از ۲۱۴ هزار کیلومتر راهی که در این کشور وجود دارد ۲۰ درصد آن نیازمند بهسازی و روکش آسفالت است. محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه بازدید از مرز دوغارون تایباد اظهار داشت: سالانه سه هزار میلیارد تومان اعتبار جهت نگهداری این میزان راه اختصاص مییابد و این در صورتی است که برای […]
از ۲۱۴ هزار کیلومتر راهی که در این کشور وجود دارد ۲۰ درصد آن نیازمند بهسازی و روکش آسفالت است.
محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه بازدید از مرز دوغارون تایباد اظهار داشت: سالانه سه هزار میلیارد تومان اعتبار جهت نگهداری این میزان راه اختصاص مییابد و این در صورتی است که برای نگهداری همین مقدار راه در کشور در سال بین هشت الی ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی افزود: روزانه حدود هشت میلیون خودرو در جادههای کشور تردد میکنند همچنین هر روز ۱۰۰ هزار دستگاه انواع وسیله نقلیه و حدود ۲۵۰ هزار کامیون از طریق حمل و نقل جادهای بار جابجا میکنند. وی با توجه به بازدید از مرز دوغارون بیان کرد: این مرز رسمی زمینی دارای ظرفیت و پتانسیلهای بسیار خوبی است که نیاز به توسعه و بهسازی دارد و این معبر رسمی به دلیل همجواری با کشور افغانستان میتواند به عنوان کلید توسعه روابط اقتصادی این دو کشور محسوب شود.
محمد اسلامی به همراه معاون و مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای خراسان رضوی ظهر امروز به مرز دوغارون تایباد سفر کردند و در این سفر چند ساعته از مجموعه گمرک، بازارچه مرزی، ایکس ری، منطقه ویژه اقتصادی دوغارون، شرکت پایبار، گذرنامه مرزی و پاسگاههای مستقر در مرز دوغارون بازدید کرد. در ادامه این بازدید عبدالهاشم حسن نیا معاون وزیر راه و شهرسازی دیداری صمیمی با رانندگان حوزه حمل و نقل بین المللی داشت که در این دیدار ضمن شنیدن صحبت های انان از زحمات مجدانه و خالصانه رانندگان ترانزیت تقدیر نمود.
این گزارش حاکی است پس از این دیدار بازدیدی از راه های منتهی به مرز انجام داده و از نزدیک موقعیت استراتژیک مرز را مورد ارزیابی قرار داد وی سپس تایباد را به مقصد شهرستان خواف ترک نمود.
۲۷ پایانه مرزی در کشور فعالیت دارند
معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: اکنون ۲۷ پایانه مرزی برای تسهیل رفت و آمد و تردد راحت در کشور فعالیت دارند که علاوه بر این زمینه اشتغال را فراهم کرده است. عبدالهاشم حسننیا اظهار کرد: یکی از دغدغههای پایانههای مرزی و رانندگان ترانزیت افزایش نرخ سوخت به ویژه در پایانههای بزرگ بوده که نیازمند حمایت همه جانبه دستگاههای دولتی از حوزه حمل و نقل و ترانزیت کشور است. وی با اشاره به اهمیت پایانههای مرزی افزود: مبادلات تجاری مرزی اعم از ورود و خروج مسافر، ترانزیت انواع کالا یکی از شاخص های اصلی در برقراری ارتباط بین کشورهای همسایه و نیز امرار معاش مرزنشینان است.وی این مهم را یکی از شاخص های امنیت مرز نامید و بر تداوم آن تاکید نمود حسننیا تصریح کرد: پایانه مرزی بازرگان یکی از معبرهای اصلی کشور در استان آذربایجان غربی قرار دارد و با توجه به موقعیتی که دارد بعنوان دروازهای به اروپا از طریق ترکیه محسوب میشود و رتبه نخست واردات در کشور را از آن خود کرده است. حسننیا از راهاندازی مرز جدید رازی خبر داد و گفت: توسعه و ساماندهی پایانه مرزی رازی خوی بعنوان یکی از مبادی ورود و خروج به کشور دوست و همسایه ترکیه از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا نقش بسزایی در توسعه و مبادلات اقتصادی دارد.