استاندار یزد با استقبال از پیشنهاد تشکیل شورای مشورتی دانش آموزی گفت: معتقدیم دانش آموزان باید در تصمیمسازیهای استان سهیم و دخیل شوند. محمدعلی طالبی در جلسه شورای دانشآموزی که به مناسبت بیستمین سالگرد تأسیس سازمان دانش آموزی برگزار شد، اظهار داشت: دانش آموزان آینده سازان کشور هستند و بدیهی است که اگر به دنبال […]
استاندار یزد با استقبال از پیشنهاد تشکیل شورای مشورتی دانش آموزی گفت: معتقدیم دانش آموزان باید در تصمیمسازیهای استان سهیم و دخیل شوند.
محمدعلی طالبی در جلسه شورای دانشآموزی که به مناسبت بیستمین سالگرد تأسیس سازمان دانش آموزی برگزار شد، اظهار داشت: دانش آموزان آینده سازان کشور هستند و بدیهی است که اگر به دنبال تضمین آیندهای روشن هستیم، باید جایگاه امروز دانش آموزان را باور کرده و به آن بها دهیم.
وی با تاکید بر اینکه از امروز باید بنای آینده را بگذاریم، افزود: قشر دانش آموز امروز با مسائل مختلفی سر و کار دارد بنابراین باید توجه بیشتری به آنها شود.
استاندار یزد، نقش دانش آموزان در جامعه امروز و آینده را بسیار مهم و حیاتی خواند و بیان کرد: بر این اساس باید میزان اثربخشی این قشر در فرآیندها و موضوعات کشور افزایش یابد.
وی تاکید کرد: فعالیت برای دانش آموزان و اهتمام نسبت به امور آنها نباید تنها به مدرسه معطوف شود بلکه این مهم باید فراتر از مدرسه باشد و تلاش کنیم دانش آموزان در خارج از محیط رسمی مدرسه نیز در فعالیتهای اجتماعی اثربخش باشند.
طالبی تصریح کرد: امروز باید فرصت تمرین برای دانش آموزان فراهم شود تا در آینده در برابر مسائل مختلف ناتوان نمانند بر این اساس معتقدم که سیستم آموزش و پرورش باید دانشآموزانی مشارکتجو، مطالبهگر و محاسبهگر برای آینده کشور تربیت کند.
وی خاطرنشان کرد: اگر این ویژگیها در دانشآموزان کشورمان وجود داشته باشد، میتوان امیدوار بود که انسانهای آینده در مسیر سازندگی جامعه خویش گام برمیدارند.
استاندار یزد یادآور شد: درواقع این ویژگیها را نمیتوان تنها از آموزشهای رسمی انتظار داشت که اگر اینگونه بود، شرایط اکنون بهتر بود بنابراین باید ساختارهایی فراتر از آموزشهای رسمی در نظام آموزش و پرورش کشور وجود داشته باشد تا دانشآموزان با انگیزه برای ایفای نقشهای اجتماعی پرورش یابند.
وی با تبریک به مناسبت بیستمین سالگرد تأسیس سازمان دانش آموزی، اقدامات این سازمان در استان یزد در زمینه ایفای نقشهای اجتماعی را درخشان خواند.
طالبی با اشاره به پیشنهاد ارائه شده در زمینه تشکیل شورای مشورتی دانشآموزی افزود: این این پیشنهاد استقبال میکنم و زمینه تشکیل جلسات ماهانه این شورا را فراهم خواهیم آورد.
افزایش ۵۵ درصدی صادرات غیرنفتی از بندرلنگه
مدیر بنادر و دریانوردی بندرلنگه از افزایش ۵۵ درصد صادرات کالاهای غیرنفتی و رشد ۲۸ درصدی ترانزیت خودرو در این بندر و بنادر تابعه آن طی نخستین ماه بهار سال ۹۸ خبر داد.
قاسم عسکری نسب با ارائه گزارشی از عملکرد یک ماهه بندر لنگه و بنادر تابعه آن در سال ۹۸ که بنام “رونق تولید” نامگذاری شده، اظهار داشت: طی یکماه فروردین، در مجموع یک میلیون و ۲۶۷ هزار و ۹۷۱ تن کالای نفتی و غیر نفتی در بندر لنگه و بنادر تابعه آن در منطقه غرب هرمزگان تخلیه و بارگیری شد که در همسنجی با مدت مشابه سال گذشته، رشد ۷۱ درصدی به ثبت رسید.
