در همین هفته از تعدادی از برترينهای صنعت حمل و نقل هوايی کشور در حوزههای پزشکی هوايی، خلبانی(TRE)، مراقبت پرواز، فنی و مهندسی، ديسپچر و ريترهای زبان هوانوردی تقدير به عمل آمد. علي عابدزاده رئيس سازمان هواپيمايی كشوری در اين مراسم كه با حضور معاونت استاندارد، معاونت هوانوردي و امور بين الملل، مديركل دفتر گواهينامه […]
در همین هفته از تعدادی از برترينهای صنعت حمل و نقل هوايی کشور در حوزههای پزشکی هوايی، خلبانی(TRE)، مراقبت پرواز، فنی و مهندسی، ديسپچر و ريترهای زبان هوانوردی تقدير به عمل آمد.
علي عابدزاده رئيس سازمان هواپيمايی كشوری در اين مراسم كه با حضور معاونت استاندارد، معاونت هوانوردي و امور بين الملل، مديركل دفتر گواهينامه ها، امتحانات و امور پزشكي و مديركل دفتر صلاحيت پرواز و برخي از مديران سازمان تشكيل شد، گفت: شما تجربه هاي فعال صنعت حمل و نقل هوايي هستيد و پروازها از چنددهه گذشته تاكنون و از اكنون به بعد با آموزهها و تاييد و اراده قانونمداري به حمل و نقل اين كشور هم در سطوح داخلي و هم بينالمللي انجام شده و ميشود.
وي افزود: سازمان هواپيمايي كشوري به استناد توان و تجربه هاي شما قول ميزباني مردم را مي دهد و هر كدام از شما را يك قاضي مجرب به شمار مي آورد و همواره ايمني و سطح رعايت مقررات و امتيازاتي را كه در مجامع بينالمللي كسب مي كند را مرهون دستهاي فشرده شما با متخصصين سازمان مي داند.
رئيس سازمان هواپيمايي كشوري با بيان اينكه آموزش ها و منابع انساني متخصص با فكر و انديشه و تلاش اين نيروها معنا مي يابد،گفت: توان و تجربه شما متن شعار توسعه اي سازمان بوده و خواهد بود و ايمني را به عنوان قطعيت در نظر گرفته و فرايندي كه تعريف مي كنيم بايد رو به جلو و چشم اندازي قابل قبول براي ورود به رقابت ها باشد.
عابدزاده تصريح كرد: كمتر كسي مي داند كه بخش مهمي از تاب آوريها و مقاومت هاي صورت گرفته در گرو توان علمي، آموزشي و فني بوده كه توانسته تحريم ها را كم رنگ و قدرت ادامه مسير براي صنعت را فراهم آورد و براي ما امري است مسلم كه با داشتن چنين پتانسيل هاي ارزنده چرخ صنعت مسير توسعه را طي مي كند. گفتني است در پايان برخي از حضار به بيان ديدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.
ضرورت تسریع ساخت خطوط فرعی راهآهن با اولویت توجیه اقتصادی بیشتر
معاون بهرهبرداری و سیر و حرکت شرکت راهآهن بر ضرورت تسریع ساخت خطوط فرعی راهآهن تاکید کرد و گفت: در توسعه خطوط فرعی باید طبق برنامههای بالادستی راهآهن به توجیه پذیری اقتصادی آن نیز توجه شود.
بابک احمدی در جلسه شورای مدیران مناطق راهآهن اظهار داشت: در مناطق مرزی کشور بحث حملونقل به موقع بار و ترانزیت از اولویتهای شرکت راهآهن است و باید مدیران مناطق برای دستیابی به این هدف تلاش کنند تا زمان توقف، بارگیری و تخلیه بار به صورت دقیق برای صاحبان بار برنامهریزی شده باشد.
احمدی با اشاره به ضرورت احداث خطوط فرعی برای افزایش حملونقل کالا بر تسریع ساخت این خطوط تاکید کرد و گفت: البته در توسعه خطوط فرعی باید طبق برنامههای بالادستی راهآهن به توجیه پذیری اقتصادی آن نیز توجه شود.
گفتنی است، این جلسه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد و مدیران ۲۱ منطقه راه آهن مسائل مربوط به حملونقل بار در حوزههای مربوطه مطرح و بر دستیابی به چشمه های جدید بار و تمرکز بر توسعه خطوط فرعی به منظور برنامهریزی برای تسهیل حملونقل فرآوردههای نفتی، غلات و کالاهای اساسی راهکارهای خود را ارائه دادند.
گرگان استان پایلوت برای اجرای سامانه اعلام بار مجازی است
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت: سامانه اعلام بار مجازی باید در نهایت صحت و دقت در شهرستان گرگان بهعنوان پایلوت استان اجرا شود.
ایوب میرشاهی در جلسه هماهنگی با مدیران شرکت ها و انجمن های صنفی کارفرمایی و کارگری حمل و نقل کالا در استان افزود: این سامانه هم اینک به طور آزمایشی و پایلوت در شهرستان گرگان اجرا شده و این نگاه همدلانه و تعاملی باید تا اجرای کامل و دقیق آن وجود داشته باشد.
میرشاهی یادآورشد: در جلساتی که با انجمن ها و شرکت های حمل و نقل کالا داشتیم، مقرر شد آموزش های لازم توسط شرکت نرم افزاری سامانه به رانندگان و مدیران شرکت ها ارائه و زمینه اطلاع رسانی لازم از طریق نصب بنر،پیامک و مصاحبه های رادیو و تلویزیونی نیز فراهم شود.
وی، مدیران شرکت ها و انجمن های صنفی کارگری و کارفرمایی بخش حمل و نقل کالای استان را بر توجه و رعایت نکاتی برای اجرای بهتر سامانه توصیه کرد و افزود که اجرای توام با آرامش این طرح؛ مثلث رانندگان، شرکت های حمل و نقل کالا و نظارت سازمان را کمک می کند.
سامانه اعلام بار مجازی سامانه ای است که رانندگان دارای کارت هوشمند کالا با نصب اپلیکیشن سامانه به نام «ناور» برروی گوشی تلفن همراه، می توانند بدون حضور فیزیکی، بار خود را دریافت کنند.
مزایای اعلام بار آنلاین، توزیع عادلانه بار، رعایت تعرفه، رعایت نرخ کمیسیون توسط شرکت های حمل و نقل، حذف واسطه گری، شفافیت مالی و حذف رقابت ناسالم بین رانندگان است وهمچنین رانندگان می توانند لیست بار و نوبت را، در هر زمان و مکان دریافت کنند.
این سامانه بناست از اول مردادماه ۹۸ در ۱۵ شرکت حمل و نقل کالای شهرستان گرگان به طور رسمی اجرا شود.