صنعتیسازی باعث افزایش بهرهوری در صنعت ساختمان میشود محمد اسلامی در جریان بازدید از نمایشگاه درباره تاثیر صنعتیسازی در صنعت ساختمان گفت: وقت آن رسیده است سنتیسازی که باعث اتلاف مصالح، اتلاف منابع و اتلاف انرژی است را کنار گذاریم. صنعتیسازی هم در زمان، هم در قیمت و هم در کیفیت بهرهبرداری در دوره عمر […]
صنعتیسازی باعث افزایش بهرهوری در صنعت ساختمان میشود
محمد اسلامی در جریان بازدید از نمایشگاه درباره تاثیر صنعتیسازی در صنعت ساختمان گفت: وقت آن رسیده است سنتیسازی که باعث اتلاف مصالح، اتلاف منابع و اتلاف انرژی است را کنار گذاریم. صنعتیسازی هم در زمان، هم در قیمت و هم در کیفیت بهرهبرداری در دوره عمر کمک میکند وباعث افزایش بهرهوری میشود.
وزیر راهوشهرسازی در توضیح صنعتی سازی ساختمانها گفت: خوشبختانه در کمتر از یک دهه گذشته تحول اساسی در صنعت ساختمان ایجاد شده است. ما برای پیشرفت نیاز داشتیم که تحولی اساسی در مصالح ساختمانی و تاسیساتی بهوجود بیاید و لوازمی تولید شود که بتواند صنعتیسازی را پشتیبانی کند و خوشبختانه این اتفاق افتاده است.
اسلامی ادامه داد: در غرفههایی که امروز در این نمایشگاه بازدید کردیم، تولیدکنندگان نشان دادهاند که در تراز کشورهای پیشرفته قرار گرفتهاند و توانستهاند سهم بازار صادراتی داشته باشند. در بازدید از این نمایشگاه دیدیم که خوشبختانه همه تولیدات، تولیدکنندگان به فروش میرسد و اذعان داشتند که یک سوم این تولیدات صادر میشود.
عضو کابینه دولت دوازدهم افزود: بهخاطر اینکه بتوانیم صنعتیسازی را رونق دهیم، نیاز بود که مبحث ۱۱ در خصوص مباحث مقررات ملی ساختمان را، تغییرات اساسی دهیم و این اتفاق افتاده است. مبحث ۱۱که پشتیبان، هدایتکننده و مشوق صنعتیسازی است، نهایی شده و بهزودی اعلام میشود.
وی رونق ساخت و ساز را مساله مهمی دانست و درباره نقش صنعتیسازی در طرح اقدام ملی گفت: برنامه این است که در تولید مسکن، حداقل سالیانه ۴۰۰ هزار واحد باید با اراده و پشتیبانی دولت اتفاق بیافتد، در کف طبیعی سالانه تولید مسکن ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار واحد توسط خود مردم بهصورت صنعتی یا سنتی در حال تولید است. صنعتیسازی شتاب میدهد که بتوانیم رونق ساختمان را در بخش تولید داشته باشیم و این موضوع کشندهای است که محصولات تولیدی را جذب کند.
وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: امیدوارم سازندگان بهویژه مهندسان مشاور در نقشههایی که تولید و طراحی میکنند و در جزئیات از این تولیدات در ساختمان و تاسیسات استفاده کنند تا با ایجاد بازار و مشوقهایی که امروز در قانون برای صنعتیسازی وجود دارد و پیشبینی شده است، بتوانیم به صنایع مقیم رونق دهیم و مردم بتوانند از کیفیت آن استفاده کنند. وقت آن رسیده است سنتیسازی که باعث اتلاف مصالح، اتلاف منابع و اتلاف انرژی است را کنار گذاریم. منظور از سنتیسازی، بساز و بفروشی است که کار پسندیدهای نیست و در این دوران که به تحولی نیاز داریم تا منابع را بهینه استفاده کنیم، راهحل این است که به سمت کالاهای نوین برویم و از تکنولوژیهای جدید استفاده کنیم.
اسلامی با بیان اینکه صنعتی سازی هم در زمان، هم در قیمت و هم در کیفیت بهرهبرداری در دوره عمر کمک میکند توضیح داد: زمانی که سرعت ساخت بالا میرود، زمان ذخیره میکنیم و قیمت تمام شده کاهش پیدا میکند و زمانی که ملاحظات زیست محیطی و مصرف بهینه انرژی را رعایت کنیم، کمک میکند که هزینههای دوره عمر کاهش پیدا کند. پس هم اتلاف انرژی نداریم و هم استهلاک کمتری داریم و بهرهوری افزایش پیدا میکند.
وزیر راه و شهرسازی در پایان درباره نقش بخش تعاون در خروج بازار مسکن از رکود با توجه به اینکه برگزار کننده نمایشگاه صنعت ساختمان است، گفت: در حال مذاکره هستیم تا بتوانیم از ظرفیت اتاق تعاون و بخش تعاونی برابر ضوابط ساخت و ساز استفاده کنیم.
رونق بخش ساخت مسکن یکی از پیشرانهای تولید ملی است
رضا رحمانی نیز در حاشیه افتتاح نمایشگاه بینالمللی صنعت ساختمان گفت: یکی از پیشرانهای تولید ملی، رونق بخش ساخت مسکن است. صنعت ساختمان بهعنوان یک پیشران برای موتور محرک تولید کشور عمل خواهد کرد و این نمایشگاه هم در این راستا تاثیرگذار خواهد بود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره تاثیر این نمایشگاه در صنعت ساختمان گفت: این نمایشگاهها مرکز عرضه توانمندیهای کشور است و تولیدکنندگان داخلی با توجه به حضور شرکتهای مختلف داخلی و خارجی، در معرض همافزایی قرار میگیرند و توانمندیهای ما با دنیا هم مقایسه میشود. از طرف دیگر این موضوع منجر به همکاریهای بیشتر شده و قاعدتاً یکی از کارکردهای این نمایشگاه هم همین است.
رحمانی درخصوص نقش مسکن و تاثیر آن در تولید بیان کرد: یکی از پیشرانهای تولید ملی، رونق بخش ساخت مسکن است. این موضوع امسال جزو برنامههای دولت و وزارت راه و شهرسازی است که بخش ساختمان فعال شود. همانطور که مهندس اسلامی، وزیر راه و شهرسازی توضیح دادهاند صنعت ساختمان بهعنوان یک پیشران برای موتور محرک تولید کشور عمل خواهد کرد و این نمایشگاه هم در این راستا تاثیرگذار خواهد بود.
گفتنی است که در نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت ساختمان ۹۵۰ غرفه در اختیار شرکتهای حاضر در نمایشگاه قرار داد و چین، کره، انگلیس، اسپانیا، ایتالیا، آلمان، سوئد و کانادا از جمله کشورهای شرکت کننده در این دوره نمایشگاه هستند. همچنین این دوره از نمایشگاه از امروز ششم مردادماه به مدت سه روز برای بازدید علاقهمندان دایر است.