رئیس انجمن نورویولوژی ایران گفت: حدود ۱۰ درصد کودکان دچار عفونت ادراری می شوند؛ از این رو والدین با آگاهی داشتن از علایم این بیماری و تشخیص به موقع برای پیشگیری از عوارض آن، کودک را تحت درمان پزشکی قرار دهند. مهری مهراد افزود: عفونت ادراری معمولاً از مثانه شروع شده و گاهی کلیهها را […]
رئیس انجمن نورویولوژی ایران گفت: حدود ۱۰ درصد کودکان دچار عفونت ادراری می شوند؛ از این رو والدین با آگاهی داشتن از علایم این بیماری و تشخیص به موقع برای پیشگیری از عوارض آن، کودک را تحت درمان پزشکی قرار دهند.
مهری مهراد افزود: عفونت ادراری معمولاً از مثانه شروع شده و گاهی کلیهها را نیز درگیر میکند، این بیماری میتواند علامتدار یا بدون علامت باشد.
وی اظهار داشت: سوزش ادرار، درد شدید پهلو، تب بالا، بیاشتهایی و احساس ناگهانی داشتن ادرار از علایم این بیماری بوده و عفونت مجاری ادراری یکی از شایع ترین مشکلات مربوط به مثانه و مجاری ادراری است.
مهراد توضیح داد: در این بیماری وارد شدن میکروب ها و باکتری ها به مجاری ادراری، باعث عفونت شده و این عفونت در درازمدت آسیب جدی به مثانه و حتی کلیه ها وارد می کند.
این اورولوژیست با بیان اینکه بی اختیاری در ادرار یکی از عوامل اصلی بروز عفونت در مجرای ادراری است، ادامه داد: در این حالت با تخلیه نشدن کامل ادرار و تخلیه شدن چند قطره از ادرار زمانی که لباس در تن فرد است، احتمال تشکیل باکتری و ورود آن به بدن فرد بیشتر می شود.