رئيس هيات مديره و مديرعامل شرکت فرودگاه‎ها و ناوبری هوايی ايران در مراسم معارفه مصطفی صفائی، معاون جديد عمليات فرودگاهی، بر جديت در سرعت بخشيدن به اتمام پروژه‎های فرودگاهی تاکيد کرد. سیاوش امیرمکری در این مراسم گفت: در چند ماه اخیر که راهبری و معاونت عملیات فرودگاهی برعهده آقای اسفندیاری بود متوجه شدیم که فشار […]

رئيس هيات مديره و مديرعامل شرکت فرودگاه‎ها و ناوبری هوايی ايران در مراسم معارفه مصطفی صفائی، معاون جديد عمليات فرودگاهی، بر جديت در سرعت بخشيدن به اتمام پروژه‎های فرودگاهی تاکيد کرد. سیاوش امیرمکری در این مراسم گفت: در چند ماه اخیر که راهبری و معاونت عملیات فرودگاهی برعهده آقای اسفندیاری بود متوجه شدیم که فشار کار بسیار زیاد است و با توجه به اینکه در حوزه راهبری باید سیاستگذاری، آینده‎نگری و بررسی تحولات آینده مورد توجه قرار گیرد، بهتر دیدیم که این دو حوزه از یکدیگر جدا شوند. وی با اشاره به اینکه برای انتخاب معاون عملیات فرودگاهی رایزنی‎های زیادی انجام شد، گفت: در نهایت آقای صفایی که تجربه زیادی در این خصوص دارند انتخاب شدند تا با توانمندی خود به اجرای برنامه‎ها و اهداف شرکت در حوزه فرودگاهی کمک کنند.
امیرمکری تسریع در اجرا و اتمام پروژه‎های احداث و توسعه در فرودگاه‎های کشور، تفویض اختیار به مدیران فرودگاه‎ها و پیشرفت همزمان کارهای ساخت و تامین تجهیزات لازم همچون پله‎های برقی و آسانسورها و غیره و جلوگیری از معطل ماندن اتمام پروژه‎ها به دلیل عدم تامین تجهیزات را به عنوان مهمترین انتظارات خود از صفائی عنوان کرد و ادامه داد: همچنین انتظار دارم که در جهت افزایش تعامل و همدلی در این معاونت و همچنین ارتباط موثر با دیگر معاونت‎ها بویژه معاونت عملیات هوانوردی برای پیشبرد اهداف شرکت اقدام شود.
در ادامه صفائی که پیش از این مدیرکلی فرودگاه‎های استان آذربایجان شرقی را برعهده داشت با تاکید بر استفاده از تجربیات خود از مدیریت فرودگاهی، گفت: حتما در مورد تفویض اختیار به مدیران فرودگاه‎ها اقدام خواهد شد و برای بهبود عملکرد، نظم و انضباط و سرعت و دقت را در مجموعه معاونت عملیات فرودگاهی تسری خواهم داد و با جدیت آن را مطالبه می‎کنم.
وی همچنین از مدیرعامل و همکاران خود خواست که برای اجرای این ماموریت‎ها وی را حمایت و همراهی کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی:
واردات غیرنفتی کشور در سال جاری ۱۵ درصد افزایش یافته است

مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به افزایش ۱۵ درصدی واردات غیرنفتی کشور از کسب حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار دلار درآمد از فروش نقشه های دریایی خبر داد.
محمد راستاد در حاشیه روز جهانی هیدروگرافی با بیان اینکه حوادث رخ داده برای دو نفتکش در دریای عمان باعث نشده که هیچ شرکت کشتیرانی خارجی تردد شناورهای خود را در خلیج فارس محدود کند و هیچ اعلامی نیز از سوی آنها در این رابطه صورت نگرفته است، گفت: کشتیرانی تجاری و بنادر بازرگانی ایران به روال سابق خود فعالیت می‌کنند.
راستاد با اشاره به اینکه واردات غیرنفتی کشور در سال جاری ۱۵ درصد افزایش یافته است، افزود: صادرات مواد غیرنفتی نیز نسبت به بهار سال گذشته دو برابر شده و به حدود ۱۳ میلیون تن رسیده است.
وی به ذکر آماری از مراودات تجاری کشور پرداخت و گفت: سال گذشته ۱۳۵ میلیون تن کالای تجاری و در مجموع ۲۴۵ میلیون تن مراوده داشته‌ایم. امسال نیز صرفنظر از تهدیدات دشمن، همچنان روند فعالیت‌های دریایی و بندری ایران عادی است و ادامه دارد.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی روند فعالیت ناوگان کشتیرانی کشور را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: با توجه به ظرفیت قابل توجه بندری و دریایی کشور، تحریم‌ها نمی‌تواند تاثیری بر فعالیت‌های ناوگان دریایی ایران داشته باشد. راستاد با بیان اینکه ایران جزو کشورهای شورای مرکزی سازمان بین‌المللی هیدروگرافی است، خاطرنشان کرد: سازمان ملی هیدروگرافی از سال ۸۴ با مسئولیت سازمان بنادر شکل گرفت و در این مدت اقدامات خوبی برای تهیه نقشه‌های دریایی انجام شده است.
وی با بیان اینکه در این مدت ۷۶۰ سلول نقشه الکترونیکی تهیه و در مجامع بین‌المللی منتشر شده است و از فروش این نقشه‌ها حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار دلار درآمد کسب کرده‌ایم، گفت: برای تولید و انتشار نقشه‌ها به صورت کاغذی از طریق یک ناشر خارجی مذاکراتی انجام شده است. معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن رد شایعاتی در خصوص جابه‌جایی در راس مدیریت سازمان بنادر و دریانوردی گفت: انتصاب دو عضو هیئت مدیره سازمان بنادر و دریانوردی در حال انجام است و تا هفته آینده نهایی می‌شود.
راستاد درخصوص شناور توقیف شده «تایدواتر» توسط کویت نیز گفت: این ماجرا هم اکنون در مرحله قضایی قرار دارد و از مرجع دریایی کشور کویت خارج شده است. هم سازمان بنادر و هم وزارت امور خارجه پیگیر حل این مشکل هستند.

ایران کشور مرجع منطقه در حوزه هیدروگرافی است
مسعود شفیعی کشور ایران را کشور مرجع در منطقه در حوزه هیدروگرافی خواند و گفت: پرچمدار شدن بخش خصوصی در بخش نقشه برداری و هیدروگرافی کشور ضروری است.
رئیس سازمان نقشه برداری کشور با بیان اینکه طبق قانون ۱۱ اقدام دائمی توسعه کشور راهبری فعالیت های نقشه برداری کشور بر عهده سازمان نقشه برداری است، گفت: مدتی است که سازمان نقشه برداری بر روی نظارت بر فعالیت های بخش خصوصی در زمینه نقشه برداری تمرکز کرده است. وی پرچمدار شدن بخش خصوصی در بخش نقشه برداری و هیدروگرافی کشور را ضروری دانست و اظهار کرد: تلاش ما بر این است که نظارت به گونه ای باشد که کیفیت فعالیت های بخش خصوصی را افزایش داده استانداردها و رویه ها را به هم نزدیک کند.
شایان ذکر است مراسم گرامیداشت روز جهانی هیدروگرافی هم اکنون در محل سازمان بنادر و دریانوردی و با حضور جمعی از مدیران، کارشناسان و دست‌اندرکاران حوزه نقشه برداری و هیدروگرافی کشور در حال برگزاری است.