قائم مقام سازمان تامین اجتماعی جزییاتی از نحوه پرداخت حق بیمه حرف و مشاغل آزاد و اختیاری و اینکه آیا این دسته امکان پرداخت حق بیمه بر اساس حداکثر حقوق را دارند؟ تشریح کرد. محمدحسن زدا در صفحه ایسنتاگرامی خود؛ مطالبی تحت عنوان “دانستنی‌های تامین اجتماعی” منتشر و به مرور برخی قوانین تامین اجتماعی پرداخت. […]

قائم مقام سازمان تامین اجتماعی جزییاتی از نحوه پرداخت حق بیمه حرف و مشاغل آزاد و اختیاری و اینکه آیا این دسته امکان پرداخت حق بیمه بر اساس حداکثر حقوق را دارند؟ تشریح کرد.
محمدحسن زدا در صفحه ایسنتاگرامی خود؛ مطالبی تحت عنوان “دانستنی‌های تامین اجتماعی” منتشر و به مرور برخی قوانین تامین اجتماعی پرداخت.
وی در پاسخ به اینکه آیا بیمه شدگان حرف و مشاغل آزاد و اختیاری،‌ امکان پرداخت حق بیمه بر اساس حداکثر حقوق را دارند؟ و چرا بیمه شدگان مشاغل آزاد نمی‌توانند حداکثر حق بیمه را پرداخت کنند؟ اظهار کرد: اینطور نیست؛ هنگامی که افراد برای قرارداد بیمه اختیاری می‌آیند اگر سابقه بالای ۱۰ و یا سابقه پایین ۱۰ سال داشته باشند برخورد متفاوتی با آنها صورت می‌پذیرد و نحوه عقد قراردادشان متفاوت است.
قائم مقام سازمان تامین اجتماعی افزود: کسی که برای انعقاد قرارداد بیمه اختیاری یا مشاغل آزاد اقدام می‌کند بایستی سابقه قبلی داشته باشد؛ اگر فرد نزدیک به بازنشستگی باشد باید اجازه داد سازمان با توجه به شرایطی که دارد روی میزان حقوق توافق کنند؛ ولی اگر سابقه زیر ۱۰ سال است میزان پرداحت حق بیمه آزاد است و به هر میزان که مایل باشند بین حداقل و حداکثر دستمزد می‌توانند انتخاب کنند و سال های بعد هم آن را رشد داده و یا سطح واقعی حقوق را حفظ کنند.
با الکترونیکی کردن فرآیندهای درمان، کمبود دارو معنایی ندارد
معاون درمان سازمان تامین‌اجتماعی گفت: حل مشکلات حوزه درمان در گرو اصلاح زیرساخت‌ها است.
مهدی درخشان اظهار کرد: در حال حاضر، طرح‌های مختلفی در حال اجرا است و این وضعیت تا یک ماه آینده شکل منظم‌تری به خود خواهد گرفت؛ در واقع مقرر است که سازمان تامین‌اجتماعی بخشی از مطالباتش را از دولت دریافت و وضعیت خود را ساماندهی کند که در همین راستا برای امسال ۵۰ هزار میلیارد تومان لحاظ شده است.
وی با تاکید بر اینکه سازمان، علاوه بر ارائه خدمات درمان مستقیم، به دنبال گسترش درمان‌های غیرمستقیم و مکمل است، ادامه داد: شمار بیمه‌شدگان این سازمان در حال افزایش و متعاقب آن، خدمات درمانی نیز در حال گسترش است. خوشبختانه ارتقای هتلینگ بیمارستان‌های تامین‌اجتماعی بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته است. در حال حاضر ۷۰ درصد اقدامات این بخش به اتمام رسیده و ۳۰ درصد باقی‌مانده است که در سال‌جاری به جدیت پیگیری می‌شود.
وی با بیان اینکه ریشه مشکلات بهداشت و درمان در گرو اصلاح زیرساخت‌ها است، افزود: کمبود دارو رو بنا محسوب می‌شود ولی اگر فقط به روبناها توجه شود، نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت. نمونه عینی این مسئله، اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور بود که هر چند اقدامات مفیدی از قبیل رایگان شدن زایمان‌های طبیعی و تجهیز و بهسازی فضاهای بیمارستانی را در بر داشت اما مشکلات دیگری هم رقم زد.
درخشان همچنین با تاکید بر اینکه حل مشکلات بهداشت و درمان کشور، با الکترونیکی کردن همه فرآیندها محقق می‌شود، تصریح کرد: تا زمانی که همه فعالیت‌ها الکترونیکی نشود، مشکل اساسی مردم برطرف نمی‌شود و با نگاهی به کشورهای پیشرفته می‌توان این مسئله را درک کرد؛ چراکه با الکترونیکی شدن کارها، ارباب‌رجوع متحمل زحمت و مشقت نمی‌شود و با متصل شدن به سیستم و سامانه، می‌تواند مشکل خود را در کم‌ترین زمان ممکن حل کند.
۶۰ درصد معتادان قبل از اعتیاد شاغل بودند
سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه بیش از ۶۰ درصد معتادان پیش از اعتیاد شغل داشته‌اند، نقش مهارت آموزی به معتادان برای ماندگاری درمان آنان را تشریح کرد.
سعید منتظر المهدی با اشاره به تاثیر آمادگی ذهنی و روحی افراد در درمان اعتیاد افزود: در فرایند باز اجتماعی شدن معتادان فرایند درمانی نیز وجود دارد که در فرایند مذکور مشخص می شود فرد چه مقدار دارو باید دریافت کند، اما نکته مهم این است که ذهن و مغز فرد معتاد دارای ثبات باشد، البته این کار زمان بر است، به طوریکه فرد باید روان درمانی، روان کاوی و روان شناسی شود. همه این کارها باید انجام شود تا فرد آمادگی پیدا کند و جسمش را به سمت پاک شدن ببرد.
وی با بیان اینکه تمام این کارها زمان بر است، اظهار کرد: بدیهی است که فرد بلافاصله بعد از آنکه وارد کمپ درمان می‌شود، نمی‌تواند وارد فرایند مهارت آموزی شود. وقتی آمادگی ذهنی و روانی فراهم شد سپس نوبت به مهارت آموزی می‌رسد. بسیاری از معتادان هستند که پیش از ورود به تله اعتیاد مهارت‌هایی را بلدند، به طوریکه بیش از ۶۰ درصد معتادانی که دستگیر می‌شوند قبلا شغل داشته‌اند.