فرماندار بهشهر گفت: ظرفیتهای میراثی و گردشگری بهشهر منفعتی برای مردم نداشت و به نفع مردم از این ظرفیتها استفاده نشده است. هادی خنجری افزود: ظرفیت گردشگری و میراثی بهشهر بیشتر از استان است اما مردم از این ظرفیتها منفعتی به دست نیاوردند. وی یادآور شد: در این راستا ورود خواهیم کرد و همچون میانکاله […]
فرماندار بهشهر گفت: ظرفیتهای میراثی و گردشگری بهشهر منفعتی برای مردم نداشت و به نفع مردم از این ظرفیتها استفاده نشده است. هادی خنجری افزود: ظرفیت گردشگری و میراثی بهشهر بیشتر از استان است اما مردم از این ظرفیتها منفعتی به دست نیاوردند.
وی یادآور شد: در این راستا ورود خواهیم کرد و همچون میانکاله با اخذ عوارض و ورودیها برای همان مکان هزینه شود.
فرماندار بهشهر گفت: طرح توسعه گردشگری منطقه عباسآباد از ضرورتهای مهم منطقه و خواسته مردم بوده که سالها لنگ مانده است و باید تدوین و کتابچه ارائه شود و برای گردشگری عباس آباد آنچنان که باید ورود نکردیم و باید بگوییم که برای عباس آباد چه کردیم که اکنون به دنبال راه دسترسی صفی آباد هستیم.
وی گفت: پیگیری طرح جامع گردشگری عباس آباد سالیان سال، تنها در شعار باقی مانده است و باید عملیاتی شود.
فرماندار بهشهر همچنین با تاکید بر نظارت بازار ماه مبارک رمضان گفت: باید نظارت و کنترل دقیق در بازار انجام و مایحتاج عمومی فراهم شود تا مردم دچار مشکل نشوند.
مازندران از فقدان صنایع مادر رنج میبرد
استاندار مازندران با تاکید بر توسعه صنایع تبدیلی در استان، گفت: مازندران همچنان از فقدان صنایع مادر رنج میبرد.
احمدحسین زادگان در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مازندران در شهرک صنعتی بشل سوادکوه اظهار داشت: تلاش میکنیم با رایزنیهای ملی، صنایع پتروشیمی و فولاد را در استان راه اندازی کنیم.
وی افزود: تولیداتی در تراز ملی در استان وجود دارد که در برخی مواقع به تولیدکننده کاری نداشته باشیم و مانع آنها نباشیم، مفید است.
استاندار مازندران با بیان اینکه راه اندازی واحدهای راکد و تملیک شده از سوی بانکها در راستای رونق تولید در دستور کار استان قرار دارد، تصریح کرد: پیگیری امور فعالان اقتصادی را منوط به ملاقاتهای عمومی نکرده و در زمانهای مختلف پیگیر مسائل و مشکلات آنان هستیم.
وی افزود: در پیگیری امور تولیدکنندگان، بانکهای خصوصی همکاری لازم را ندارند و مجبور میشویم که مصوبات خاص جهت حمایت از تولیدکنندگان صادر کنیم.
استاندار مازندران درباره کوتاهی هایی که در خصوص برخی واحدهای بزرگ و قدیمی استان انجام شد و این واحدها را دچار مشکل کرد نیز گفت: نساجی مازندران، نساجی قائمشهر و شرکت چوب و کاغذ به هر دلیلی به واسطه تزریق بیش از نیاز نیروی کار در دولتهای مختلف به شرایط بدی رسیده اند. چوب و کاغذ به جایی رسیده که تنها بتواند خود را اداره کند. مشکلات نساجی را در سطح ملی در حال پیگیری هستیم.
وی با بیان اینکه نیروی انسانی توانمندی در مازندران وجود دارد، گفت: زیرساختهای اقتصادی خوبی نظیر سه بندر در استان به برکت انقلاب اسلامی ایجاد شده و سعی کردیم براساس مزیتهای موجود، به دنبال استفاده از ظرفیتهای استان نظیر فرودگاهها و بنادر باشیم.