گرگان- فاطمه کرامتی: شهردار گرگان از ارسال بيش از ۸۰۰ اثر به دبيرخانه نخستين جشنواره مجازي خانواده خلاق خبر داد و گفت: از منتخبان اين جشنواره پس از شکست کرونا تجليل ميشود. عبدالرضا دادبود اظهار داشت: با توجه به بحران شيوع ويروس کرونا در کشور و ضرورت شرايط قرنطينه خانگي، جشنواره خانواده خلاق […]
گرگان- فاطمه کرامتی: شهردار گرگان از ارسال بيش از ۸۰۰ اثر به دبيرخانه نخستين جشنواره مجازي خانواده خلاق خبر داد و گفت: از منتخبان اين جشنواره پس از شکست کرونا تجليل ميشود. عبدالرضا دادبود اظهار داشت: با توجه به بحران شيوع ويروس کرونا در کشور و ضرورت شرايط قرنطينه خانگي، جشنواره خانواده خلاق با هدف سرگرمي شهروندان و معرفي مهارتهاي آنها در زمينههاي گوناگون، براي نخستين بار از سوي شهرداري گرگان و به صورت مجازي برگزار شد که به شدت مورد استقبال قرار گرفت. وي افزود: اين جشنواره در بخشهاي کودکان، بزرگسالان، نوروزي، مذهبي، ورزشي، بازيهاي خانگي و بومي محلي با آيتمهاي متفاوت تدارک ديده شد که شهروندان بر حسب علاقمندي خود در هر يک از زمينههاي قيد شده به صورت انفرادي و يا خانوادگي به ارائه مهارت پرداختند. شهردار گرگان بيان داشت: در مرحله داوري اوليه توسط متخصصان رشتههاي مختلف، از بين بيش از ۸۰۰ اثر ارسالي ۱۳۰ اثر به عنوان منتخبان جشنواره خلاق معرفي شدند. وي گفت: با توجه به شيوع ويروس کرونا در کشور بعد از ایجاد فرصت مناسب برندگان نهايي اين جشنواره از بين افراد و آثار منتخب و پس از راستي آزمايي، معرفي و در مراسمي از آنان تجليل ميشود.
بازید رئیس انجمن کلیمیان تهران
از آرامگاه استر و مردخای
همدان – خبرنگارروزنامه جمله: در پی اعلام انتشار خبر کذب آتشسوزی گسترده و ویران شدن مقبره «استر و مردخای» در همدان از سوی رسانههای بیگانه «همایون سامه یح»، رئیس انجمن کلیمیان تهران و نماینده منتخب کلیمیان در مجلس یازدهم با همراهی فرماندار شهرستان همدان از بخشهای مختلف آرامگاه استر و مردخای بازدید کردند. رئیس انجمن کلیمیان تهران با اشاره به شایعاتی مبنی بر آتشسوزی گسترده و تخریب آرامگاه استر و مردخای در همدان اظهار داشت: آنچه مشاهده میکنیم برخلاف شایعات منتشر شده در برخی رسانههای غربی است و کوچکترین مشکل و خسارتی برای زیارتگاه «اِستر و مُردخای» به وجود نیامده است. همایون سامه یح اضافه کرد: اقلیتهای مذهبی به ویژه کلیمیان زیر سایه نظام مقدس جمهوری اسلامی و حمایتهای همهجانبه از سوی دولت در این کشور زندگی میکنند و شکرگزار خدمات دولت و نظام به جامعه کلیمیان هستند. وی افزود: زیارتگاه استر و مردخای به طور کامل سالم است و تنها در گوشهای مختصری دود مشاهده شده که خارج از این مجموعه بوده و آن هم در حال بررسی است. رئیس انجمن کلیمیان تهران گفت: این موضوع از سوی دشمنان نظام جمهوری اسلامی بزرگنمایی شده و اقدام به تبلیغ منفی علیه کشور کردند. وی تاکید کرد: جامعه ایرانیان یهودی و کلیمی به هیچ عنوان اجازه نمیدهد دشمنان جمهوری اسلامی ایران از آنها به عنوان ابزاری برای دستیابی مقاصد منفی خود استفاده کنند.
