شرکت هواپیما سازی بویینگ ۱۰۰ میلیون دلار به خانواده قربانیان دو سانحه سقوط هواپیمای بویینگ ۷۳۷ مکس کمک مالی می کند. بویینگ ۱۰۰ میلیون دلار کمک مالی به برای پوشش نیاز خانواده و جوامع محلی قربانیان سوانح تراژیک پرواز ۶۱۰ لاین ایر و پرواز ۳۰۲ هواپیمایی اتیوپی کمک اهدا خواهد کرد. این کمک برای پشتیبانی […]

شرکت هواپیما سازی بویینگ ۱۰۰ میلیون دلار به خانواده قربانیان دو سانحه سقوط هواپیمای بویینگ ۷۳۷ مکس کمک مالی می کند.
بویینگ ۱۰۰ میلیون دلار کمک مالی به برای پوشش نیاز خانواده و جوامع محلی قربانیان سوانح تراژیک پرواز ۶۱۰ لاین ایر و پرواز ۳۰۲ هواپیمایی اتیوپی کمک اهدا خواهد کرد. این کمک برای پشتیبانی هزینه های تحصیل و زندگی خانواده های قربانیان، انجام برنامه های جامعه محور و رشد اقتصادی در جوامع تحت تاثیر قرار گرفته به کار گرفته خواهد شد. بویینگ برای شناسایی این نیازها با دولت های محلی و سازمان های مردم نهاد همکاری خواهد کرد. این سرمایه گذاری بنیادین طی چند سال صورت خواهد گرفت.
دنیس مولنبرگ، مدیرعامل بویینگ در این رابطه گفت: ما در بویینگ به خاطر از دست رفتن تراژیک جان انسان ها در این دو سانحه متاسفیم و این ضایعه انسانی سال ها بر قلب و ذهن در سال های آینده سنگینی خواهد کرد. همدردی عمیق ما همراه خانواده و عزیزان مسافران این پروازها خواهد بود و ما امیدواریم این توسعه بنیادین بتواند برای آن ها رفاه فراهم کند.
وی ادامه داد: ما می دانیم هر فردی که سوار یکی از هواپیماهای ما می شود، به ما اعتماد کرده است. ما بر کسب مجدد این اعتماد توسط مشتریانمان و جامعه هوانوردی در ماه های پیش رو تمرکز کرده ایم.
بویینگ جزییات بیشتر در رابطه با این کمک مالی را در آینده نزدیک منتشر خواهد کرد. به نظر می رسد این اقدام بویینگ نه برای جبران خسارت قربانیان سوانح بویینگ ۷۳۷ مکس، که برای جلب موافقت خانواده این قربانیان برای صرف نظر از شکایت علیه بویینگ انجام شده باشد. اقدامی که بعید به نظر می رسد بتواند رضایت خانواده قربانیان را جلب کند.

 

 

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری:
فريب تبليغات مشاوره برای دريافت مجوز
از سازمان هواپيمايی کشوری را نخوريد

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: تبلیغات روزهای اخیر مبنی بر مشاوره دریافت مجوز از سازمان به متقاضیان غیرواقعی و فاقد وجاهت است.
رضا جعفرزاده در واکنش به انتشار تبلیغات اخیر در فضای مجازی مبنی بر مشاوره راه اندازی، ارتقای آموزش و پشتیبانی، رزرواسیون و مشاوره دریافت مجوز از سازمان هواپیمایی کشوری، اخذ گواهی تست نفوذ نماد اعتماد الکترونیکی و نماد رسانه‌ای، درگاه بانکی و پیگیری مراحل دریافت مجوز فروش بلیت از صفر تا ۱۰۰ را فاقد وجاهت قانونی دانست.
وی افزود: متاسفانه بعضی افراد با القاب ساختگی چون مشاوره برای گرفتن مجوز به دنبال سودجویی از مردم هستند.
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری افزود: دریافت فروش الکترونیکی از سازمان نیاز به همراه داشتن مشاور و پرداخت هزینه اضافی نیست و کلیه مراحل قابل رصد و پیگیری است.
جعفرزاده تصریح کرد: این تبلیغات غیر واقعی است و دریافت مجوز فروش الکترونیکی توسط متقاضی به سهولت قابل رصد و پیگیری است و فرایندهای لازم بر روی سایت سازمان www.cao.ir قابل مشاهده و دسترسی است.
وی در پایان هشدار داد موضوع تبلیغات کنندگانی که موجبات سودجویی و اخذ هزینه های اضافی از مردم را فراهم کنند در اسرع وقت و بدون اغماض توسط دفتر حقوقی سازمان هواپیمایی کشوری پیگیری خواهد شد.