غلامعلی دهقان فعال سیاسی، ‌در ارتباط با امکان بروز و ظهور جریان سوم در میان دو جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا برای انتخابات آتی اظهار کرد:« به نظر می‌رسد با توجه به سیال بودن عرصه سیاسی کشور، هنوز شفافیت لازم برای انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی دیده نمی‌شود، حداقل آنکه فضا کمی‌ تیره و تار است، […]

غلامعلی دهقان فعال سیاسی، ‌در ارتباط با امکان بروز و ظهور جریان سوم در میان دو جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا برای انتخابات آتی اظهار کرد:« به نظر می‌رسد با توجه به سیال بودن عرصه سیاسی کشور، هنوز شفافیت لازم برای انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی دیده نمی‌شود، حداقل آنکه فضا کمی‌ تیره و تار است، فقط می‌توان یک چشم‌انداز کلی ترسیم کرد».
وی ادامه داد: «تجربه سنوات قبلی انتخابات مجلس نشان داده که هرگاه جریان نوگرای کشور موسوم به اصلاحات که در مقطعی چپ نامیده می‌شد و اکثریت مجلس را داشته است، بنا به دلایلی در انتخابات بعدی نتیجه را واگذار کرده است؛ برای مثال می‌توان به مجلس سوم اشاره کرد که اکثریت را در بازه زمانی ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۱ چپ‌ها داشتند، اما به خاطر کارکرد خود و اختلافاتی که با دولت وقت – دولت سازندگی – داشتند و همچین رد صلاحیت‌ها، انتخابات مجلس چهارم را به جریان راست واگذار کرد». این فعال سیاسی گفت: «همچنین به انتخابات مجلس هفتم هم می شود اشاره کرد که اکثریت مجلس ششم در انتخابات بعدی نتوانستند از مردم رای بگیرند و در انتخابات اسفند ۱۳۸۹ نتیجه را به جریان اصولگرا که مصداقش جریان آبادگران بود واگذار کرد».
دهقان در ادامه گفت:« به نظر می‌رسد فضای عمومی جامعه بنا به دلایل مختلف از جمله کم و کاستی‌های اقتصادی در کشور به سمتی می‌رود که بخت و شانس جریان اصولگرا در انتخابات اصولگرا در انتخابات آتی از جریان اصلاحات و اعتدال بیش‌تر است». وی ادامه داد: «شاید همین موضوع باعث شد که حداد عادل سخنی بگوید که جریان اسلام‌گرا بخت بیش‌تری در انتخابات دارد. البته باید به او گفت جریان های داخل کشور را به اسلام گرا و غیر اسلام گرا نباید تبدیل کرد؛ چرا که در منشور برادری، جریان‌های وفادار به انقلاب و نظام از جمله جریان چپ آن زمان که مصداق بارز آن مجمع روحانیون مبارز بود، تایید شده‌اند». دهقان تاکید کرد: «نباید از ادبیاتی استفاده کرد که سبب رنجش نیروهای وفادار به انقلاب و نظام شود».
این فعال سیاسی در پایان گفت: «معمولا هم روال انتخابات این گونه بوده که افرادی از هر دو جریان وقتی در لیست های محوری قرار می گرفتند تحت عنوانین مختلف لیست ارائه می دادند، اما در واقع زیر مجموعه همان جریان‌های اصلی بوده‌اند؛ بنابر این با این فرض که طی ماه‌های آتی در کشور مسئله خاص سیاسی نداشته باشیم می توانیم آرایش سیاسی مجلس را شبیه آرایش انتخاباتی سال ۱۳۹۲ تا ۹۶ دانست»./ایسنا