رئیس جهاد کشاورزی تنگستان با اشاره به هجوم ملخ‌های صحرایی در اراضی کشاورزی و مراتع گفت: تاکنون ۱۰ هزار از اراضی تنگستان علیه ملخ‌های صحرایی سم‌پاشی شد. حمزه عباسی در نشست با مسئولان دستگاه‌های اجرایی تنگستان با اشاره به هجوم ملخ به اراضی و مراتع اظهار داشت: این نوع ملخ‌‌ها ۶ تا ۹ سانتی متر […]

رئیس جهاد کشاورزی تنگستان با اشاره به هجوم ملخ‌های صحرایی در اراضی کشاورزی و مراتع گفت: تاکنون ۱۰ هزار از اراضی تنگستان علیه ملخ‌های صحرایی سم‌پاشی شد.
حمزه عباسی در نشست با مسئولان دستگاه‌های اجرایی تنگستان با اشاره به هجوم ملخ به اراضی و مراتع اظهار داشت: این نوع ملخ‌‌ها ۶ تا ۹ سانتی متر طول دارند و هر کیلومتر مربع از دسته پروازی متراکم آن‌ها شامل بیش از ۴۰ میلیون ملخ است که می‌توانند روزانه ۸۰۰ تن از پوشش گیاهی در منطقه را نابود کنند.
وی با تاکید بر همکاری همه ظرفیت‌ها برای مبارزه با ملخ صحرایی خاطرنشان کرد: با توجه به تراکم بسیار بالای آفت در مناطق مختلف شهرستان تنگستان و مساعد بودن وضعیت برای بقاء و تکثیر با وجود تمامی تلاش و عملیاتهای سمپاشی که صورت گرفته هنوز خطر طغیان آفت ادامه دارد و مستلزم همکاری عمومی مردم و نیروی بسیج سپاه ، کشاورزان و تمام نهادهای مردمی و دولتی در شهرستان است.
رئیس جهاد کشاورزی تنگستان با بیان اینکه در صورت عدم همکاری ممکن است آفت به سمت باغات و مزارع هجوم برده و سبب خسارت جبران ناپذیری شود گفت: برای مقابله با هجوم دسته‌های ملخ صحرایی تاکنون بیش از ۱۰ هزار از اراضی کشاورزی باغات ، مراتع و سواحل در حوزه تنگستان برای مبارزه با ملخ صحرایی سمپاشی شده است.
حمزه عباسی افزود: در روستای لیک وسمل بیش از ۸۷۰ هکتار به صورت هوایی و ۳۶۰هکتار زمینی در مناطق آلوده به آفت سمپاشی شده که با توجه به مطلوب بودن شرایط تکثیرخطر طیغان آفت وجود دارد.
وی با بیان اینکه بیش از یک‌هزار ۱۳۰ هکتار برای مقابله با ملخ صحرایی در بخش دلوار سپاشی شده افزود :با توجه به اینکه در روستاهای محمدعامری، باشی، بریکان کنترل نسبی شده اما به علت اینکه روستاهای بخش دلوار در کنارساحل دریا قرار دارند خطر هجوم و طیغان مجدد ملخ صحرایی در این روستاها وجود دارد.
عباسی با استمداد از ادارات و نهادهای شهرستان تنگستان تصریح کرد : نیاز است از دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها خواسته شود ضمن نصب تراکت و اطلاع رسانی به روستائیان در امر مبارزه با ملخ صحرایی همکاری لازم بعمل آورند .
رئیس جهاد کشاورزی تنگستان افزود: تاکنون بیش از ۳هزار لیترسم برای مبارزه با ملخ صحرایی مصرف شده است و از دامداران درخواست می‌شود به محل‌هایی که سمپاشی شده دام‌های خود چرا ندهند.

