هشتیمن جلسه شورایعالی شهرسازی و معماری ایران، ۱۴ مردادماه با بررسی طرح ویژه منطقه ۲۲ تهران و مغایرتهای اساسی کاشان به ریاست وزیر راه و شهرسازی برگزار میشود. در جلسه فوق به روال جلسات پیشین که به دبیری فرزانه صادق مالواجرد معاون معماری و شهرسازی برگزار میشود، جمالینژاد معاون وزیر کشور، سلیمانی معاون وزیر دفاع […]
هشتیمن جلسه شورایعالی شهرسازی و معماری ایران، ۱۴ مردادماه با بررسی طرح ویژه منطقه ۲۲ تهران و مغایرتهای اساسی کاشان به ریاست وزیر راه و شهرسازی برگزار میشود.
در جلسه فوق به روال جلسات پیشین که به دبیری فرزانه صادق مالواجرد معاون معماری و شهرسازی برگزار میشود، جمالینژاد معاون وزیر کشور، سلیمانی معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، آدمنژاد معاون حمل ونقل وزیر راه و شهرسازی، آقایی معاون وزیر جهاد کشاورزی، صالحینیا معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، تجریشی معاون سازمان حفاظت محیطزیست، حیدری معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، طالبیان معاون سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری، عدل معاون سازمان برنامه و بودجه و نمایندگان سازمان پدافند غیرعامل کشور حضور به هم میرسانند. در هشتمین جلسه شورایعالی شهرسازی، طرح ویژه منطقه ۲۲ تهران پیرو تکلیف جلسه مورخ ۲۴ دی ۹۷ و مغایرتهای اساسای کاشان در خصوص تغییر کاربری اراضی ناجیآباد و احداث امتداد محور شهیدان کشمشی مورد بررسی قرار میگیرد. گفتنی است: در هفتمین جلسه شورایعالی شهرسازی و معماری ایران، طرح جامع ناحیه شرق خوزستان و گزارش دبیرخانه شورا در خصوص تکلیف مورخ ۱۵ اسفند ۹۵ کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیطزیست دولت مبنی بر تعیین محدوده ۱۲۰ کیلومتر در تهران، ۵۰ کیلومتر در اصفهان و ۳۰ کیلومتر در دیگر کلانشهرها مورد بررسی قرار گرفت.
در نامهای از سوی شورایعالی شهرسازی
و معماری اعلام شد
مصوبه شورای برنامهریزی خوزستان برای طرح جامع- تفصیلی شهر سماله با سیاستهای شورایعالی شهرسازی منطبق نیست
فرزانه صادقمالواجرد در نامهای به استاندار خوزستان، مغایرت مصوبه شورای برنامهریزی استان خوزستان در خصوص طرح جامع- تفصیلی شهر سماله با سیاستهای شورایعالی شهرسازی و معماری را ابلاغ کرد. دبیر شورایعالی شهرسازی و معماری ایران در نامهای به شریعتی استاندار و رییس شورای برنامهریزی و توسعه استان خوزستان مصوبه شورایعالی را با موضوع عدم انطباق مصوبه شورای برنامهریزی و توسعه استان خوزستان در خصوص شهر سماله با سیاستهای ابلاغی شورایعالی شهرسازی و معماری ایران (مصوبه مورخ ۳۰ مهر ۹۷) ابلاغ کرد. در این مصوبه آمده است: شورایعالی شهرسازی و معماری ایران در جلسه مورخ ۳۱ تیر ۹۸، «مصوبه مورخ ۲۵ آبان ۹۶ شورای برنامهریزی و توسعه استان خوزستان» در خصوص طرح جامع- تفصیلی شهر سماله را در اجرای جزء ۶ بند «ب» ماده ۳۱ قانون احکام دایمی برنامههای توسعه کشور و به مفاد نامه شماره ۹۴۸۱۶ / ۳۵۴۸۱ مورخ ۱۸ مهر ۹۷ معاونت حقوقی رییسجمهور مورد بررسی قرار داد و با عنایت به:
۱. تخصیص کاربریها و معابر شهری بر روی باغات و اراضی کشاورزی علی رغم وجود ضرورت فنی و کارشناسی.
۲. الحاق اراضی زراعی و باغی به محدوده شهر بدون توجیه کارشناسی.
۳. الحاق ساخت و سازهای واقع در خارج از محدوده شهر بدون تعیین تکلیف آنها در مراجع قانونی.
مصوبه مذکور را با قسمتهای ۲ و ۸ بند ج و قسمت ۱ بند د مصوبه مورخ ۳۰ مهر ۹۷ شورایعالی مغایر تشخیص داد.
در ادامه این مصوبه آمده است: شورایعالی، مقرر نمود دبیرخانه شورایعالی ضمن اعلام عدم امکان ابلاغ و اجرای مصوبه شورای برنامهریزی و توسعه استان، طرح مصوب اصلاحی را مورد بررسی قرار داده و در صورت رفع مغایرتهای مذکور مراتب انطباق آن با سیاستهای ابلاغی شورایعالی شهرسازی و معماری را اعلام نماید.
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران مطرح کرد؛
خدمات شهری بهساکنان مسکن مهر وظیفه ذاتی شهرداریها است
رضا نگهبان با تاکید بر اینکه خوشبختانه در طراحی سایتهای مسکن مهر کلیه سرانه های مورد نیاز اعم از آموزشی، رفاهی، انتظامی، ورزشی، مذهبی، درمانی و .. لحاظ شده است گفت: مطابق قانون ساماندهی مسکن ، دستکاههای مسئول باید نسبت به تامین اعتبار و ساخت و بهره برداری از این سرانهها اقدام کنند. رضا نگهبان گفت: در این راستا این اداره کل نسبت به تحویل اراضی مربوطه به دستگاههای متولی اقدام و پیگیریهای لازم جهت اجرا و تکمیل خدمات را نیز بعمل آورده به طوریکه در حال حاضر تعداد ۱۱ مدرسه، هفت مسجد، چهار کلانتری و دو مرکز بهداشتی درمانی در سایتهای مسکن مهر شهرهای بالای ۲۵۰۰۰ نفر احداث و در دست بهرهبرداری است. همچنین احداث بخش عمدهای از این خدمات روبنایی از محل یارانههای مسکن مهر انجام شده و به منظور تامین کامل خدمات روبنایی لازم است تمهیدات و پیگیریهای لازم بمنظور در نظر گرفتن اعتبار استانی نیز از طریق سازمان برنامه و بودجه استان انجام شود. وی با اشاره به اینکه اراضی پروژه های مسکن مهر در محدوده خدمات شهری هر شهر واقع است افزود: مطابق قانون شهرداریها جهت صدور پروانه ساختمانی و مجوز احداث واحدهای مسکن مهر نسبت به اخذ عوارض اقدام می نمایند پس مطابق تمام ساخت و سازهای شهری ارائه خدمات به ساکنین این پروژهها از وظایف ذاتی شهرداریها است. نگهبان تصریح کرد: در این راستا طی صورتجلساتی با شهرداریهای مربوطه، نسبت به تحویل سایتها به هرکدام از شهرداریها اقدام و مشکلات سایتهای بررسی و تعیین تکلیف شده است, از جمله اینکه شهرداریها موظف شدهاند نسبت به تسریع در صدور پایانکار پروژههای باقیمانده ونیز عدم ارجاع پروژههای مسکن مهر به کمیسیون ماده ۱۰۰ اقدام کنند.