۱۷ مرداد ماه بهانه‌ای برای تکریم خبرنگارانی است که همچون “شهید صارمی” بقای حقیقت را به بقای خود ترجیح می‌دهند محمد اسلامی در پیامی با پاسداشت روز خبرنگار، این روز را بهانه‌ای برای تکریم از خبرنگارانی خواند که همچون” شهید صارمی” بقای حقیقت را به بقای خود ترجیح می‌دهند در متن پیام وزیر راه و […]

۱۷ مرداد ماه بهانه‌ای برای تکریم خبرنگارانی است که همچون “شهید صارمی” بقای حقیقت را به بقای خود ترجیح می‌دهند
محمد اسلامی در پیامی با پاسداشت روز خبرنگار، این روز را بهانه‌ای برای تکریم از خبرنگارانی خواند که همچون” شهید صارمی” بقای حقیقت را به بقای خود ترجیح می‌دهند
در متن پیام وزیر راه و شهرسازی به مناسبت پاسداشت روز خبرنگار آمده است: امسال ۱۷ مرداد ماه، روز خبرنگار با ماه ذی الحجه مصادف شده و در ذکر عظمت این روزها همین بس که دو عید بزرگ مسلمانان “عید سعیدقربان” و “عید غدیر خم” در اين ماه عزيز و بزرگ واقع شده است. وجه نامگذاري سالروز شهادت يك خبرنگار به عنوان «روز خبرنگار» نه تنها يادآور جايگاه و پاسداشت فرهنگ ايثار و شهادت در كشورمان است، بلكه مي‌تواند اشاره‌اي به برخي از مشخصه‌هاي مشترك بين شهيد و خبرنگار نيز داشته باشد كه خلوص و شجاعت از اين ويژگي‌ها است؛ خلوص در جريان انعكاس خبر و شجاعت در مسيري كه خبرنگار را آماده شهادت در راه آرمان‌هاي خود مي‌كند.
مرداد هر سال بهانه اي است براي تكريم از خبرنگاراني كه همچون شهيد محمود صارمي بقاي حقيقت را به بقاي خود ترجيح دهند.
شايسته مي‌دانم از همت والا و پرثمر خبرنگاران عزيز قدرداني و تشكر كنم؛ اطمينان دارم كه با همراهي و همدلي و نقدهاي سازنده آنها مي توان موانع را از سر راه برداشت و به آينده‌اي روشن براي مردم و كشور عزيزمان اميدوار بود
از ايزد منان براي شما خبرنگاران گرامي سلامتي، بهروزي و تداوم خدمت در اين عرصه خطير را مسئلت دارم.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی در سفر به قم مطرح کرد؛
طرح‌هایی در بازآفرینی اجرایی شوند که قابلیت تکمیل و بهره‌برداری داشته باشند

سیدمحمدپژمان با تاکید بر لزوم بهره‌وری صحیح از منابع موجود به منظور احیای بافت‌های ناکارآمد و فرسوده شهری گفت: در این حوزه طرح‌هایی باید اجرایی شوند که با منابع موجود، قابلیت تکمیل و بهره‌برداری داشته باشند.
سیدمحمد پژمان، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، سه‌شنبه پانزدهم مردادماه به منظور بازدید از بافت‌های فرسوده و طرح‌های بازآفرینی شهری به استان قم سفر کرد و با حضور در جلسه هیات اجرایی بازآفرینی شهری این استان بر لزوم بهره‌وری صحیح از منابع موجود به منظور احیای بافت‌های ناکارآمد و فرسوده شهری تاکید کرد و گفت: در این حوزه طرح‌هایی باید اجرایی شوند که با منابع موجود، قابلیت تکمیل و بهره‌برداری داشته باشند.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با تاکید بر قرار دادن اراضی ملی ۴۸ و ۳۲ هکتاری ملی در اختیار استان قم جهت اجرای طرح‌های بازآفرینی شهری، پرهیز از خام‌فروشی و برنامه‌ریزی برای افزایش ارزش افزوده این اراضی را از الزامات دولتمردان برشمرد که باید در جهت کسب بهترین نتایج از تخصیص این اراضی و تسریع در روند اجرای طرح‌های بازآفرینی به کار بسته شود. وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در برنامه اجرایی ستاد بازآفرینی شهری استان قم به نوسازی مسکن بی‌توجهی شده است، گفت: براساس برنامه ملی بازآفرینی شهری پایدار، پروژه‌هایی در قم تعریف شده که فاقد اولویت هستند.
پژمان با بیان اینکه کشور از پروژه‌های نیمه‌تمام آسیب جدی متحمل شده، بنابراین ضروری است تعریف پروژه‌های جدید متوقف شود و به جای آن طرح نوسازی مسکن در دستور کار قرار گیرد، عنوان کرد: واگذاری زمین حتما باید منجر به ساخت مسکن شود در غیر این صورت با خام فروشی زمین مخالفیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی پس از این جلسه به منظور بازدید از محله «دروازه ری” شهر قم راهی این محله شد و در دیدار با تعدادی از ساکنان این محله در خصوص جلب مشارکت آن‌ها برای نوسازی واحدهای مسکونی در این محله گفت‌وگو کرد.