حل مشکل مددجویان اردبیل تا ۳ سال آینده

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به این که در حال حاضر ۶۴۰۰ مددجو در استان فاقد مسکن هستند گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام یافته رفع مشکل مددجویان فاقد مسکن اردبیل تا سه سال آینده برطرف می‌شود.
حسین دشتی در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: متاسفانه در حال حاضر در سطح استان ۶ هزار و ۴۰۰ مددجوی فاقد مسکن داریم که درصدد هستیم مشکلات این قشر را تا سه سال آینده برطرف کرده و نیاز مسکن مددجویان را به صفر برسانیم.
وی با اشاره به این که توانمندسازی مددجویان کمیته امداد اردبیل یک اولویت اساسی و مهم برای ما است بیان کرد: مسئله نبود مسکن در حال حاضر با شناسایی ظرفیت‌های مناطق محروم و حاشیه‌نشین برای توانمندسازی آنان در دستور کار قرار گرفته است و مهم‌ترین هدف ما کاهش آسیب‌های اجتماعی است.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به این که مهم‌ترین رویکرد کمیته امداد توانمندسازی مددجویان و رساندن آنان به مرحله خودکفایی است که در این زمینه تاکنون اقدامات مناسبی انجام یافته و درصدد هستیم با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود تمامی اهداف خود را محقق کرده و شاهد ارائه خدمات مطلوب به نیازمندان باشیم.
دشتی تصریح کرد: ۷۰ میلیارد ریال در قالب اجرای برنامه‌های عمرانی به مددجویان کمیته امداد ارائه شده و هم‌اکنون این کمک‌ها همچنان با جدیت ادامه دارد که در تلاش هستیم با ایجاد سرپناه مناسب برای آنان شاهد رفع مشکلات آنان باشیم که این موضوع در حال حاضر یک اولویت مهم و اساسی برای ما است.
وی بیان کرد: شناسایی ۱۸۰ یتیم زیرپوشش کمیته امداد تحقق یافته و رفع مشکلات اساسی این مجموعه با اجرای ۲۰۰ طرح عمرانی با مشارکت بسیج سازندگی انجام یافته که درصدد هستیم بتوانیم با رسیدگی به امور فرا در این مورد نیز پیشگام عمل کرده و مشکل خانوار بی بضاعت را برطرف کنیم.

تولید لکوموتیو به همت فرزندان ایرانی در البرز

استاندار البرز با بیان اینکه بسترهای مناسب حمایتی برای رونق تولید و بهره برداری از امکانات داخلی در البرز فراهم می شود، گفت: به‌روزترین فناوری تولید لوکوموتیو به همت فرزندان ایرانی در البرز تولید می‌شود.
عزیزاله شهبازی در بازدید از بخش‌های مختلف شرکت لوکوموتیوسازی مپنا با اشاره به اینکه عزم و تلاش متخصصان ایرانی در این شرکت را ارج می نهم، اظهار داشت: در این مجموعه، همت فرزندان ایرانی زمینه ساز شعف و خرسندی شده است.
وی افزود: در سالی که به فرمایش مقام معظم رهبری مزین به نام رونق تولید شده، فرصت کوتاهی دست داد که از این توانمندی‌های داخلی بازدید کنیم.
استاندار البرز با اشاره به اینکه شاهد بالندگی نیروهای متخصص ایرانی در این مجموعه هستیم، گفت: تلاش‌های ارزشمندی برای تولید و راه‌اندازی لکوموتیو بعنوان یک محصول استراتژیک برای کشور در این مجموعه صورت گرفته است.
وی افزود: فناوری تولید در این مجموعه به‌روز است و جای خرسندی دارد که مواد اولیه تولید لکوموتیوهای با قدرت باری و مسافری نیز در همین شرکت تولید می‌شود.
استاندار البرز با بیان اینکه بهترین و باصرفه ترین حمل و نقل از طریق ریل صورت می‌گیرد، اضافه کرد: این مجموعه خوب، نیاز کشور را در حوزه ریلی تامین می‌کند.
وی ضمن آرزوی توفیق برای تمامی دست اندرکاران این مجموعه، گفت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری و تاکیدات رییس جمهوری درصدد ایجاد بسترهای مناسب حمایتی برای رونق تولید و بهره برداری از امکانات داخلی موجود در البرز هستیم.
وی با بیان اینکه با تمام توان از تولید حمایت می‌کنیم، عنوان کرد: با تمام اختیارات خود در استان به‏دنبال این هستیم که چرخ تولید حتی یک لحظه نیز از حرکت باز نماند.