آغاز عملیات اجرایی قطعه دو بزرگراه نهاوند- آورزمان – ملایر به دستور وزیر راه و شهرسازی فردا همزمان با سفر رییس جمهور به استان خراسانی شمالی و با حضور وزیر راه و شهرسازی ۷۰ کیلومتر از بزرگراه بجنورد- جنگل گلستان به بهرهبرداری میرسد. همزمان با سفر رییس جمهور به استان خراسانی شمالی و با حضور […]
آغاز عملیات اجرایی قطعه دو بزرگراه نهاوند- آورزمان – ملایر به دستور وزیر راه و شهرسازی فردا همزمان با سفر رییس جمهور به استان خراسانی شمالی و با حضور وزیر راه و شهرسازی ۷۰ کیلومتر از بزرگراه بجنورد- جنگل گلستان به بهرهبرداری میرسد.
همزمان با سفر رییس جمهور به استان خراسانی شمالی و با حضور وزیر راه و شهرسازی ۷۰ کیلومتر از باند دوم بزرگراه بهشهر- گرگان- بجنورد- قوچان که بخشی از کریدور سراسری شرق به غرب در شمال کشور است نیز به بهرهبرداری میرسد.
کل این محور ۵۳۲ کیلومتر است که عملیات احداث ۴۴۱ کیلومتر آن به پایان رسیده و ۱۲۱ کیلومتر دیگر نیز با پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصد در حال اجراست.
با بهرهبرداری از این محور علاوه بر افزایش ظرفیت ترانزیت ، افزایش ایمنی و کاهش تصادفات جادهای زمان سفر نیز ۳۵ دقیقه کاهش مییابد.
اتصال خراسان شمالی به شبکه ریلی کشور
در این سفر همچنین در راستای توسعه شبکه ریلی کشور از روند تجهیز کارگاه راهآهن شیروان- بجنورد نیز بازدید به عمل میآید که با توجه به موقعیت استراتژیک این استان و واقع شدن بین استانهای شمالی و شمال غربی و مجاورت با استان خراسان رضوی و کشورهای همسایه در شمال شرق ایران این خط ریلی نقش بسزایی در تزانزیت کالاو مسافر در منطقه دارد.
مسیر ریلی شیروان-بجنورد ۳۰ کیلومتر است که موجب اتصال شهرستان شیروان به شبکه ریلی کشور میشود و علاوه بر رونق اقتصادی و اجتماعی در منطقه، کاهش ترافیک جادهای و بهبود شبکه حمل و نقل استان خراسان شمالی را نیز به همراه دارد.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور:
آماده مديريت بحران
در حوادث فرودگاهی هستيم
رييس سازمان مديريت بحران تاکيد کرد: با توجه به آمادگی موجود اگر حادثهای برای هواپيما بويژه در محدوده فرودگاهی پيش بيايد، بسيار خوب عمل می شود.
اسماعيل نجار در حاشيه تمرین دو سالانه طرح اضطراری ايمنی فرودگاه شهيد بهشتی اصفهان با تشكر از سازمان هواپيمايي كشوری و برگزاری چنين مانورهايی با اشاره به آمادگی كشور برای حوادثی مانند سقوط هواپيما عنوان کرد: تمام فرودگاههای كشور به صورت دوسالانه و در مدتهای كوتاهتر شامل شش ماهه تمرین را برگزار می كنند.
وي افزود: در تمرین طرح اضطراری فرودگاه اصفهان که اخیرا برگزار شد، شاهد بوديم تمام عوامل اجرايي در فرودگاه و استان بهكار گرفته شدند و فرماندهي واحد متبلور شد. همچنین دستگاههاي مختلف از جمله دستگاه قضايي، پزشكي قانوني، هلال احمر، نيروي انتظامي و سپاه براي حفاظت در تمرین ديده شدند.
ریيس سازمان مديريت بحران با بيان اينكه خوشبختانه كشور آمادگي خوبي براي حوادث گوناگون دارد و تجارب ارزشمندي هم در گذشته داشته است، گفت: تمرین اصفهان براي داخل فرودگاه بود و اميدواريم حوادثي را شاهد نباشيم ولي اگر حادثهاي اتفاق افتاد طبيعي است كه با اين تمرین ها آمادگي بيشتر، هماهنگي بهتر و منسجمتری را شاهد خواهیم بود.
وي تصريح كرد: سقوط هواپيما در ارتفاعات هم مسالهاي است كه متأسفانه سالهاي گذشته در چند نقطه از جمله محدوده ميناب، هواپيماي تركيه در چهار محال و بختياري و حادثه سقوط هواپيماي آسمان در كوههاي دنا را داشتيم كه با همه مشكلاتي كه در دنا به خاطر برف و سرما وجود داشت، عمليات بسيار سختي براي منتقل كردن اجساد به پايين رقم خورد. با توجه به اين آمادگي اگر حادثهاي براي هواپيما، بويژه در محدوده فرودگاهي پيش بيايد، بسيار خوب عمل ميشود.
اعزام ۹۱۲۲ زائر بیت الله الحرام تا صبح روز ۲۲ تیر
مسئول عمليات حج شرکت فرودگاهها و ناوبری هوايی ايران با اشاره به اعزام ۹۱۲۲ زائر بيت الله الحرام از فرودگاههای کشور تا صبح ۲۲ تيرماه، از اتمام عمليات رفت زائران از فرودگاههای زنجان و يزد و آغاز عمليات حج فرودگاه ساری خبر داد. حشمتاله قربانی با اشاره به اینکه عملیات رفت زائران بیت الله الحرام از فرودگاههای کشور ۱۷ تیر ماه آغاز شده و ۱۴ مرداد به پایان میرسد، گفت: از ۱۷ تیر تا ساعت ۹ صبح امروز ، ۲۲ تیر، ۳۷ پرواز اعزام زائران خانه خدا از فرودگاههای زنجان، یزد و اهواز انجام شده و پرواز رفت فرودگاههای زنجان و یزد به پایان رسیده است. همچنین امروز شاهد آغاز عملیات اعزام زائران از فرودگاه ساری هستیم. وی در مورد باقی پروازهای ۲۲ تیر گفت: در ادامه امروز سه پرواز اعزام زائران بیت الله الحرام با جابهجایی ۷۵۰ نفر انجام میشود که شامل دو پرواز از فرودگاه ساری و یک پرواز از فرودگاه اهواز است. قربانی افزود: خوشبختانه در تمام پروازهای حج جز دو مورد تاخیر که در فرودگاه اهواز رخ داد مورد دیگری نداشتیم و حتی تعدادی از پروازها با تعجیل ۵ تا ۲۵ دقیقهای انجام شده است.