مراسم کلنگ زنی مدرسه خیرساز زنده یاد حاجیه خانم خاکی در منطقه راوند به همت خیر مدرسهساز کاشانی «محمدحسین منصوری» صورت پذیرفت. این مجموعه آموزشی ، فرهنگی و ورزشی ۱۲ کلاسه در زمینی به مساحت ۴۰۰۰ متر، زیربنای ۱۲۸۰ متر و سالن ورزشی ۱۰۰۰ متر به همراه سالن چند منظوره، کتابخانه، سایت و […]
مراسم کلنگ زنی مدرسه خیرساز زنده یاد حاجیه خانم خاکی در منطقه راوند به همت خیر مدرسهساز کاشانی «محمدحسین منصوری» صورت پذیرفت. این مجموعه آموزشی ، فرهنگی و ورزشی ۱۲ کلاسه در زمینی به مساحت ۴۰۰۰ متر، زیربنای ۱۲۸۰ متر و سالن ورزشی ۱۰۰۰ متر به همراه سالن چند منظوره، کتابخانه، سایت و اتاق تجربی با هزینه ای بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان برای مهر ۱۴۰۱ به بهرهبرداری خواهد رسید. در این آیین حسین مقنی اظهار داشت: امروز در مناطقی مدرسه ساخته میشود که کمتر به آن رسیدگی شده است و مدرسه بعدی نیز در منطقه حسن آباد کاشان کلنگزنی میشود. وی با بیان اینکه در دو سال اخیر حجتالاسلام اصل حسینی، امام جمعه منطقه راوند کاشان حمایتهای بی دریغی را برای ارتقاء این منطقه انجام دادند، افزود: مدرسه خیرساز حاجیه خانم خاکی به همت خیر مدرسهساز کاشانی «محمدحسین منصوری» ساخته میشود. رئیس اداره آموزش و پرورش کاشان با بیان اینکه ۳۰ درصد مدارس کشور خیرساز بوده و مجمع خیرین مدرسه ساز کشور بیش از ۳۰هزار عضو دارد، ابراز داشت: این موردهم باعث افتخار است که خیران به حوزه ساخت و ساز مدرسه ورود پیدا کرده و موجب ارتقاء کیفیت آموزش و پرورش میشوند. وی با بیان اینکه منطقه راوند کاشان بیش از سه هزار دانشآموز دارد، گفت: شهرستان کاشان اگرچه از لحاظ تعداد دانش آموز در حد ناحیه شدن نباشد اما با وجود ۶۵هزار دانشآموز و وجود پراکندگی قابلیت ناحیه شدن آموزش و پرورش این شهرستان وجود دارد. در این مراسم نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجالس شورای اسلامی، نماینده امام جمعه منطقه راوند، معاونین آموزش و پرورش کاشان،ریاست دانشگاه علوم پزشکی کاشان، شهردار کاشان، عضو شورای شهر کاشان، جمعی از خیرین مدرسه ساز و مردم منطقه راوند حضور داشتند.
سی و ششمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان کاشان
مدیرروابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان کاشان با اشاره به سی و ششمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان کاشان، گفت: این مرکز آموزشی با عنوان یکی از مهمترین مراکز علمی فرهنگی آموزشی شهرستان کاشان است که ۳۶ سال قبل در چنین روزی نهال آن به عنوان اولین دانشگاه آزاد اسلامی در کل استان اصفهان کاشته شد و اکنون این نهال پس از ۳۶ سال تبدیل به درخت شکوهمند شده است. جواد دهقانی خاطر نشان کرد : این دانشگاه، ۲۵۰۰۰ دانشجوی فارغ التحصیل در بیش از ۸۰ رشته تحصیلی از مقطع کاردانی تا دکتری دارد، البته این دانشگاه از ۳۶ سال پیش فقط با ۳ رشته آغاز به کار نمود و در حال حاضر دارای هیئت علمی مجرب و متخصص است و اخیراً رشته روانشناسی، مهندسی پزشکی و پرستاری به لیست رشتههای این دانشگاه اضافه شده است تا دیگر نیازی به خروج جوانان ما از شهرستان برای تحصیل و دانش آموختگی در این رشتهها نباشد.
صادرات ۱۳۶ تن کالا از کهگیلویه و بویراحمد
به دیگر کشورها
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال گذشته ۱۳۶ تن کالا از استان به دیگر کشورها صادر شد. سالار حسین پور افزود: این کالاها شامل عصاره شیرین بیان، مواد آرایشی و بهداشتی، اسانس قطرههای خوراکی و موکت بود. وی بیان داشت: کالاهای تولیدی استان به کشورهای کشورهای اروپایی مانند سوئیس، آلمان، کشور ترکمنستان، کشور افغانستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر شد. حسین پور علت کاهش ارزش صادرات استان را کاهش پایه صادرات عنوان کرد و گفت: شرکت سیمان مارگون صادرات خوبی دارد اما متأسفانه تولیدات این شرکت، از گمرک استان صادر نمیشود. وی افزود: در مجموع ۱۰ درصد از کل صادرات پودر و عصاره شیرین بیان کشور، تولید کهگیلویه و بویراحمد بوده و در سال گذشته ۷۵۰ هزار دلار عصاره شیرین بیان از استان صادر شد. حسین پور اظهار داشت: امیدواریم که این میزان در سال جاری به ۹۱۰ هزار دلار افزایش یابد. وی میزان صادرات نان شیرین و شکلات را در سال گذشته در استان ۳۱۵ میلیون دلار عنوان کرد و گفت: در بحث کنسانتره و آبمیوه، ریشه و عصاره شیرین بیان و عصاره گیاهان دارویی کهگیلویه و بویراحمد ظرفیتهای بسیاری دارد.
تعداد زنان بیسواد در آذربایجان شرقی
دو برابر مردان است
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجانشرقی گفت: در حال حاضر آمار بی سوادی بین زنان استان نسبت به مردان دو برابر بوده و اولویت آموزش و پرورش آذربایجان شرقی باسواد کردن زنان و دختران عشایری و روستایی است که امیدواریم با کمک و همراهی مسئولان، این امر محقق شود. محمدحسین اشرفی اظهار کرد: طبق سرشماری جمعیتی سال ۱۳۹۵ آمار سواد آموزان که از سنین ۱۰ الی ۴۹ به عنوان آمار هدف انجام گرفت، نزدیک به ۱۴۲ هزار بی سواد در استان شناسایی شده است که از این تعداد سهم شهرستانهای اهر و هوراند ۹۵۹۴ نفر است. وی افزود: خوشبختانه در بحث ریشه کنی بی سوادی در استان، قدمهای اساسی و مهمی برداشته شده که آمار پایین شهرستانها در خصوص میزان افراد بیسواد نشان از این موضوع دارد و از این لحاظ سال گذشته، آذربایجان شرقی رتبه نخست کشوری تحت پوشش قرار دادن جمعیت بیسواد را داشته است.