معاون شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی از تایید طرح مصوب ویژه مکران که چندی پیش در شورایعالی شهرسازی و معماری ایران تصویب شده بود در شورای توسعه سواحل به ریاست معاون اول رییسجمهوری خبر داد و گفت: پیرو تصویب طرح ویژه توسعه منطقه ساحلی مکران در دیماه سال ۹۷ در شورایعالی شهرسازی و […]
معاون شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی از تایید طرح مصوب ویژه مکران که چندی پیش در شورایعالی شهرسازی و معماری ایران تصویب شده بود در شورای توسعه سواحل به ریاست معاون اول رییسجمهوری خبر داد و گفت: پیرو تصویب طرح ویژه توسعه منطقه ساحلی مکران در دیماه سال ۹۷ در شورایعالی شهرسازی و معماری ایران و تصمیم دولت برای متمرکز کردن مدیریت توسعه سواحل مکران در جلسهای که هفته گذشته در شورای توسعه سواحل مکران به ریاست جهانگیری معاون اول رییسجمهور و متشکل از وزرا و روسای سازمان های مرتبط عضو شورا، تشکیل شد این طرح به تایید آن شورا نیز رسید. صادقمالواجرد تصریح کرد: مقرر شد تا طرح توسعه سواحل مکران به عنوان نقشه راه شورای توسه مکران و دبیرخانه شورا، ملاک عمل قرار بگیرد.
ارایه طرح ویژه توسعه و عمران منطقه ساحلی مکران در شورایعالی آمایش سرزمین
دبیر شورایعالی شهرسازی و معماری ایران همچنین خاطرنشان کرد: بعد از تایید طرح مصوب شورایعالی شهرسازی و معماری ایران در خصوص طرح ویژه توسعه منطقه مکران در شورای توسعه سواحل مکران، مقرر شد تا طرح در شورایعالی آمایش سرزمین نیز مطرح شود و پس از تایید در آن شورا به عنوان طرحی که تمامی شوراها و اعضای ذیربط توسعه منطقه مکران بر آن صحه میگذارند مبنای سیاستها، طرحها و پروژههای آن منطقه قرار گیرد. وی در خصوص ویژگیهای طرح مصوب توسعه سواحل مکران مصوب شورایعالی شهرسازی و معماری ایران یادآور شد: بر اساس تصمیم و سیاستگذاری که در سطح کلان برای توسعه سواحل مکران به عنوان منطقه بسیار محروم و در عینحال به عنوان منطقهای با پتانسیلهای فراوان توسعهای اتخاذ شد، مقرر شد تا شورایعالی شهرسازی و معماری با همکاری وزارت نفت طرح ویژه منطقه مکران را تهیه کنند که اینکار انجام و در دیماه سال ۹۷ در شورایعالی شهرسازی و معماری ایران به تصویب رسید. صادقمالواجرد افزود: طرح توسعه ساحلی مکران تلاش میکند تا رویکرد شبه برونزا را دنبال کند که در آن مناسبات بینالمللی و توسعه، ملاکعمل قرار میگیرد. در عینحال این طرح تلاش میکند تا ملاحظات پایین به بالا و توسعه درونزا، همچنین سرمایهگذاریهای خارجی در حوزه بنادر، حمل و نقل، نفت و گاز و فعالیتهایی از این نوع در آن رعایت شود. به گفته وی، مواهب توسعه برای جوامع محلی شامل اشتغال، درآمد، بهبود کیفیت خدمات عمومی و ملاحظات فرهنگی- اجتماعی است.