رییس دانشکده مهندسی ریلی دانشگاه علم و صنعت از حضور بیش از ۱۳ کشور در کنفرانس بین‌المللی پیشرفته‌ اخیر در مهندسی راه‌آهن خبر داد. سید سعید فاضل در مراسم افتتاحیه هفتمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل ریلی و ششمین کنفرانس بین‌المللی پیشرفته‌ای اخیر در مهندسی راه‌آهن در خصوص برنامه‌های این کنفرانس گفت: این کنفرانس دو روزه […]

 

رییس دانشکده مهندسی ریلی دانشگاه علم و صنعت از حضور بیش از ۱۳ کشور در کنفرانس بین‌المللی پیشرفته‌ اخیر در مهندسی راه‌آهن خبر داد.

سید سعید فاضل در مراسم افتتاحیه هفتمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل ریلی و ششمین کنفرانس بین‌المللی پیشرفته‌ای اخیر در مهندسی راه‌آهن در خصوص برنامه‌های این کنفرانس گفت: این کنفرانس دو روزه با ۴ سخنرانی کلیدی در خصوص مشکلات روز با مشارکت کارشناسان خارجی در سالن صدف برگزار می‌شود. وی اعلام کرد: اساتید و کارشناسان از ۱۳ کشور نظیر انگلستان، پرتغال، اسپانیا، چین و… در این کنفرانس حضور دارند. او همچنین گفت: ۱۵ کارگاه پیش‌بینی شده که ۶ کارگاه با مشارکت کشورهای خارجی برگزار می‌شود. رئیس دانشکده مهندسی ریلی دانشگاه علم و صنعت از برگزاری ۹ ورکشاپ نیز خبر داد و گفت: کارگاه‌ها و ارائه مقالات به‌صورت هم‌زمان در دانشگاه مهندسی ریلی برگزار می‌شود.  فاضل با بیان اینکه نشست تخصصی نقش حمل‌ونقل ریلی در کاهش تلفات جاده‌ای و میزگرد تجربیات آموزش مهندسی در سایر کشورها از برنامه‌های است که در کنفرانس اجرا می‌شود، عنوان کرد: در راستای این موضوع ۸ محور تخصصی برای دریافت مقاله فراخوان شد که حدود ۲۱۱ مقاله دریافت شده است و در  مجله ویژه بین‌المللی نیز مقالات به چاپ خواهد رسید. او با اشاره به این‌که این کنفرانس با همت دانشگاه علم و صنعت و  شرکت راه‌آهن برگزار شده، بیان کرد: امیدوارم که برگزاری این مراسم‌ها و کنفرانس‌ها منجر به تحقق شعارهای که می‌دهیم شود تا از توان و پتانسیل علمی کشور  برای پی‌جویی مشکلات صنعت بیش‌ترین استفاده شود. فاضل اظهار کرد: صنعت باید مسائل خود را با دانشگاه مطرح کند تا با پس از تحقیق و بررسی مشکلات رفع شوند و توسعه و پیشرفت در صنعت ریلی کشور محقق شود.

امضای سه تفاهم‌نامه تامین منابع مالی و تولید ناوگان حمل‌ونقل ریلی

گفتنی است که هم‌زمان با هفتمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل ریلی و ششمین کنفرانس بین‌المللی پیشرفته‌ای اخیر در دانشکده مهندسی راه‌آهن سه تفاهم‌نامه و قرارداد تأمین منابع مالی و تولید ناوگان حمل‌ونقل ریلی کشور به امضا رسید.

تفاهم‌نامه تامین مالی خرید واگن باری از محل منابع مالی بازار سرمایه توسط شرکت تأمین سرمایه بانک مسکن و شرکت راه‌آهن حمل‌ونقل به امضا رسید.

در  این تفاهم‌نامه طرفین توافق کردند در زمینه تأمین منابع مالی و ارائه خدمات مشاوره برای نوسازی و بهسازی ناوگان ریلی از محل منابع مالی بازار سرمایه همکاری لازم را به عمل آورند.

این قرارداد توسط سید محسن فاضلیان مدیرعامل شرکت تأمین سرمایه بانک مسکن و عبادالله فروزش مدیرعامل شرکت راه‌آهن حمل‌ونقل به امضا رسید.  هم‌زمان با این نمایشگاه قرارداد پرداخت یارانه صرفه‌جویی سوخت برای طرح توسعه حمل‌ونقل بار و مسافر بین راه‌آهن و شرکت ریل پرداز سیر به امضا رسید که مقرر است از محل صرفه‌جویی در مصرف سوخت به استناد ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید طرفین بتوانند برای تولید ۵۰ دستگاه واگن باری لبه‌بلند با استفاده از ظرفیت‌های داخلی با یکدیگر همکاری کنند.  این قرارداد توسط سعید رسولی مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و فرهنگ طلوعی مدیرعامل شرکت ریل پرداز سیر به امضا رسید. در سومین قراردادی که هم‌زمان با هفتمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل ریلی به امضا رسید مقرر شد از محل یارانه صرفه‌جویی سوخت برای طرح توسعه حمل‌ونقل ریلی به استناد ماده ۱۲ رفع موانع تولید بین شرکت راه‌آهن و شرکت  توکاریل به امضا رسید.  در این قرارداد طرفین موافقت کردند برای خرید ۲۰۹ دستگاه واگن لبه‌بلند شش محوره از طریق تولید داخل با یکدیگر همکاری کنند.  این قرارداد توسط سعید رسولی مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و محسن سعید بخش مدیرعامل شرکت توکاریل به امضا رسید.

 

در تعطیلات خرداد امسال؛

مازندران رتبه سوم پر ترددترین استان کشور را به خود اختصاص داد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران گفت: در تعطیلات عید سعید فطر برابر آمار بدست آمده از ۱۰۲ سامانه تردد شمار در محورهای استان هر روز حدود دومیلیون تردد در سطح محورهای استان مازندران به ثبت رسیده است که مازندران رتبه سوم پر تردد ترین استان را پس از استان های البرز و تهران در کشور به خود اختصاص داد .

عباسعلی نجفی اظهار داشت: درتعطیلات عید فطر بیش از ۱۲میلیون تردد در جاده‌های استان مازندران به ثبت رسید . این میزان از تردد در مقایسه با متوسط تردد در دوره مشابه سال قبل حاکی از افزایشی حدود ۱۲ درصد است. دلیل افزایش تردد در تعطیلات امسال به نسبت سال قبل به طور عمده می تواند ناشی از الگوی مناسب تعطیلات طی سال جاری باشد زیرا ایام تعطیلات عید فطر امسال چهار روزه و ایام تعطیلات سال گذشته ۲ روزه بوده است..

وی  در ادامه افزود : پرترددترین محورهای استان : ساری-قائمشهر، بابل –آمل ، بابلسر-بابل و محمود آباد – نور  و اوج ترافیک روز چهارشنبه ۱۵ خرداد از ساعت ۱۸ الی ۱۹ بود.

گفتني است: طول جاده های اصلی و فرعی و روستایی مازندران بیش از ده هزار و چهارصد کیلومتر است.