مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کردستان با بیان اینکه قروه نگین استان در زمینه تولید گندم است، از پایین بودن مصرف نسبت به حداکثر تولید در این شهرستان گفت. جمال صالحی در نشست کارگروه هماهنگی خرید تضمینی گندم با بیان اینکه قروه نگین کردستان در زمینه تولید گندم است و اظهار داشت: در قروه […]

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کردستان با بیان اینکه قروه نگین استان در زمینه تولید گندم است، از پایین بودن مصرف نسبت به حداکثر تولید در این شهرستان گفت.
جمال صالحی در نشست کارگروه هماهنگی خرید تضمینی گندم با بیان اینکه قروه نگین کردستان در زمینه تولید گندم است و اظهار داشت: در قروه حداکثر تولید گندم نسبت به مصرف آن بالاتر بوده و در واقع از این بابت به این منطقه افتخار می کنیم.
به گفته صالحی گندم در مراکز باید حداکثر ۷۲ ساعت نگهداری شود و بعد از آن حمل گردد تا آفت نزند و از طرفی باید مقدار نمونه گیری هم برای تعیین آفت به دقت رعایت شود چرا که گندم دریافتی توسط کشاورز دارای کمترین مشکل بوده و بیشترین افت یا در کمباین و یا در مراکز خرید دیده شده است.
وی ساعت کاری مراکز خرید موقت برای پذیرش و تخلیه گندم را از ۸ صبح تا ۲۲ شب عنوان کرد و بیشتر از آن را باعث خستگی و ضرر به کشاورز دانست.

رشد مصر ف برق در استان البرز ۸.۶ درصد است

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان البرز رشد مصر ف برق در استان را ۸.۶ درصد اعلام کرد. بهنام بیات در همایش «مدیریت مصرف برق یک مسئولیت اجتماعی است» که در سالن اجتماعات شرکت توزیع برق استان برگزار شد، با اشاره به اینکه با اصلاح الگوی مصرف برق به اقتصاد ملی کمک می‌کنیم، اظهار کرد: تمرکز بر مدیریت مصرف، اولویت اصلی صنعت برق است. وی با اشاره به اینکه کاهش تلفات برق منجر به موفق شدن صنعت برق می‌شود، ادامه داد: مدیریت مصرف با توجه به‌پیش بینی فصل گرما و افزایش مصرف برق ضرورت دارد. مدیرعامل شرکت توزیع برق استان البرز بابیان اینکه تلاش می‌شود با کاهش سه‌درصدی مصارف دستگاه‌های اجرایی به اهدافمان در سال جاری برسیم، گفت: مدیریت مصرف برق نیازمند یک رویکرد اجتماعی است. بیات با بیان اینکه تأمین برق در ساعات اوج بار، هزینه بسیار بالایی دارد افزود: هدف از برگزاری این همایش استفاده دستگاه‌های اجرایی از وسایل سرمایشی مناسب اعلام کرد ضمن اینکه همایش مذکور به‌صورت علمی و اجتماعی برگزار شد.