قائم مقام سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به اینکه آیا مستمری زنی که پس از فوت همسرش ازدواج مجدد می‌کند قطع می‌شود؟ اظهار کرد: خیر، بر اساس قوانینی که طی سال‌های اخیر تصویب شده این امکان وجود دارد و زنان بازمانده می‌توانند در صورت ازدواج، کماکان حقوق همسر مرحومشان را دریافت کنند. محمدحسن زدا در […]

قائم مقام سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به اینکه آیا مستمری زنی که پس از فوت همسرش ازدواج مجدد می‌کند قطع می‌شود؟ اظهار کرد: خیر، بر اساس قوانینی که طی سال‌های اخیر تصویب شده این امکان وجود دارد و زنان بازمانده می‌توانند در صورت ازدواج، کماکان حقوق همسر مرحومشان را دریافت کنند.
محمدحسن زدا در صفحه اینستاگرامی خود؛ مطالبی تحت عنوان “دانستنی‌های تامین اجتماعی” منتشر و به مرور برخی قوانین تامین اجتماعی پرداخت.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا مستمری زنی که پس از فوت همسرش ازدواج مجدد می‌کند قطع می‌شود؟ اظهار کرد: خیر، بر اساس قوانینی که طی سال‌های اخیر تصویب شده این امکان وجود دارد و زنان بازمانده می‌توانند در صورت ازدواج کماکان حقوق همسر مرحومشان را دریافت کنند.
قائم مقام سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: شاید ازنظر کارشناسی به این مصوبه نقد داشته باشیم ولی از زمان تصویب قانون آن را اجرا می‌کنیم.
در گذشته زنان که همسران خود را از دست می‌دادند، در صورت فوت همسر حقوق وی را دریافت می‌کردند، اما این پرداخت‌ها پس از ازدواج مجدد آنها قطع می‌شد و همین ترس از قطع مستمری مانعی برای ازدواج رسمی مجدد و ثبت آن می‌شد که تامین اجتماعی برای رفع مشکلات ناشی از این امر ، مستمری همسر بعد از ازدواج مجدد را طبق قانون مصوب برقرار کرد.
به موجب بند یک ماده ٤٨ قانون حمایت خانواده مصوب سال ۹۱ و آئین‌نامه اجرایی مربوطه مصوب ۲۷ بهمن ۹۳ قوه قضائیه، ازدواج دائم همسر یا همسران بیمه شدگان یا مستمری بگیران متوفی، مانع استمرار در پرداخت مستمری فوت و سایر مزایای جانبی متعلقه به آنان نخواهد بود.
بر این اساس حتی کسانی که در گذشته نیز به دلیل ازدواج مستمری‌شان قطع شده است از تاریخ تصویب این قانون یعنی هفتم اردیبهشت ماه ١٣٩٢ امکان مراجعه به شعب تامین اجتماعی و برخورداری از مزایای مستمری برایشان فراهم است.
سالن های ورزشی برای معلولان مناسب سازی شوند
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور، با اشاره به اعتبار یک و نیم میلیارد تومانی برای ورزش معلولان گفت: سالن های ورزشی باید برای افراد دارای معلولیت مناسب سازی شوند و همه دستگاه ها و نهادها نیز لازم است در این زمینه همکاری کنند.
محمد نفریه افزود: ورزش یکی از مسیرهای توانمندسازی به شمار می رود و ورزش برای معلولان در مقایسه با افراد معمولی، واجب تر است؛ بنابراین سازمان بهزیستی کشور ارتباط های متعددی با دستگاه های مسئول از جمله شهرداری برای توسعه مناسب سازی اماکن ورزشی دارد.
وی تاکید کرد: رویکرد اصلی بهزیستی در ورزش معلولان، توجه به ورزش های عمومی برای افراد دارای معلولیت است و هر سال جشنواره های ورزشی مختلفی نیز در دو گروه مردان و زنان در رشته های مختلف برگزار می شود.
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: این سازمان با فدراسیون های ورزشی جانبازان، معلولان، نابینایان و ناشنوایان برای ورزش مددجویان خود ارتباط دارد.
وی یادآور شد: در زمینه مناسب سازی سالن های ورزشی معلولان با شهردار مکاتبه داشتیم و با وزارت ورزش نیز همکاری های خوبی در این زمینه داریم.
در حال حاضر یک میلیون و ۴۰۰ هزار معلول در سامانه بهزیستی ثبت شده اند که ۳۵ درصد آنان زن و ۶۵ درصد آنان مرد هستند.
آزادی۱۶۰زندانی رجایی شهر
از ابتدای سال تاکنون تعداد ۱۶۰ نفر از مددجویان با پیگیری های واحد مددکاری آزاد و به کانون خانواده باز گشته اند. مددکاری زندان در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بواسطه پیگیری و حل مشکلات قضائی و از سوی دیگر در بازپروری و اصلاح مجرمین مسئولیت قابل توجه و سهم موثری را بر عهده دارد در این راستا واحد مددکاری زندان رجایی شهر اقدام به آزادی ۱۶۰ نفر از زندانیان کرده است. عزیزی سرپرست زندان رجایی شهر با اشاره به اینکه مددکاران در نیل به اهداف سازمان نقش اساسی دارند گفت: مددکاران با سعی، تلاش و فعالیتهای گروهی ضمن حل مشکلات مددجویان در زندانها سلامت روانی واجتماعی آنان را تأمین می نمایند. وی گفت: مددکاران با حضور در محل اسکان زندانیان ضمن ایجاد ارتباط چهره به چهره با محکومین و متهمین موجب تقویت روحیه آنان از طریق حل مشکلاتشان در حوزه های مختلف فردی، خانوادگی، قضائی و…، می‌گردند. سرپرست زندان رجایی شهر در ادامه افزود: ارتباط با کانون وکلا، دعوت از خیرین، حل اختلاف و ایجاد سازش بین شاکی و متشاکی از دیگر وظایف مددکاران زندان است. از ابتدای سال تاکنون تعداد ۱۶۰ نفر از مددجویان با پیگیری های واحد مددکاری آزاد و به کانون خانواده باز گشته اند.