رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه استان همدان از ارائه ۱۶ هزار و ۸۰۹ مورد مشاوره رایگان حقوقی در مراکز قضایی استان همدان خبر داد. علیرضا ترکستانی گفت: با توجه به تاکیدات و فرمایشات مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب مرکز کانون وکلای قوه قضاییه استان همدان همایش ملی «نقش حقوقدانان و وکلا و کارشناسان […]

رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه استان همدان از ارائه ۱۶ هزار و ۸۰۹ مورد مشاوره رایگان حقوقی در مراکز قضایی استان همدان خبر داد.
علیرضا ترکستانی گفت: با توجه به تاکیدات و فرمایشات مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب مرکز کانون وکلای قوه قضاییه استان همدان همایش ملی «نقش حقوقدانان و وکلا و کارشناسان رسمی دادگستری در گام دوم انقلاب با رویکرد احیای عدالت و مبارزه با فساد» را طی هفته جاری برگزار خواهد کرد.
وی با بیان اینکه در این همایش معاون حقوقی رئیس قوه قضاییه و رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه حضور خواهند داشت، اظهار داشت: این همایش در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.
ترکستانی با بیان اینکه تلاش بر این است راهکارهای لازم در مقوله مبارزه با فساد ارائه شود تا از فساد و گسترش آن در دستگاههای اجرایی خودداری شود، گفت: رسانه‌ها در انتشار اخبار و اقدامات دستگاه‌های قضایی باید پررنگ تر ظاهر شوند تا تأثیر مثبت آن در جامعه دیده شود .
رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه استان همدان با بیان اینکه این همایش با همکاری دادگستری استان همدان، سپاه انصارالحسین، شهرداری، معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان و سایر دستگاه‌ها برگزار خواهد شد؛ گفت : در فصل بهار سال جاری تعداد ۱۶ هزار و ۸۰۹ مورد مشاوره رایگان در امور حقوقی به مردم ارائه شده است .
وی با بیان اینکه ۱۲۲ وکیل در پرونده ها به عنوان وکیل تسخیری معرفی شده اند، اظهار داشت: ۶۱ نفر وکیل معاضدتی به مردمی که از نظر مالی در مضیقه بودند کمک کرده اند.
ترکستانی با بیان اینکه مرکز امور وکلای قوه قضاییه استان همدان از مددجویان بهزیستی و افرادی که تحت پوشش کمیته امداد هستند و نیاز به حمایت دارند، حمایت حقوقی خواهد داشت، گفت: در صورتی که افراد نیاز به مشاوره حقوقی داشته باشند وکیل رایگان در اختیار آنها قرار می گیرد و در پرونده های کیفری و حقوقی از توان این وکلا استفاده می شود.
وی با بیان اینکه این مرکز به ویژه از کودکان کار و کودکان و زنان بدسرپرست حمایت می کند، گفت: در صورتی که زنان مورد آزار و اذیت همسران خود قرار گیرند برای آنها از جانب این مرکز وکیل رایگان انتخاب می‌شود که در این خصوص سال گذشته ۲ مورد پرونده تشکیل شد .
ترکستانیگفت: متاسفانه به اشتباه این چنین جا افتاده که وکیل باید تضمین نتیجه داشته باشد تا حق الوکاله اش را دریافت کند .
وی با بیان اینکه هیچ وکیلی نباید نتیجه را تضمین کند چرا که وکیل است و از پرونده دفاع می‌کند و اینکه منتج به نتیجه شود یا خیر در دست به او نیست، گفت: موضوعاتی از قبیل تبانی با طرف و تخلف از قسم هم که پرونده برای آن تشکیل شده باشد وجود ندارد.

جلسه انتخاب شهردار ساری بی نتیجه ماند

جلسه انتخاب شهردار ساری به دلیل کسب آرای مساوی دو نامزد ناتمام ماند و به جلسه دیگری موکول شد.
جلسه انتخاب شهردار ساری بعدازظهر سه شنبه-دیروز- با حضور اعضای شورای شهر برگزار و در نهایت «سید مسعود مدینه» و «عباس رجبی بیجاربنه» هریک چهار رای کسب کردند و یک رای هم سفید بود و به دلیل تساوی آرای دو نامزد، انتخاب شهردار به جلسه بعد موکول شد. مسعود مدینه رئیس شورای شهر ساری در جلسه انتخابت شهردار اظهار داشت: تاکنون جلسات متعددی برای انتخاب شهردار تشکیل شده و روزمه گزینه ها و برنامه هایشان مورد بررسی قرار گرفته است و شورا در بررسی برنامه ها سعی کرد شرایط داوطلبان را با شرایط فعلی شهرداری تطبیق دهد.
وی افزود: شهرداری ساری به لحاظ ضرورت ها، نیازها و ظرفیت ها، شرایط خاصی را تجربه می کند و انتخاب مدیران مرتبط، حمل و نقل و ترافیک، ساخت وساز، به کارگیری فناوری های نوین، ساماندهی فضای شهری، تحرک و خوداتکایی سازمان های شهری امری مهم است. مدینه یادآور شد: سرعت عمل در فرایند رسیدگی به برنامه های نامزدها سعی شد در انتخاب شهردار دقت شود و از مجموع نامزدها، پنج نامزدها برنامه ها و روزمه های خود را به دفتر شورا تحویل دادند. کوروش یوسفی عضو شورای شهر ساری نیز کش و قوس زمانبر انتخاب شهردار را تاحدی طبیعی برشمرد و گفت: ساری به عنوان مرکز استان، پیشانی و نماد توسعه استان است و انتخاب شهردار از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی افزود: پنج جلسه انتخاب شهردار با بررسی برنامه های نامزدها انجام شد و سعی نکردیم دقت را فدای سرعت کنیم.
در این جلسه از بین پنج نامزد دوره دوم انتخاب شهردار، نجاریان و جاوید از نامزدی برای تصدی سمت شهرداری انصراف داد و جلسه مسعود مدینه و عباس رجبی هرکدام چهار رای کسب کردند و یک رای هم سفید بود و در نهایت جلسه دوم شورا برای انتخاب شهردار ساری بی نتیجه ماند. ۲۹ اردیبهشت ماه از بین ۹ نامزد دوره اول انتخاب شهردار عبدالحمید فرزانه به عنوان شهردار ساری انتخاب شده بود که مدرک تحصیلی وی مورد پذیرش قرار نگرفت.