نماینده مردم خوزستان در شورای عالی استان‌ها با اشاره به اینکه بسیاری از کارشناسان، استمرار جاری شدن فاضلاب در معابر هواز را عامل بیماری‌های بسیاری می‌دانند، افزود: نیاز است که شبکه فرسوده آبفای اهواز در سریع‌ترین زمان ممکن نوسازی شود. سیدمحسن موسوی‌زاده گفت: همه مستحضرید که سال ۱۳۹۸ برای استان خوزستان همچون استان‌های لرستان، گیلان […]

نماینده مردم خوزستان در شورای عالی استان‌ها با اشاره به اینکه بسیاری از کارشناسان، استمرار جاری شدن فاضلاب در معابر هواز را عامل بیماری‌های بسیاری می‌دانند، افزود: نیاز است که شبکه فرسوده آبفای اهواز در سریع‌ترین زمان ممکن نوسازی شود.
سیدمحسن موسوی‌زاده گفت: همه مستحضرید که سال ۱۳۹۸ برای استان خوزستان همچون استان‌های لرستان، گیلان و مازندران با سیل و طغیان رودخانه‌ها آغاز شد؛ سیلی که حداقل در استان خوزستان از ماه‌ها قبل می‌شد با مدیریت آب در پشت سدها آن را کنترل کرد و یا میزان خسارت آن را به حداقل رساند که متاسفانه نه تنها این کار صورت نگرفت بلکه باز هم مردم دار و ندارشان فدای بی‌تدبیری دیگری شده است.
وی افزود: این سیل که در خوزستان از اواخر اسفندماه آغاز شد تا پایان اردیبهشت مردم و مسئولان را درگیر خود کرد. در این سیل هر چند با هشدارهای مکرر جان مردم در امان ماند، اما صدها باب خانه و هزاران هکتار گندم‌زار، باغات و نخلستان‌های مردم، حوض‌های پرورش ماهی، مزارع نیشکر و احشام آن‌ها از بین رفت و خسارات فراوانی به کشاورزی، دامداری و باغداری استان وارد شد. آنچه در این واقعه باعث کاهش آلام و دردهای مردم شد همکاری و همدلی همه آحاد جامعه و هموطنان بود که حماسه‌ای مثال زدنی در تاریخ کشور ثبت کردند.