مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با اشاره به تلاش دولت برای توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای گفت: سالانه ۱۲۰۰ کیلومتر محور چهار خطه در کشور احداث و به بهره‌برداری می‌رسد. خیرالله خادمی در سفر به شهرکرد و بازدید از طرح چهارخطه شهرکرد – بروجن – لردگان اظهار داشت: در دولت دوازدهم احداث […]

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با اشاره به تلاش دولت برای توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای گفت: سالانه ۱۲۰۰ کیلومتر محور چهار خطه در کشور احداث و به بهره‌برداری می‌رسد.

خیرالله خادمی در سفر به شهرکرد و بازدید از طرح چهارخطه شهرکرد – بروجن – لردگان اظهار داشت: در دولت دوازدهم احداث ۷ هزار و ۸۰۰کیلومتر چهارخطه در کشور آغاز شده و هم‌اکنون در دست اجراست.

وی با اشاره به اینکه ۳۰ طرح ریلی در کشور در دست اجراست، افزود: در دولت دوازدهم نيز ۳هزار و ۴۱۰ کیلومتر احداث خط ریلی در کشور آغاز شده و ۹۳ کیلومتر از این میزان مختص خط ریلی اصفهان – شهرکرد است.

مدیرعامل شرکت ساخت گفت: سالانه به طور متوسط ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتر خط ریلی در کشور نیز تکمیل و به بهره برداري مي رسد.

خادمی بيان داشت: تا پایان دولت دوازدهم طرح احداث خط ریلی های در دست اجرا تکمیل خواهد شد.

 

 

اختصاص۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار براي خط ریلی اصفهان – شهرکرد

 

به گفته وی، برای اجرای فاز دوم خط ریلی اصفهان – شهرکرد ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه از تحویل نخستین محموله‌های ریل تولید داخل کشور توسط ذوب آهن اصفهان خبر داد و گفت: از ۸۰ سال گذشته ریل های مورد نیاز برای اجرای طرح های ریلی در کشور تولید نمی شد که با راه اندازی خط تولید این طرح در ذوب آهن اصفهان به خودکفایی در تولید ریل رسیدیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی در سفر به استان چهارمحال وبختیاری از اجرای طرح های چهار خطه شهرکرد – بروجن – لردگان  و راه آهن اصفهان – شهرکرد بازديد کرد.

 

 

مهم‌ترین دغدغه وزارت راه و شهرسازی جاده‌های ایمن و استاندارد در کشور است

 

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مهم‌ترین دغدغه وزارت راه و شهرسازی این است که کشور جاده‌های ایمن و استانداردی داشته باشد، گفت: از ۲۴۱ نقطه حادثه‌خیز که پلیس در خردادماه اعلام کرد تاکنون مشکلات ۱۲۰ نقطه برطرف شده و طرح‌های ۶۷ نقطه نیز در حال اجرا است.

محمد اسلامی درباره سیاست‌های وزارت راه و شهرسازی در راستای ارتقای ایمنی راه‌ها گفت: مهم‌ترین دغدغه وزارت راه و شهرسازی این است که کشور جاده‌های ایمن و استانداردی داشته باشد و مردم سفرهای ایمنی را تجربه کنند. در همین راستا برنامه‌های این وزارتخانه را حول محور ارتقاء‌ قابلیت استاندارد و ایمنی قرار داده‌ایم.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در سال جاری پروژه‌های وزارت راه و شهرسازی بر اساس اعلام پلیس راه کشور در ۲۴۱ نقطه دارای سابقه حادثه است. بر همین اساس تصمیم گرفتیم این نقاط را در سال جاری با توجه به محدودیت‌هایی که داشت در اولویت قرار دهیم و مشکلات آن‌ها را برطرف کنیم.

اسلامی افزود: از این ۲۴۱ نقطه که پلیس در خردادماه اعلام کرد تاکنون مشکلات ۱۲۰ نقطه برطرف شده و طرح‌های آن اجرا شد. ۶۷ نقطه نیز در حال اجرا  و طراحی ایمنی بقیه نقاط هم در حال اجرا است. وی با اشاره به افتتاح پل اژیه در جریان اولین روز سفر خود به استان اصفهان توضیح داد: پل اژیه که امروز از آن بهره‌برداری کردیم، اگرچه ساخت آن از سال ۱۳۹۳ شروع شده است و از لحاظ منابع اعتباری نیز دچار نوسان بوده است، یکی از نقاطی بود که بر اساس مشکلاتی که داشته است برای مردم حادثه‌آفرین بوده است.

عضو کابینه دوازدهم با بیان اینکه طرح اقدام ملی برای جاده‌های روستایی «ابرار» را در دستور کار وزارت راه و شهرسازی در سال جاری است، گفت: به یاری خدا تا پایان امسال ۲ هزار کیلومتر راه روستایی را آسفالت خواهیم کرد و وزارت راه و شهرسازی پروژه‌های نیمه تمام را به سرانجام خواهند رساند و راه‌هایی که روکش آن مشکل دارد را بهسازی خواهند کرد.

وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: همچنین وزارت راه و شهرسازی در سال ۱۳۹۹ احداث ۳ هزار کیلومتر راه روستایی جدید را در دستور کار دارد. اسلامی ادامه داد: موضوع مهم دیگری که در سال جدید برای وزارت راه و شهرسازی اهمیت دارد این است که بتوانیم بهسازی راه‌های اصلی و بزرگراه‌ها و آزادراه‌ها را نیز انجام دهیم. با سیستم رصد متمرکزی که با سامانه PMS ایجاد کردیم، روسازی همه راه‌های اصلی و فرعی عکس‌برداری و فیلم‌برداری شده است. وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در پایگاه داده‌های وزارت راه و شهرسازی و  سازمان راهداری کیفیت دقیق راه‌ها موجود است، افزود: به‌صورت برنامه محور راه‌هایی که بیش‌ترین خرابی را دارد در اولویت است. همچنین با توجه به وضعیتی که در منابع داشتیم با این امید که در کشور جاده‌ای با روسازی غیراستاندارد نداشته باشیم در حال حرکت هستیم.

 

برنامه‌ریزی شهر فرودگاهی

برای پیشبرد پروژه‌های عمرانی

با حضور معاونان و مدیران ارشد وزارت راه و شهرسازیمجمع عمومی سالیانه شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با حضور جمعی از مدیران ارشد وزارت راه و شهرسازی برگزار شد. در این جلسه که با حضور شهرام آدم نژاد معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی، سیاوش امیرمکری مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران و نماینده سازمان هواپیمایی کشوری برگزار شد، عملکرد شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در سال ١٣٩٧ مورد بررسی قرار گرفت. در ابتدای جلسه علی رستمی مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با ارائه گزارشی از عملکرد این شرکت اظهار داشت رویکرد مجموعه شهر فرودگاهی ارائه خدمات با بهترین کیفیت در کنار مدیریت هزینه ها است.