مدیر پایگاه میراث جهانی تخت سلیمان تکاب گفت: نمایشگاهی از یافته‌های سنگی ادوار مختلف تاریخی در این محوطه باستانی گشایش یافت. مظفر عباس زاده افزود: این نمایشگاه با هدف معرفی بیشتر اهمیت تاریخی این مجموعه برپا شده و در آن بیش از ۵۰ قطعه مختلف از یافته‌های سنگی و کتیبه‌های دوره‌های ساسانی و ایلخانی به […]

مدیر پایگاه میراث جهانی تخت سلیمان تکاب گفت: نمایشگاهی از یافته‌های سنگی ادوار مختلف تاریخی در این محوطه باستانی گشایش یافت. مظفر عباس زاده افزود: این نمایشگاه با هدف معرفی بیشتر اهمیت تاریخی این مجموعه برپا شده و در آن بیش از ۵۰ قطعه مختلف از یافته‌های سنگی و کتیبه‌های دوره‌های ساسانی و ایلخانی به نمایش درآمده است. وی بیان کرد: آسیاب های سنگی، سرستون‌ها، پایه ستون‌ها و حوضچه‌های آب دوره ساسانی و فواره‌ها و آب نماهای دوره ایلخانی از مهمترین آثار سنگی ارائه شده در این نمایشگاه است. مدیر مجموعه میراث جهانی تخت سلیمان تکاب با بیان اینکه در این نمایشگاه همچنین علامت‌ها و امضای سنگ تراشان دوره ساسانی نیز به نمایش درآمده است، افزود: با برپایی این نمایشگاه بخشی از تاریخ کهن و تمدن منحصر به فرد منطقه شناسایی و ابعاد فرهنگی و هنری این مجموعه نیز بازشناسی می‌شود. عباس زاده بیان کرد: نمایشگاه یافته‌های سنگی مجموعه میراث جهانی تخت سلیمان به مدت یک هفته برای بازدید علاقه مندان، پژوهشگران و دانشجویان رشته‌های باستان شناسی و معماری در محوطه و موزه آثار این مجموعه دایر خواهد بود.

تمبرهای قدیمی با «لباس های محلی ایران»

ارسال نامه برای دیگران، زمانی مدرنترین شیوه برقراری ارتباط افراد با یکدیگر بود.در گذشته‌ای نه چندان دور را‌ه‌های جالبی میان مردم برای برقراری ارتباط وجود داشت و علی رغم فاصله فیزیکی زیادی که بین محل زندگی افراد با عزیزانشان بود اما این موضوع سبب نمی‌شد که از حال یکدیگر بی‌خبر بمانند.ارسال نامه برای دیگران، زمانی مدرنترین شیوه برقراری ارتباط افراد با یکدیگر بود و از پیام‌رسان‌های فعلی نیز هیچ خبری نبود.در این گزارش تصاویری از چند تمبر قدیمی کشورمان ایران را می‌بینید که شخصیت روی تمبرها، لباس محلی به تن دارند و یادآور فرهنگ ایرانیان در نوع و نحوه پوشش در دوره‌های پیشین است.ارسال نامه در پاکت نامه‌های ساده و نوشتن شرح حال سایر افراد خانواده، از جمله راه‌هایی بود که مردم برای با خبر شدن از حال بستگان خود استفاده می‌کردند و گاهی روزها و یا حتی ماه‌ها طول می‌کشید تا نامه‌ای به محل زندگی فرد مورد نظر برسد.افراد باید پیش از انداختن پاکت‌های ساده فوق به صندوق پست، گوشه پاکت را «تمبر» می‌چسباندند و به عبارتی این تمبر که از اداره پست تهیه می‌کردند، هزینه‌ای بود که برای ارسال نامه پرداخت می‌شد.