فرمانده پلیس فرودگاههای کشور اقدامات پلیس فرودگاه در حج تمتع ۹۸ را تشریح کرد. سردار حسن مهری گفت: امسال از هفدهم تیرماه عملیات حج تمتع در ۱۷ ایستگاه پروازی آغاز خواهد شد. وی با بیان اینکه ماموران پلیس فرودگاه در ایام حج در آمادهباش کامل هستند، گفت: پرواز زائران از فرودگاههای امام خمینی (ره)، اهواز، […]
فرمانده پلیس فرودگاههای کشور اقدامات پلیس فرودگاه در حج تمتع ۹۸ را تشریح کرد.
سردار حسن مهری گفت: امسال از هفدهم تیرماه عملیات حج تمتع در ۱۷ ایستگاه پروازی آغاز خواهد شد.
وی با بیان اینکه ماموران پلیس فرودگاه در ایام حج در آمادهباش کامل هستند، گفت: پرواز زائران از فرودگاههای امام خمینی (ره)، اهواز، ارومیه، بوشهر، مشهد، یزد، بیرجند، اصفهان، رشت و … انجام میشود. مهری با اشاره به اقدامات کنترلی در فرودگاهها گفت:یکی از مشکلات ما حمل موادمخدر از سوی برخی از زائران سالخورده است که برای پیشگیری از این مساله که البته تعداد آن انگشت شمار است، جلسات متعددی با پلیس مبارزه با موادمخدر و شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر و ستاد داشتیم. همچنین لیست زائرانی که سابقه اعتیاد داشتند در اختیار پلیس قرار گرفته است و ما اقدامات کنترلی بیشتری روی این افراد خواهیم داشت. فرمانده پلیس فرودگاههای کشور با بیان اینکه همراه داشتن موادمخدر سبب بازماندن از سفر خواهد شد، گفت: اگر در کشور عربستان نیز این مواد کشف شود مطابق قوانین آن کشور با زائران برخورد خواهد شد. وی درباره زائرانی که به دلیل حمل مواد مخدر و داروی غیر مجاز از سفر خود بازماندهاند اظهار کرد: سال گذشته ۱۹۰ نفر دچار مشکل شدند که از این تعداد، سفر ۱۸۰ نفر با تأخیر انجام شده و ۱۰ نفر نیز نتوانستند به سفر حج اعزام شوند.
آغاز طرح هوشمندسازی پارک حاشیهای در تهران
سرپرست معاونت فنی و مهندسی سازمان حمل ونقل ترافیک شهرداری تهران در مورد جزئیات طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه ای توضیخاتی را ارائه کرد.
وحید سرلک، با اعلام خبر آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه ای در تهران گفت: دقت داشته باشید که مدیریت پارک حاشیه ای اتفاق جدیدی نیست چرا که پیش از این فضای پارک خودروها توسط پارکبان و یا پارکومتر کنترل میشد اما در این طرح با حذف نیروی انسانی(پارکبان) و پارکومترها که به دلیل تکنولوژی قدیمی مشکلات زیادی برای شهروندان ایجاد کرده بودند، تنها نسبت به مدیریت هوشمند پارک حاشیه ای اقدام کردیم. سرپرست معاونت فنی و مهندسی سازمان حمل ونقل ترافیک شهرداری تهران گفت: بنا بر مصوبه شورای شهر تهران، شهرداری تهران می بایست پیشتر از این نسبت به ساماندهی و مدیریت هوشمند پارک حاشیه ای اقدام میشد اما بررسیها، برگزاری مزایده و انتخاب پیمانکار زمانبر بود بگونه ای که نهایتا منطقه ۲ به عنوان منطقه پایلوت برای اجرای طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه ای انتخاب شد و از اول تیرماه سالجاری این طرح در ۷ مسیر (۳۵معبر) این منطقه اجرایی خواهد شد. وی با بیان اینکه این طرح در راستای عدالت اجتماعی و حل مشکل ترافیک اجرایی خواهد شد، افزود: با اجرای این طرح سعی داریم مردم را به انجام سفرهای کوتاه مدت با وسایل شخصیشان تشویق کنیم و نباید اینگونه باشد که هر فردی هرجایی که دلش خواست خودرو خود را پارک کرده و یا یک فرد صبح تا شب خودروی شخصیاش را در خیابان و یا جلوی مغازهاش پارک کند و این مسئله سبب شود که شهروندان دیگر برای انجام سفرهای کوتاه مدت خود خیابانها را برای پیدا کردن جای پارک بگردند و در آخر مجبور به پارک دوبل که مشکلات ترافیکی زیادی ایجاد می کند، شوند.
وضعیت نگرانکننده منابع آب زیرزمینی کشور
یک پژوهشگر حوزه منابع آب با اشاره به اینکه ناپایدارترین سفرههای آب زیرزمینی در استانهای هرمزگان، فارس و اصفهان قرار دارند، گفت: از آبخوانهای قزوین، تهران – کرج، ورامین، ساوه، ابهر -خرمدره، قروه – دهگلان، فریمان – تربتجام، مشهد، زنجان، نیشابور و هشتگرد بیشترین استفاده را میشود و آنها نیز در شرایط ناپایداری قرار دارند. محمدرضا گلدانساز با اشاره به اینکه منابع آب زیرزمینی در کشور با وجود بارندگیهای کمسابقه در سال آبی جاری همچنان در وضعیت نامطلوبی قرار دارند و بارشها نتوانسته کسری مخازن آب زیرزمینی که طی چند دهه برداشت بیرویه به وجود آمده است را جبران کند، اظهارکرد: طبق آمار و اطلاعات وزارت نیرو، سطح آب زیرزمینی در اغلب دشتهای کشور افت شدیدی دارد و تاکنون بیش از ۴۰۰ محدوده از ۶۰۹ محدوده مطالعاتی کشور در شرایط ممنوعه و ممنوعه بحرانی قرار گرفتهاند. وی ادامه داد: وضعیت سفرههای آب زیرزمینی در کشور یکسان نیست و مسلماً در برخی نقاط وضعیت آب زیرزمینی شرایط بحرانیتری دارد و نیاز است که این مناطق مورد توجه قرار گیرند بنابراین باید با در نظر گرفتن شاخصهایی این مناطق را شناسایی کرد. این پژوهشگر حوزه منابع آب با بیان اینکه اولین شاخصی که برای مقایسه وضعیت آبخوانها باید در نظر داشته باشیم، میزان افت سطح آب زیرزمینی است، تصریح کرد: ممکن است در نگاه اول اینطور به نظر بیاید که هرچه افت سطح آب زیرزمینی در یک آبخوان بیشتر باشد آن آبخوان دارای شرایط بدتری است اما در نظر گرفتن افت سطح آب زیرزمینی بهتنهایی نمیتواند بیانگر تصویر دقیقی از وضعیت نسبی آبخوانها باشد.