دومین مرکز مهر ارومیه برای تثبیت محل ملاقات کودکان طلاق با والدین با هدف خدمات مشاوره به زوجین افتتاح شد. رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی امروز در مراسم افتتاح دومین مرکز مهر ارومیه اظهار داشت: این مرکز چند منظوره برای ارائه مشاوره مطلوب به زوجینی که تصمیم به طلاق دارند افتتاح شده و در کنار […]
دومین مرکز مهر ارومیه برای تثبیت محل ملاقات کودکان طلاق با والدین با هدف خدمات مشاوره به زوجین افتتاح شد.
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی امروز در مراسم افتتاح دومین مرکز مهر ارومیه اظهار داشت: این مرکز چند منظوره برای ارائه مشاوره مطلوب به زوجینی که تصمیم به طلاق دارند افتتاح شده و در کنار آن کلاسهای آموزشی نیز برگزار میشود.
علیاکبر گروسی دراینباره گفت: هدف از افتتاح این مرکز حمایت و مراقب از کودکان طلاق است تا در محیطی آرام و بدون کشمکش با والدین خود دیدار کنند و حتی بعضی از این دیدارها به ازدواج مجدد انجامیده است. وی بابیان این که این مرکز تبعات طلاق را از بین میبرد گفت: هدف این مرکز این است که ضمن حمایت از فرزندان طلاق که بیشترین آسیب روحی و روانی متوجه آنهاست، روحیه خشونت، گوشهگیری، انتقامگیری و سایر تبعات ناشی از طلاق را از آنها بزداییم و شاهد درخشش آنها در زمینههای علمی ورزشی و سایر مقاطع زندگی باشیم.
گروسی افزود: این مرکز محل امن و مناسبی است که در آن کودکان طلاق که تحت حضانت و سرپرستی یکی از والدین هستند بدون دغدغه و محدودیت زمانی و در مکانی شاد و مفرح و آرام شامل اتاق بازی پدر یا مادر خود را ملاقات میکنند.
رئیس کل دادگستری استان با بیان این که ۱۰۰ کودک از دیدن و ملاقات پدر یا مادرشان محروم بودند در سایه این مرکز و باهمت مشاورین والد خود را ملاقات کرده و مقرر شده از این پس نیز در همین مکان این ملاقاتها صورت گیرد گفت: از اواخر سال ۹۷ تا امروز ۱۴ خانواده در این مرکز سازش کرده و از تصمیم سرنوشتساز طلاق منصرف شدند. گروسی با بیان اینکه این مرکز به نیرویی مجهز و متخصص است و مجربترین نیروی انتظامی و مشاور خانوادهها در این مرکز خدمت میکنند گفت: کلاسهای آموزشی مطلوب مانند آموزشهای روند بعد از طلاق و غیره در این مرکز به صورت رایگان برگزار میشود. سعید فریور مدیرکل بهزیستی استان نیز از اینکه شماری از خانوادههایی که در شرف طلاق بودند با مشاورههای این کانون در این تصمیم مهم و آینده سازشان تجدیدنظر کردند ابراز خشنودی کرد و گفت: ایجاد مراکز مهر خانواده اقدام ارزشمندی است که توسط معاونت پیشگیری و با همکاری برخی از ادارات برای کاهش مشکلات و رفاه خانوادههای آسیبپذیر در سطح استان در دستور کار قرار گرفت.
مرتضی حاتمی معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری آذربایجان غربی گفت: قبلاً این اقدامات در کلانتریها انجام میگرفت که خوشبختانه با راهاندازی این مراکز که در سطح استان به تعداد ۱۳ مورد رسیده، خانوادههای طلاق فرزندان خود را در این مراکز ملاقات میکنند که تمامی امکانات رفاهی با مشارکت دادگستری، بهزیستی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، فرمانداری و غیره تدارک دیده شده است.
کشت کلزا در ۸ هزار از اراضی استان سمنان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان یکی از اهداف طرح توسعه کشت دانههای روغنی را تأمین امنیت غذایی و سلامت جامعه عنوان کرد و گفت: برنامهریزی برای کشت هشت هزار هکتار کلزا در استان سمنان در دستور کار قرار دارد.
