شهر ساری ۲ ماه پس از استعفای شهردار قبلی و یک ماه اداره شدن با سرپرست ، با رای مثبت پنج نفر از ۹ عضو شورا، سکاندار جدیدش را شناخت. در این نشست نام «کوروش یوسفی ساداتی» و «عبدالحمید فرزانه» به عنوان نامزد شهرداری به رای گذاشته شد که فرزانه رای پنج عضو شورا و […]

شهر ساری ۲ ماه پس از استعفای شهردار قبلی و یک ماه اداره شدن با سرپرست ، با رای مثبت پنج نفر از ۹ عضو شورا، سکاندار جدیدش را شناخت.
در این نشست نام «کوروش یوسفی ساداتی» و «عبدالحمید فرزانه» به عنوان نامزد شهرداری به رای گذاشته شد که فرزانه رای پنج عضو شورا و یوسفی هم رای چهار عضو دیگر را کسب کرد تا اختلاف میان کاخ شهرداری و شورای پنجم با وجود رفتن شهردار قبلی ، ادامه یابد.
فرزانه که از نیروهای رسمی شهرداری است ، پیش از این معاونت شهرسازی، معماری و امور مناطق شهرداری ساری را بر عهده داشت.
کوروش یوسفی هم که چهار رای اعضای شورا را کسب کرد خود از اعضای این شوراست .
برای نامزدی شهرداری ساری ۹ نفر اعلام آمادگی و نام نویسی کرده بودند که نام هفت نفر در مرحله مقدماتی و بررسی مدارک خط قرمز خورد و تنها نامزدهای باقی مانده از مجموعه شهرداری و شورای شهر بودند که امروز با هم رقابت کردند.
پیش از این مهدی عبوری به مدت بیش از ۸۱ ماه شهردار ساری بود که اواخر سال گذشته از سمتش استعفا کرد و اواخر فروردین امسال هم به عنوان معاون مدیریت منابع انسانی وزرات راه و شهرسازی حکم گرفت .
دومین نشست انتخاب شهردار جدید ساری در حالی امروز برگزار شد و به نتیجه رسید که در نشست اول برخی از اعضای شورا به خاطر استعلام نگرفتن برای نامزدها و آنچه که حذف سلیقه ای داوطلبان نامزدی نامیده بودند ، انتقاد داشتند.
امروز نیز «اسفندیار عشوری سوادکوهی» منتقدترین عضو شورای اسلامی شهر ساری نسبت به مدیریت شهردار قبلی ، پیش از برگزاری رای گیری برای انتخاب شهردار گفت که این رای گیری فاقد وجاهت قانونی است.
وی استدلال کرد که استعلام برای دو نامزد رقیب بر اساس قانون باید از معاونت امور عمرانی وزارت کشور صورت می گرفت اما این اتفاق نیفتاد.
عشوری با بیان اینکه استعلام در باره مدرک تحصیلی نامزدها و گرایش آن نیز باید منطبق با ضوابط انجام می شد ، افزود : داشتن فوق لیسانس برای مدیریت شهرداری با جمعیت بیش از ۲۰۰ هزار نفر قانون است.
وی گفت : به هر حال من به عنوان نماینده مردم این موضوع را با جدیت و بدرستی پیگیری می کنم چرا که اعتبارنامه شهردار جدید باید توسط وزیر کشور امضا شود.
رئیس شورای اسلامی شهر ساری نیز در این جلسه گفت که استعلام از وضعیت مدرک و گرایش تحصیلی فرزانه به عنوان نامزدی از مجموعه شهرداری از دفتر امور شوراهای وزارت کشور گرفته شده و برای یوسفی از مجموعه شورای شهر هم از استانداری استعلام شده است.
سید مسعود مدینه افزود : از آنجایی که شهر ساری نیاز به داشتن شهردار جدید دارد و هر ۲ داوطلب این سمت دارای سوابق اجرایی و مدیریت خوبی بودند ، مورد تایید اعضا شورا هستند ولی اگر مغایرت قانونی در زمینه مدارک آنها از جمله مدرک تحصیلی و یا گرایش تحصیلی وجود داشته باشد، در فرایند امضای اعتبار نامه توسط شخص وزیر کشور مورد توجه قرار می گیرد.

محموله پُستی «ترامادول» در بابل لو رفت
دانشگاه علوم پزشکی بابل از کشف ۲۴ هزار عدد قرص « ترامادول » قاچاق متعلق به یکی از عطاری های این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، این محموله مسکن غیرمجاز در یکی از باربری ها بابل کشف و مشخص شد که متعلق به یکی از عطاری های شهرستان است.
قرص ترامادول از جمله مسکن هایی است که به عنوان ماده مخدر سرخوشی آور مورد سومصرف قرار می گیرد.
وزارت بهداشت از سال ها پیش فروش این قرص را بدون نسخه در داروخانه ها ممنوع کرده است ولی سودجویان همچنان به فروش غیرمجاز آن در شبکه قاچاق ادامه می دهند.
ترامادول که دارای نام‌های تجاری ترامال، ترامد، ترامادل، بایومادول و پیرالژین است ، برای تسکین دردهای متوسط تا شدید تجویز و برای ترک اعتیاد هم مصرف می شود.
این دارو که در سال ۱۹۸۱ در رومانی ساخته و پخش شد و دانشمندان می گویند مصرف طولانی مدت آن باعث عفونت لاعلاج معده و در غیر این صورت باعث سرطان معده و یا دستگاه گوارش می شود. ستاد مرکزی اطلاع ‌رسانی داروها و سموم سازمان غذا و داروی کشور پارسال اعلام کرد که ترامادول و متادون علت ۶۵ تا ۷۰ درصد مسمومیت های ناشی از ترکیبات مخدر، در مراجعه کنندگان به بیمارستان هاست.
خطر جدی مصرف ترامادول جامعه دانش آموزان و دانشجویان را تهدید می کند که از این قرص برای کمتر خوابیدن و کسب تمرکز بیشتر هنگام درس خواندن بویژه در شب های امتخان استفاده می کنند.