مسعود ایزدی از پرداخت ۲ هزار و ۱۴ فقره تسهیلات به آسیبدیدگان حوادث غیرمترقبه استانهای کشور طی دوماه نخست سال جاری خبر داد. مدیر امور ارتباطات و حوزه مدیریت بانک مسکن با بیان اینکه بانک عامل بخش مسکن در جریان وقوع سیل اخیر و وارد شدن خسارات متعدد به هموطنان کشور جهت یاری به هموطنان […]
مسعود ایزدی از پرداخت ۲ هزار و ۱۴ فقره تسهیلات به آسیبدیدگان حوادث غیرمترقبه استانهای کشور طی دوماه نخست سال جاری خبر داد.
مدیر امور ارتباطات و حوزه مدیریت بانک مسکن با بیان اینکه بانک عامل بخش مسکن در جریان وقوع سیل اخیر و وارد شدن خسارات متعدد به هموطنان کشور جهت یاری به هموطنان آسیب دیده اقدامات گسترده ای را آغاز کرده است، عنوان کرد: تحت تاثیر وقوع سیل گسترده اوایل سال جاری در برخی استان های کشور و همچنین سایر حوادث غیرمترقبه، این بانک از طریق پرداخت تسهیلات به آسیب دیدگان این حوادث کمک ویژه ای را خواهد کرد.
وی افزود: مطابق با گزارش عملکرد دوماه نخست سال ۹۸، بانک مسکن در راستای کمک به آسیب دیدگان ۲۲ استان کشور معادل ۲ هزار و ۱۴ فقره به ارزش ۳۰ میلیارد و ۴۲۱ میلیون و ۴۵۶ هزار و ۴۷۵ تومان تسهیلات حوادث غیرمترقبه اعطا کرده است.
وی با اشاره به اقدامات حمایتی ویژه از آسیب دیدگان سیل اخیر اظهار کرد: استان های مازندران، گلستان، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد و کرمانشاه پنج استانی هستند که بیشترین میزان تسهیلات حوادث غیرمترقبه طی دو ماه ابتدایی سال جاری را پرداخت کرده اند.
ایزدی به آمار تسهیلات پرداختی به پنج استان نامبرده اشاره کرد و گفت: در دو ماه فروردین و اردیبهشت امسال، به استان مازندران معادل ۳۶۵ فقره، به استان ایلام معادل ۳۲۳ فقره، به استان کهگیلویه و بویر احمد معادل ۲۸۰ فقره، به استان گلستان معادل ۲۴۶ فقره و به استان کرمانشاه معادل ۲۰۰ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه به متقاضیان پرداخت شده است.
مدیر امور ارتباطات و حوزه مدیریت بانک مسکن با تاکید بر آنکه تمامی پرونده های معرفی شده به شعب استان جهت اخذ تسهیلات حوادث غیرمترقبه موفق به اخذ تسهیلات شده اند، تصریح کرد: در این میان شهرهایی که در جریان سیل اخیر به طور گسترده آسیب دیده اند به طور ویژه مورد حمایت بانک مسکن قرار گرفته اند. به عنوان مثال به شهر آق قلا در استان گلستان که با آسیب گسترده رو به رو شده بود طی دو ماه ابتدایی سال جاری معادل ۲۱۳ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه پرداخت شده است.
به گفته وی شعب بانک مسکن در هشت استان سیل زده کشور آمادگی دارند تا به متقاضیانی که از طریق بنیاد مسکن انقلاب اسلامی معرفی می شوند در کوتاه ترین زمان ممکن تسهیلات پیش بینی شده را پرداخت کند.
وی به انواع تسهیلات پیش بینی شده برای حمایت از هموطنان سیل زده اشاره کرد و گفت: در سبد تسهیلاتی ویژه هموطنان سیل زده چهار نوع تسهیلات شامل تسهیلات مسکن روستایی تا سقف ۴۰ میلیون تومان، تسهیلات مسکن شهری تا سقف ۵۰ میلیون تومان، تسهیلات تعمیرات مسکن با رقمی معادل ۱۵ میلیون تومان و تسهیلات معیشتی که با سقف شناور پیش بینی شده است.
ایزدی با بیان اینکه نرخ سود تسهیلات پرداخت شده به آسیب دیدگان حادثه سیل اخیر تک رقمی خواهد بود، عنوان کرد: نرخ سود تسهیلات مسکن روستایی معادل ۴ درصد و نرخ سود تسهیلات مسکن شهری معادل ۵ درصد است.
معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد:
آغاز ثبت نام الکترونیکی متقاضیان دریافت تسهیلات ارزان قیمت ساخت مسکن
معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز پرداخت تسهیلات ارزان قیمت ساخت به بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری خبر داد.
سید محمد پژمان گفت: با توجه به قرارداد عاملیت منعقده با بانک مسکن و راهاندازی درگاه الکترونیکی توسط شرکت بازآفرینی شهری ایران، ثبتنام متقاضیان پرداخت تسهیلات ارزان قیمت ساخت در بافت فرسوده آغاز شده است.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران افزود: در راستای اجرای مصوبه هیات محترم دولت سقف تسهیلات اعطایی در بافتهای فرسوده افزایش یافته و سقف این تسهیلات برای متقاضیان در کلانشهرها ۵۰ میلیون تومان و برای سایر شهرها ۴۰ میلیون تومان است. او با بیان اینکه نرخ سود این تسهیلات با حمایت دولت و اختصاص اعتبار صورتگرفته کاهش یافته است، تصریح کرد: در حال حاضر نرخ سود تسهیلات در دوران مشارکت مدنی (دوران ساخت) در بافتهای فرسوده (۵۰درصد) نرخ مصوب شورای پول و اعتبار برای تسهیلات متناظر است که این نرخ با توجه به مصوبه شورای پول و اعتبار در سال ۱۳۹۸ به میزان (۹درصد) تعیین شده است. مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اعلام اینکه هماهنگیهای لازم با همه مدیریتهای شعب استانها برای پرداخت این تسهیلات انجام شده است و اعتبارات مورد نظر در اختیار بانک مسکن قرار گرفته، افزود: در راستای تکریم ارباب رجوع و رعایت حقوق شهروندی، فرآیند ثبتنام و پرداخت تسهیلات به صورت الکترونیکی و غیرحضوری انجام می شود و متقاضیان میتوانند با مراجعه به سامانه ثبتنام تسهیلات بافت فرسوده (به نشانی http://facility.udrc.ir) و یا از طریق سایت شرکت بازآفرینی شهری ایران (به نشانی udrc.ir) نسبت به تکمیل درخواست و بارگذاری مدارک مورد نیاز اقدام کرده و فرآیند دریافت تسهیلات را پیگیری کنند. علاوه بر تسهیلات پیش گفته، در صورت ساخت مسکن توسط سازندگان حرفهای و توسعهگران و همچنین در پروژههای تجمیعی سقف تسهیلات به شرح جدول شماره یک قابل افزایش است.