جریان‌سازی پایدار تولید مسکن و تعادل‌بخشی به بازار مسکن، اولویت سیاست‌‌های وزارت راه و شهرسازی است

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در نشست سراسری آموزشی تخصصی مدیران حراست وزارت راه و شهرسازی با بیان این مطلب گفت: تحقق جریان سازی پایدار تولید مسکن مستلزم ایجاد بازار تعهدی مصالح، جمع آوری سرمایه های خرد مردمی در قالب صندوق های تآمین مسکن برای گروه های متوسط به پایین درآمدی و استفاده از زمین های دستگاه های دولتی و نظامی و نهادهای عمومی غیردولتی در قالب طرح های متنوع اقدام ملی است.
مازیار حسینی افزود: جریان‌سازی پایدار تولید مسکن و تعادل‌بخشی به بازار مسکن از طریق جبران تقاضای انباشته، تحریک توام عرضه و تقاضا و ورود به بحث اجاره‌داری حرفه‌ای از اولویت سیاست‌های کلان وزارت راه و شهرسازی استوی افزود: تکمیل پروژه های ناتمام مسکن مهر در کشور از اصلی ترین دغدغه های دولت و مجموعه مدیران وزارت راه و شهرسازی است.
وی همچنین به موضوع حاشیه نشینی و ساماندهی سکونتگاههای غیر رسمی و بافت های ناکارآمد شهری اشاره کرد و اظهار داشت: برنامه ریزی جهت مرتفع نمودن این موضوع مورد تاکید مقام معظم رهبری (دامه برکاته) و ریاست محترم جمهوری بوده و از اولویت های وزارت راه و شهرسازی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه توجه ویژه به فعالسازی سرمایه های خرد مردم در جهت خانه دار شدن ایشان در قالب صندوق های پس انداز مسکن، از برنامه های در دست اقدام وزارت راه و شهرسازی است، در خصوص طرح اقدام ملی گفت: در طرح اقدام ملی احداث ۴۰۰ هزار واحد مسکونی برای اقشار متوسط و ضعیف جامعه در دستور کار قرار گرفته و از زمان آغاز طرح تا کنون بیش از ۶۰ هزار واحد مسکونی به مرحله اجرا درآمده و در آینده نزدیک با حضور ریاست محترم جمهور آغاز عملیات یکصد و پنجاه هزار واحد دیگر به انجام خواهد رسید.
وی اظهار امیدواری کرد با اجرای طرح اقدام ملی، بتوانیم گامی مثبت در تولید و تآمین مسکن تمامی گروه های مختلف جامعه برداریم.
گفتنی است، تحقق جریان سازی پایدار تولید مسکن مستلزم ایجاد بازار تعهدی مصالح، جمع آوری سرمایه های خرد مردمی در قالب صندوق های تآمین مسکن برای گروه های متوسط به پایین درآمدی و استفاده از زمین های دستگاه های دولتی و نظامی و نهادهای عمومی غیردولتی در قالب طرح های متنوع اقدام ملی است.