وی افزود: از این میزان، یک میلیون و ۱۵۰ هزار تن به جابجایی فرآوردههای نفتی و ۱۱۷ هزار و ۸۹۰ تن به کالاهای غیرنفتی اختصاص داشته است که به ترتیب رشد ۷۶ درصدی و ۲۸ درصدی در این دو بخش از عملیات بندری را شاهد بودیم.
مدیر بنادر و دریانوردی لنگه تصریح کرد: از مجموع عملیات انجام شده در بنادر غرب هرمزگان، با جابجایی بیش از ۹۰ هزار تن کالای نفتی و غیر نفتی، بندرلنگه رشد ۳۹ درصدی را در نخستین ماه بهاری امسال تجربه کرد.
عسکری نسب حجم صادرات کالاهای غیرنفتی در بنادر غرب هرمزگان را ۶۱ هزار و ۷۹۹ تن عنوان کرد و گفت: این رقم در همسنجی با مدت مشابه سال گذشته، افزایش ۵۵ درصدی داشته است.
وی خاطرنشان کرد: بندرلنگه و بنادر تابعه آن، زیر ساختهای مناسبی در زمینه صادرات انواع کالاها از جمله مصالح ساختمانی، کانتینرهای یخچالی و محمولههای مواد معدنی داراست و آماده خدمات رسانی به تجار و سرمایه گذاران در زمینه صادرات کالاست.
عسکری نسب حجم واردات غیرنفتی در بنادر غرب هرمزگان را یک هزار و ۸۰۴ تن اعلام کرد و افزود: این رقم در همسنجی نسبت مدت مشابه سال گذشته، کاهش ۶۷ درصدی داشته است.
وی اظهار کرد: طی دوره زمانی یاد شده، حجم ترانزیت کالاهای غیرنفتی (عمدتاً خودرو) به ۲۴ هزار و ۶۰۳ تن رسید که نشانگر رشد ۳۰ درصدی در همسنجی با مدت مشابه سال گذشته است.
مدیر بنادر و دریانوردی لنگه ضمن اشاره به جابجایی ۱۱۹ هزار و ۹۲ دستگاه خودروی ترانزیتی طی فروردین ماه سال جاری، از رشد ۲۸ درصدی این بخش از فعالیتهای بندری خبر داد و گفت: بندر لنگه در زمینه ترانزیت خودرو جایگاه نخست را در سطح بنادر کشور به خود اختصاص داده است.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش حجم صادرات فرآوردههای نفتی را ۳۹۴ هزار و ۶۵۲ تن اعلام کرد.
عسکری نسب گفت: طی این مدت، ۷۵۵ هزار و ۴۲۲ تن از این گونه محمولههای تجاری، به صورت رویه کابوتاژ (حمل و نقل ساحلی) جابجا شد که رشد ۳۳۶ درصدی داشته است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: طی ماه نخست امسال تعداد ۴۷۰ نفر مسافر در مسیرهای دریایی بین المللی بین بندر لنگه و امارات متحده عربی و همچنین ۱۶ هزار و ۲۱۷ نفر در مسیرهای داخلی به مقصد جزایر کیش و ابوموسی ترابری شدند.
عسکری نسب در پایان با اشاره به تردد دوهزار و ۳۸۸ فروند شناور به بندرلنگه و بنادر تابعه آن طی ماه نخست سال جاری، گفت: از این تعداد، ۱۳۸ فروند شناور، بالای هزار تن و دو هزار و ۲۵۰ فروند نیز زیر هزار تن ظرفیت داشته اند.
احتمال بروز گرد و خاک در خوزستان
مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: احتمال بروز گرد و خاک های محلی در مناطق غربی و جنوب غربی استان دور از انتظار نخواهد بود.
محمد سبزه زاری با بیان اینکه در این روزها روند افزایش دما مورد انتظار است، افزود: طی امروز، وزش بادها در بعضی ساعات قابل ملاحظه است که در روز دوشنبه وزش بادها به ویژه در بعد ظهر و در مناطق غربی استان قابل ملاحظه تا نسبتاً شدید پیش بینی میشود.
سبزه زاری بیان کرد: نتیجه از اواسط روز احتمال بروز گرد و خاکهای محلی در مناطق غربی و جنوب غربی استان دور از انتظار نخواهد بود.
مدیرکل هواشناسی خوزستان در پایان گفت: گرمترین و سردترین شهرهای استان به ترتیب آغاجاری و گتوند با ۳۹ و ۱۳ درجه هستند و بیشینه و کمینه اهواز ۳۸ و ۲۰ درجه گزارش شده است.