معاونت اداری و مالی نهاد ریاست جمهوری در نامهای خطاب به همه وزارتخانهها، سازمانهای دولتی و استانداریهای سراسر کشور، بر حذف تدریجی کاغذ و چاپ در این دستگاهها در راستای تحقق کامل دولت الکترونیک تاکید کرد. در این نامه به امضای «علی اکبر اسماعیل آبادی»، معاون اداری و مالی نهاد ریاست جمهوری آمده است: حسب […]
معاونت اداری و مالی نهاد ریاست جمهوری در نامهای خطاب به همه وزارتخانهها، سازمانهای دولتی و استانداریهای سراسر کشور، بر حذف تدریجی کاغذ و چاپ در این دستگاهها در راستای تحقق کامل دولت الکترونیک تاکید کرد.
در این نامه به امضای «علی اکبر اسماعیل آبادی»، معاون اداری و مالی نهاد ریاست جمهوری آمده است: حسب دستور و تاکید رئیس دفتر رئیس جمهوری و سرپرست نهاد ریاست جمهوری برای تحقق کامل دولت الکترونیک در دستگاهها، همه وزارتخانهها، سازمانهای دولتی و استانداریهای سراسر کشور موظفند نسبت به حذف تدریجی کاغذ و چاپ در دستگاههای متبوع خود اقدام کنند.
در این نامه تاکید شده است که دستگاهها باید نتایج حاصله را هر سه ماه یک بار از طریق سامانه «ساعت» به آدرس https://e-dabirkhaneh.iran قابل دسترس در شبکه دولت اعلام کنند.
۴میلیون تن کالای اساسی در بنادر کشور وجود دارد
فرهاد دژپسند با اشاره به نامه رییس جمهور به ۴ وزیر درباره تعیین تکلیف تخصیص ارز دولتی به شرکتها، اظهار داشت: فرآیند تخصیص و تامین ارز، واردات کالا و ترخیص و توزیع آن یک فرآیند آنی نیست و یک پروسه را طی می کند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه در حال حاضر ۴ میلیون تن کالای اساسی در بنادر کشور وجود دارد، افزود: در چنین شرایطی نمیتوان گفت که ارز در کشور گم شده است بلکه باید در حوزه فرآیند تخصیص ارز و ترخیص کالا اطلاع رسانی دقیق صورت گرفته و شفاف سازی شود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر رییس جمهور در نامهای به دستگاههای ذیربط دستور داده که پاسخ دهند تخصیص ارز به شرکتها برای واردات کالاها در چه مرحلهای قرار دارد.
با بگیر و ببند بازار کنترل نمیشود
عضو هیات مدیره کانون مرغ داران گوشتی از افزایش قیمت جوجه یکروزه در بازار خبر داد و گفت: قیمت این نهاده از حدود ۱۸۰۰ تومان در هفته گذشته به ۲۴۵۰ تا ۲۵۰۰ تومان رسیده که نرخی معقول و منطقی است.
برومند چهارآئین قیمت هرکیلوگرم مرغ زنده را نیز۱۰ هزار و ۲۵۰ تومان و مرغ آماده طبخ برای مصرف کنندگان را کیلویی بین ۱۴ هزار تا ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام و اضافه کرد: حتی اگر یک ریال قیمت مرغ از ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان بالاتر باشد اجحاف در حق مصرف کننده است.
چهارآئین ادامه داد: دولت اگر زمانی که نرخ مرغ افزایش مییابد میخواهد با قوه قهریه آن را کنترل کند باید وقتی هم که قیمت آن کاهش می یابد با همین روش مانع زیان تولیدکنندگان شود.