سازمان پسماند واگذار کرد و رفع و حل کامل این موضوع نیازمند اعتبارات ملی است.
محمد محمدی تاکامی مدیرکل دفتر شهری استانداری مازندران با اشاره به واگذاری مدیریت پسماند ساری به شهرداری و سازمان پسماند ساری اظهار داشت: یک طرح جامع استانی برای مدیریت پسماند در استان تهیه شد است و باید برش شهرستانی مدیریت پسماند تهیه شود.
گفتنی است استان مازندران به دلیل شرایط اقلیمی، شرایط حساسی دارد و دفن و امحای سنتی زباله به سلامت منابع آبی و محیط زیست، آسیب وارد می کند.