اولين نشست كميته راهبري حمل و نقل جاده اي در بخش حمل و نقل بين المللي و ترانزيت با حضور معاون حمل و نقل سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي، جمعي از پيشكسوتان اين حوزه و تعدادي از اعضای انجمن شركت‌های حمل و نقل بين المللي جاده‌ای برگزارشد. منوچهر سلمانزاده، مدير كل دفتر […]

اولين نشست كميته راهبري حمل و نقل جاده اي در بخش حمل و نقل بين المللي و ترانزيت با حضور معاون حمل و نقل سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي، جمعي از پيشكسوتان اين حوزه و تعدادي از اعضای انجمن شركت‌های حمل و نقل بين المللي جاده‌ای برگزارشد.
منوچهر سلمانزاده، مدير كل دفتر حمل و نقل بين المللي و ترانزيت با بيان اين مطلب اظهار داشت: در پي ابلاغيه معاون وزير راه و شهرسازي ورئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي مبني بر تشكيل كميته راهبري حمل و نقل جاده اي به منظور تحقق اهداف بالا دستي و بهبود فرايندهاي موجود و بهبود فضاي كسب و كار، اولين نشست كميته راهبري حمل و نقل جاده¬اي در بخش حمل و نقل بين المللي و ترانزيت بادبيري دفتر ترانزيت و حمل و نقل بين‌المللي برگزار شد.
وي افزود: در اين نشست دو دستور كار بررسي ساز و كار اجرايي نمودن كنوانسيون ADR و همچنين بررسي آخرين وضعيت لايحه اصلاح قانون ماليات بر ارزش افزوده بررسي ومقرر شد جهت تعيين تكليف نحوه تكميل دفاتر مالي شركتها و دسترسي به يك استاندارد مشترك فيمابين شركتهاي حمل و نقل بين المللي و سازمان امور مالياتي و همچنين برقراري ارتباط بين ماليات عملكردي و ارزش افزوده، جلسه مشترك با سازمان امور مالياتي و تشكلهاي صنفي حمل و نقل بين المللي و با محوريت سازمان راهداري و حمل‌ونقل جاده‌اي برگزار و نتيجه آن به كميته گزارش گردد.
مديركل دفتر حمل و نقل بين المللي و ترانزيت همچنين بيان كرد: براي بررسي آخرين وضعيت لايحه اصلاح قانون ماليات بر ارزش افزوده دفاتر ترانزيت وحمل و نقل بين المللي و حقوقي سازمان راهداري و حمل‌ونقل جاده‌اي پيگيريهاي لازم را از مركز پژوهش¬هاي مجلل شوراي اسلامي به عمل آورده و نتيجه را به كميته راهبري گزارش نمايند.
سلمانزاده افزود:در زمينه بررسي ساز و كار اجرايي نمودن كنوانسيون ADR مقرر شد دفتر آمار، ايمني و ترافيك با بازبيني دوره آموزشي حمل مواد خطرناك ويژه رانندگان و تطبيق آنان با آخرين ويرايش كنوانسيون ADR، اصلاحات لازم را در سرفصلهاي آموزشي تهيه و در اختيار مجريان آموزشي قرار دهد.
شايان ذكر است در همين راستا مقرر شد موضوع تهيه راهنماي تخصصي كاربردي ADR در جلسات منظمي با همكاري انجمن شركتهاي حمل و نقل بين المللي ايران گردآوري و همچنين گواهينامه‌های صادره حمل و نقل كالاهايADR ، ضمن تطبيق با كنوانسيون ، ترجمه و استانداردسازی گردد.
آغاز پروازهای هواپیمایی سلام ایر به فرودگاه
امام خمینی(ره)
سرپرست معاونت بهره‌برداری فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) از آغاز پروازهای هواپیمایی سلام ایر به این فرودگاه خبر داد.
حسن خوشخو، سرپرست معاونت بهره برداری فرودگاهی شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) از آغاز پروازهای هواپیمایی سلام ایر عمان به این فرودگاه خبر داد و گفت امروز شاهد پروازهای افتتاحیه این هواپیمایی بودیم. وی ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی انجام شده پرواز این ایرلاین به فرودگاه امام خمینی(ره) سه روز در هفته انجام می شود، اما برنامه ریزی شده است که در آینده این پروازها به صورت روزانه انجام شوند. خوشخو با اشاره به اینکه این پرواز با هواپیمای ایرباس ۳۲۰ نئو انجام می شود گفت: این پرواز می‌تواند سرآغازی برای گسترش روابط با کشوره دوست و برادر عمان باشد. گفتنی است سلام ایر پیش از این پروازهایی به مقصد شیراز برقرار کرده بود و در آینده برای برقراری پرواز به مقصد مشهد برنامه ریزی کرده است.

مدیرعامل سازمان بنادر اعلام کرد:
نقش موثر بندر خمیر در رونق تولید
و صادرات مواد معدنی
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: احداث و بهره‌برداری از بندر خمیر باعث افزایش عملکرد معادن منطقه، رونق بخشی به تولید و صادرات فرآورده‌های مواد معدنی و افزایش راندمان تجارت محلی و منطقه ای می‌شود.
محمد راستاد در حاشیه بازدید از عملیات عمرانی تکمیل بندر چندمنظوره خمیر، اظهار داشت: این بندر باعث شکوفاشدن شهر تاریخی و تالابی بندرخمیر و ایجاد بستر مناسب جهت سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال برای ساحل نشینان منطقه خواهد شد.
وی افزود: این طرح مهم بندرسازی با مدیریت و راهبری اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان در دی ماه سال ۹۷ با مبلغ اولیه ۳۰۰ میلیارد ریال آغاز و پیش بینی می شود در مدت ۱۸ماه با اعتبار ۶۵۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری برسد.
راستاد خاطرنشان کرد: بندر چندمنظوره خمیر به دلیل همجواری با تالاب بین المللی خور خوران کاملا منطبق بر مسایل زیست محیطی احداث می شود و شناورهای قابل پذیرش در آن با ظرفیت ۵هزار تن خواهد بود.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: چهار پست اسکله به صورت شمع و عرشه و مسیر دسترسی به طول ۷۴۴ متر از ساحل تا اسکله ها از جمله بخش های بندر خمیر است.
وی از جمله مزایای احداث این بندر را توسعه بنادر کوچک در سواحل خلیج فارس، کمک به معیشت ساحل نشینان، افزایش عملکرد معادن منطقه، امکان تولید و صادرات فرآورده های مواد معدنی و افزایش راندمان تجارت محلی و منطقه ای برشمرد.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم این طرح بندرسازی در زمان ساخت را ۲۳۰ نفر اعلام کرد و گفت: اشتغال زمان بهره برداری نیز به صورت مستقیم ۷۰ نفر و غیرمستقیم ۳۰۰نفر برآورد شده است.