گور اشرافی که در نزدیکی شهرستان «اسکس» در سال ۲۰۰۳ کشف شده بود، اکنون به نمایش عموم گذاشته می‌شود. پس از آنکه محققان و باستان‌شناسان آثار باستانی گور سلطنتی کشف شده در سال ۲۰۰۳ را مورد بررسی قرار دادند، ارزش آن را معادل کشف مقبره توتنخامون ارزیابی کردند. این مقبره که قدمت آن به دوران […]

گور اشرافی که در نزدیکی شهرستان «اسکس» در سال ۲۰۰۳ کشف شده بود، اکنون به نمایش عموم گذاشته می‌شود.
پس از آنکه محققان و باستان‌شناسان آثار باستانی گور سلطنتی کشف شده در سال ۲۰۰۳ را مورد بررسی قرار دادند، ارزش آن را معادل کشف مقبره توتنخامون ارزیابی کردند. این مقبره که قدمت آن به دوران «آنگلوساکسون‌ها» بازمی‌گردد، بین یک انتشارات و یک سوپرمارکت در منطقه «پریتلول» انگلستان کشف شد.
حال که ۱۶ سال از اکتشاف این گور می‌گذرد، آثار باستانی متعلق به این گور که گمان می‌رود قدیمی‌ترین گور سلطنتی دوران آنگلوساکسون‌ها باشد، به نمایش گذاشته خواهند شد.
کارشناسان معتقدند مقبره کشف شده متعلق به« Seaxa» ، برادر «Saebert» پادشاه آنگلوساکسون منطقه «اسکس» است. تاریخ گذاری رادیوکربنی نشان می‌دهد قدمت این گور به سال‌های بین (۶۰۵- ۵۷۵ پس از میلاد مسیح) بازمی‌گردد.
طبق اظهارات باستان شناسان همچون مقبره مشهور «توت عنخ آمون» در مصر، این مقبره نیز دست‌نخورده و سالم باقی مانده است.

تکه‌سنگ مفقود شده «استون هنج» پس از ۶۰ سال به خانه بازگشت

موسسه میراث انگلستان روز چهارشنبه اعلام کرد، تکه‌ سنگی از سازه‌ی مرموز «استون هنج» واقع در جنوب انگلستان که در جریان کاوش‌ باستان‌شناسان از این مکان جابه‌جا شده بود پس از ۶۰ سال به بریتانیا بازگردانده شده است، این استوانه سنگی که ۱.۰۸ متر طول دارد، سال ۱۹۵۸ از تخته‌سنگی که توسط داربست‌های فلزی حفاظت می‌شد، جدا شده است.
به گفته‌ی مؤسسه میراث انگلستان، «رابرت فیلیپ» کسی بود که این تکه سنگ را از تخته سنگی عظیم جدا کرد و بعدها آن را با خود به به ایالات متحده جایی که به آن مهاجرت کرد، برد.
سال گذشته این فرد در جریان تولد نود سالگی‌اش تصمیم گرفت این تکه‌سنگ به به مؤسسه میراث انگلستان که یک مؤسسه خیریه برای حفاظت از آثار باستانی انگلستان از جمله سازه «استون هنج» است، بازگردانده شود.
مدیر مؤسسه میراث انگلستان بیان کرد: «‌به هیچ وجه انتظار نداشتیم با تماس تلفنی یک فرد آمریکایی مواجه شویم که مدعی است تکه سنگی از «استون هنج» را در اختیار دارد.»