کاهش ۸۸ درصدی درآمد شهرداری رشت
در بحران کرونا
شهردار رشت شیوع بیماری کرونا را موجب کاهش ۸۸ درصدی درآمد شهرداری رشت دانست و اظهار داشت: شهرداری باید پاسخگوی ۴ هزار پرسنل خود در پایان سال باشد. ناصر حاج محمدی در شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی که در استانداری گیلان برگزار شد، با بیان اینکه بخش عمومی نیز مانند بخش دولتی و بخش خصوصی نیازمند تامین مالی است، اظهار داشت: ۲۵ درصد درآمد شهرداری رشت در اسفندماه هر سال محقق می شود. وی شیوع بیماری کرونا را موجب کاهش ۸۸ درصدی درآمد شهرداری رشت دانست و افزود: شهرداری باید پاسخگوی ۴ هزار پرسنل خود در پایان سال باشد لذا نیازمند مدیریت زنجیره تامین مالی شهرداریها هستیم. شهردار رشت، با تاکید بر لزوم ارائه بسته های تشویقی جهت تامین مالی بخش عمومی غیر دلتی، یادآور شد: شهرداری دیگر نمی تواند وابسته به صنعت ساختمان باشد و از فروش شهر کسب درآمد کند. حاج محمدی با بیان اینکه تامین مالی شهرداری باید به روش های جدید باشد، خاطرنشان کرد: تامین مالی دولت از مردم صورت می گیرد و اکنون مردم به واسطه کرونا در فشار اقتصادی هستند و بازار افت کرده است. وی خواستار کاهش فشار دولت بر شهرداری ها شد و اضافه کرد: باید بخشی از بدهی دولت به شهرداری و بدهی شهرداری به دولت تهاتر شود. شهردار رشت، با بیان اینکه امروز درآمد شهرداری به کمتر از حقوق پایان ماه پرسنل رسیده است، گفت: در چنین شرایطی نمی توان از شهرداری انتظار کارهای عمرانی و خدماتی داشت؛ این در حالی است که اگر یک روز زباله های شهری جمع آوری نشود، مردم دچار بحران خواهند شد. جلال الدین محمد شکریه، رئیس اتاق اصناف گیلان نیز، با بیان اینکه طی سه ماه اخیر واحدهای صنفی تحت فشار قرار گرفته اند، عنوان کرد: در گذشته فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم وجود داشت و اکنون فشار کرونایی اصناف را آزار می دهد. وی بحران کرونا را فرصتی برای تدوین راهکارهای اقتصادی جدید دانست و اضافه کرد: نیازمند همکاری بانک مرکزی در بازه زمانی یکساله هستیم تا رونق اقتصادی اتفاق بیفتد. رئیس اتاق اصناف گیلان هم با اشاره به ثبت نام ۸۷۰ هزار نفر در سامانه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ۱۵ روز اول کرونا، خاطرنشان کرد: صنوف در ایام کرونا به سه دسته فعال، بخشی آسیب دیده و کاملا آسیب دیده تقسیم شدند و از سه میلیون واحد صنفی در کشور یک میلیون ۷۸۰ هزار واحد با پنج میلیون و ۸۰۰ هزار کارگر آسیب دیدند. جلال الدین محمد شکریه خواستار اجرای معافیت های مالیاتی برای اصناف شد و گفت: باید دولت اعتبار تسهیلات بانکی را به طرف یارانه تامین اجتماعی و معافیت های مالیاتی ببرد، زیرا در حال حاضر واحدهای صنفی در یک ماه ۲۵ هزار میلیارد تومان هزینه دارند.