سید حسن میرعماد در مراسم تجلیل از روابط عمومیهای ادارات تابعه سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان که همزمان با هفته ارتباطات و روابط عمومی برگزار شد به رسالت بخش کشاورزی در حوزههای مختلف ازجمله اقتصاد مقاومتی و تأمین امنیت و سلامت غذایی مردم اشاره کرد و اظهار داشت: طرح تولید دانههای روغنی یکی از طرحهای مصوب اقتصاد مقاومتی است که در دستور کار جهاد کشاورزی قرارگرفته است.
وی با اشاره به شعار امسال به نام «رونق تولید» خواستار حمایت عمومی از توسعه تولید دانههای روغنی در سطح استان شد و افزود: تأمین امنیت غذایی و سلامت جامعه یکی از اهداف توسعه کشت دانههای روغنی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان یکی از مزایای طرح تولید دانههای روغنی در استان را ایجاد اشتغال پایدار و جلوگیری از واردات روغن به کشور عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه توسعه کشت دانههای روغنی از برنامههای دولت است؛ در استان سمنان نیز باید هشت هزار هکتار از اراضی به کشت کلزا اختصاص یابد. میرعماد با بیان اینکه اجرای طرح یکمیلیون هکتاری کشت کلزا در کشور را یکی از سیاستهای وزارت کشاورزی عنوان کرد و گفت: برای اجرای این سیاستها در بخش کشاورزی نیاز به جلب اعتماد بهرهبرداران و برقراری ارتباط متقابل بین بهرهبرداران بکش کشاورزی است. وی با اشاره به اینکه بیش از ۴۰ درصد جمعیت استان سمنان بهرهبردار بخش کشاورزی هستند گفت: این مهم وظیفه و رسالت جهاد کشاورزی را دوچندان میکند. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه ۹۸ درصد استان سمنان زیر مدیریت بخش کشاورزی است گفت: انجام اقدامات مؤثر در ۲ حوزه آبوخاک نیازمند به فرهنگسازی است و باید برای مردم تبیین شود که این منابع و الطاف خداوندی متعلق به آنهاست؛ بنابراین باید در حفظ آن برای آیندگان دقت لازم داشت.
رویت پلنگ ایرانی یوزپلنگ آسیایی در خارتوران
مدیرکل حفاظت محیطزیست استان سمنان گفت: از ثبت تصویر ۳ قلاده پلنگ ایرانی و یک قلاده یوزپلنگ آسیایی در خار توران شاهرود خبر داد.
امیر عبدوس از ثبت تصویر از سه پلنگ ایرانی و یک یوزپلنگ آسیایی در منطقه خار توران شهرستان شاهرود خبر داد و اظهار داشت: محیط بانوان پارک ملی توران موفق به ثبت این تصاویر شدهاند. وی با بیان اینکه مشاهده همزمان سه قلاده پلنگ ایرانی از اتفاقات نادری است که تاکنون در این منطقه ثبتشده است افزود: این مهم نشاندهنده سلامت و وضعیت جسمی مناسب آنها در ذخیرهگاه زیستکره توران دارد.
مدیرکل حفاظت از محیطزیست استان سمنان وجود گونههای جانوری چتر و پرچم در پارک ملی توران را دلیل بر پویایی جمعیت سایر گونههای جانوری در این منطقه عنوان کرد و گفت: پلنگ از گونههای جانوری چتر و یوزپلنگ گونه جانوری پرچم است و حفظ این دو گونه جانوری وحشی حفظ تمامیت یک زیستگاه و دیگر گونههای موجود در آن را تضمین میکند.
تصاویر ثبتشده از سه قلاده پلنگ ایرانی توسط دوربین تلهای در کنار یکی از آبشخورهای پارک ملی توران تهیهشده است و ثبت تصویر یک قلاده یوزپلنگ آسیایی نیز در این پارک در روزهای گذشته توسط دوربین تلهای کار گذاشتهشده یکی از عکاسان و دوستداران طبیعت در این منطقه انجامشده است.
مجموعه مناطق حفاظتشده، پارک ملی و پناهگاه حیاتوحش توران بهعنوان ذخیرهگاه زیستکره توران شناخته میشود.