دومین مرحله اردوی آمادگی تیم ملی والیبال ساحلی زیر ۲۱ سال ایران برای شرکت در مسابقات جهانی تایلند در شهرستان رامسر در غرب مازندران برپا شده است. اردوی تیم والیبال ساحلی زیر ۲۱ سال ایران در رامسر تا دوم خردادماه ادامه خواهد داشت، امیر مالمیر از چالوس، رسول یمرلی از بندر ترکمن، سینا شوکتی از […]
دومین مرحله اردوی آمادگی تیم ملی والیبال ساحلی زیر ۲۱ سال ایران برای شرکت در مسابقات جهانی تایلند در شهرستان رامسر در غرب مازندران برپا شده است.
اردوی تیم والیبال ساحلی زیر ۲۱ سال ایران در رامسر تا دوم خردادماه ادامه خواهد داشت، امیر مالمیر از چالوس، رسول یمرلی از بندر ترکمن، سینا شوکتی از کلاچای، ابوالحسن خاکی زاده از میناب و عبدالحسین سلجوقی (مربی بدنساز) حضور دارند. سرمربی این تیم با اشاره به کسب جایگاه نهم در دور قبل رقابتهای جهانی گفت: اردو برای آمادگی هرچه بیشتر تیم ملی برای حضوری قدرتمند در مسابقات جهانی تایلند درحال برگزاری است و دلیل انتخاب رامسر نیز تشابه آب وهوایی با تایلند محل برگزاری مسابقات بوده است. آرش رامسری افزود: تمرینات در دو نوبت صبح وعصر با حضور همه نفرات دعوت شده برگزار میشود تا شرایط و روند آماده سازی و رسیدن به آمادگی مطلوب برای مسابقات فراهم شود.
وی اضافه کرد: پس از پایان اردوی ۱۰ روزه در شهرستان رامسر تا ۲ خرداد، سومین مرحله اردوی آمادگی این تیم در شهرستان بندر انزلی برگزار میشود.
پرداخت ماهانه ۱۵ میلیاردتومان مستمری در کردستان
مدیرکل کمیته امداد استان کردستان گفت: ماهیانه حدود ۱۵ میلیارد تومان کمک معیشت و مستمری به حساب خانوارهای تحت حمایت این استان واریز میشود.
به گزارش روابط عمومی کمیته امداد استان کردستان، محمدرسول شیخی زاده اظهار داشت: این نهاد در ایجاد فقر جامعه هیچ نقشی ندارد اما در بحث رسیدگی به امور فقرا و دستگیری از نیازمندان نخستین و تنها نهادی است که غیر از مؤسسات خیریه در این زمینه تلاش میکند.
وی افزود: با توجه به وضعیت اقتصادی در سال ۹۷، کمیته امداد ۱۵ هزار خانوار را به چرخه حمایت وارد کرد و آمار مددجویان این استان از ۴۵ هزار خانوار به ۶۰ هزار خانوار رسید.
مدیرکل کمیته امداد استان کردستان ادامه داد: خدمات بخش مسکن، ازدواج، درمان، تحصیل و اشتغال از مهمترین سر فصلهای خدمات این نهاد است.
شیخی زاده در بحث اشتغال گفت: صرف گرفتن تسهیلات اشتغال دلیل قطع شدن کمک معیشت مددجویان نیست و این نهاد فقط در صورتی این کار را انجام میدهد که خانواده به اشتغال پایدار و با درآمد مناسب برسد و به کمک معیشت این نهاد محتاج نباشد.
وی با بیان اینکه بحث زکات و سنتهای حسنه میتواند در کمک به این نهاد برای کمک به نیازمندان مؤثر باشد، یادآور شد: در هر روستا و منطقهای که زکات و کمکی جمع آوری شود توسط معتمدین و خیران همان منطقه توزیع شود و هدف این است که این کمک به دست نیازمند واقعی برسد.
وی اظهار داشت: همه امورات این نهاد به خصوص در بحث زکات و قرض الحسنه بر اساس فقه شرعی حاکم بر منطقه و با نظارت و هماهنگی شورای افتای استان انجام میشود.