بررسی آمارهای منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از تولید ۴۲ هزار و ۶۲۳ دستگاه انواع خودرو در ماه نخست سال ۹۸ است که در مقایسه با مدت مشابه پارسا ل۴۷.۲ درصد کاهش نشان می دهد. فروردین ماه پارسال تعداد ۷۴ دستگاه ون در خودروسازی ها تولید شده بود، اما فروردین امسال تولید آن […]

بررسی آمارهای منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از تولید ۴۲ هزار و ۶۲۳ دستگاه انواع خودرو در ماه نخست سال ۹۸ است که در مقایسه با مدت مشابه پارسا ل۴۷.۲ درصد کاهش نشان می دهد. فروردین ماه پارسال تعداد ۷۴ دستگاه ون در خودروسازی ها تولید شده بود، اما فروردین امسال تولید آن به صفر رسید. همچنین در این مدت یکهزار و ۹۱۶ دستگاه وانت و ۹۳ دستگاه کامیونت، کامیون و کشنده تولید شده که در مقایسه با فروردین پارسال به ترتیب ۳۸ درصد و ۸۶.۳ درصد کاهش نشان می دهد. علاوه براین در نخستین ماه امسال هفت دستگاه مینی بوس و میدل باس و پنج دستگاه اتوبوس در کشور تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال به ترتیب ۹۲ درصد و ۹۱.۲ درصد کاهش دارد.

 

۸۵ درصد از لوازم برقی موجود در بازار داخلی است

مدیرکل صنایع فلزی و لوازم خانگی وزرات صنعت، معدن و تجارت گفت: نزدیک به ۸۵ درصد از لوازم برقی موجود در بازار و حدود ۹۰ درصد از تولیدات گازسوز داخلی است. عباس هاشمی افزود: همکاری در بهینه سازی موتورخانه‌ها، ارتقای رتبه مصرف انرژی بخاری گاز سوز به C و B، تعویض کالای فرسوده لوازم خانگی با تولیدات کم مصرف و پربازده و ارتقای رتبه مصرف انرژی یخچال و فریزر به A++ از جمله برنامه‌های مورد پیگیری پارسال بود. وی افزود: اکنون در کشور بخاری های گاز سوز با رتبه انرژی A تولید می شود. هاشمی اضافه کرد: افزایش سهم بازار تولیدات داخلی با رشد تولید محقق می شود و اکنون ۱۰ تا ۱۵ درصد اجناس موجود در بازار، تولیدات خارجی است که در هر شرایطی متقاضی خود را دارد.

قیمت خودرو در بازار نزولی شد

رئیس اتحادیه صنف نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران گفت: حذف نمایش قیمت در سای‌های خرید و فروش خودرو، نرخ‌ها را در بازار نزولی کرد. در روزهای گذشته به دلیل بروز التهاب در بازار خودروی کشور و با هدف کمک و همراهی برای مدیریت این بحران توسط نیروهای انتظامی و قضایی، سایت‌هایی نظیر «دیوار» و «باما» در پیام‌هایی از حذف موقت نمایش قیمت در آگهی‌های خودروی خود خبر دادند. سعید موتمنی رئیس افزود: در روزهای گذشته، التهاب و هیجان کاذب قیمت خودروها فروکش کرده و قیمت‌ها روند نزولی به خود گرفته است. به گفته وی، اکنون در عمل معامله‌ای انجام نمی شود و بازار خودرو راکد است، اما در مقایسه با چند روز گذشته نرخ خودروها داخلی تا پنج درصد و نرخ خودروهای مونتاژی بین پنج تا ۱۵ درصد کاهش یافته است.

توزیع گوشت تنظیم بازاری با کد ملی سرپرست خانوار

یک مقام مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: از این پس به ازای هر کد ملی سرپرست خانوار چهار کیلوگرم گوشت یا نیم شقه تخصیص می‌یابد و نیازی به حضور افراد خانوار وجود ندارد. محمد قبله گفت: شیوه توزیع گوشت تنظیم بازاری از ابتدای اسفندماه سال گذشته تغییر کرده و گوشت تنظیم بازاری در فروشگاه‌های زنجیره‌ای، میادین میوه و تره بار و اصناف توزیع نمی‌شود، در نتیجه اخباری که در خصوص شیوه توزیع گوشت با کارت ملی در این مراکز مطرح می‌شود، هیچ مبنایی ندارد. وی ادامه داد: گوشت با دریافت کارت ملی یا کد ملی افراد توزیع نمی‌شود، بلکه توزیع بر اساس کد ملی سرپرست خانوار انجام می‌شود. وی اظهار داشت: از سوی دیگر، گوشت بین جامعه هدف یعنی جامعه کارگری، کارمندی لشکری و کشوری توزیع می‌شود.

واریز مابه‌التفاوت حق مسکن کارگران در فیش اردیبهشت

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران گفت: مصوبه افزایش کمک هزینه مسکن کارگران از ابتدای سال ۱۳۹۸ لازم الاجرا است و مابه التفاوت برج فروردین آخر اردیبهشت ماه به طور کامل پرداخت خواهد شد. هادی ابوی اظهار کرد: حق مسکن تنها آیتم بسته مزدی کارگران است که حتماً باید در هیأت دولت تصویب شود تا به اجرا درآید. وی گفت: برخی کارفرمایان به طور علی الحساب حق مسکن فروردین ماه را داده و ما به التفاوت آن را منوط به ابلاغ بخشنامه کردند و برخی دیگر حق مسکن فروردین و اردیبهشت را یکجا با حقوق اردیبهشت پرداخت خواهند کرد. ابوی خاطرنشان کرد: کمک هزینه مسکن کارگران تا قبل از تصویب ۴۰ هزار تومان بود که شورای عالی کار آن را به ۱۰۰ هزار تومان افزایش داد.