تهران- ایرنا- معاون اول رییس جمهوری از وزارت صنعت، معدن و تجارت، کار، تعاون و رفاه اجتماعی و بانک مرکزی خواست برای تامین اقلام و کالاهای مورد نیاز و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتن کامیونداران و حل مسائل و مشکلات آنها اقدامات فوری انجام دهند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رییس جمهوری، […]
تهران- ایرنا- معاون اول رییس جمهوری از وزارت صنعت، معدن و تجارت، کار، تعاون و رفاه اجتماعی و بانک مرکزی خواست برای تامین اقلام و کالاهای مورد نیاز و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتن کامیونداران و حل مسائل و مشکلات آنها اقدامات فوری انجام دهند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رییس جمهوری، اسحاق جهانگیری روز دوشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات کامیونداران با بیان اینکه کامیونداران انسانهای شریف، زحمتکش و پرتلاشی هستند که سالانه حمل و نقل میلیونها تن کالا و مایحتاج مردم بر دوش آنها و ناوگان حمل و نقل باری کشور قرار دارد، گفت: کامیون داران نقش پراهمیتی در حمل و نقل کالاها و مایحتاج مردم ایفا میکنند و دستگاههای ذی ربط باید نسبت به حل مسائل و مشکلات آنها به فوریت اقدام کنند.
معاون اول رییس جمهوری با تاکید بر اینکه باید اقدامات لازم در جهت حل مشکلات کامیونداران برای تامین لاستیک، سوخت و قطعات و لوازم یدکی انجام شود، اظهار داشت: لازم است وزارت صنعت، معدن و تجارت پیش بینیهای لازم را برای تامین اقلام و کالاهای مورد نیاز کامیونداران و نیز تقویت نظارت بر قیمت این اقلام انجام دهد و بانک مرکزی نیز ارز مورد نیاز تولید داخل و واردات این اقلام را با اولویت فراهم کند.
جهانگیری همچنین با اشاره به مطالبه دیگر مطرح شده در جلسه برای پرداخت یارانه بیمه تامین اجتماعی کامیون داران، از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواست برنامه ریزی و پیش بینیهای لازم را برای تحت پوشش قرار گرفتن کامیونداران انجام دهد.
وزارت نفت برنامه ای برای افزایش نرخ گازوئیل ندارد
در این جلسه مهندس زنگنه وزیر نفت نیز با اشاره به برخی شایعات درباره افزایش نرخ گازوییل برای کامیون داران تاکید کرد: وزارت نفت به هیچ عنوان برنامه ای برای افزایش قیمت گازوییل در سال ۹۹ ندارد.
در ادامه این جلسه وزیر راه و شهرسازی نیز گزارشی از آخرین وضعیت مطالبات رانندگان و کامیون داران و اقدامات این وزارتخانه برای حل مشکلات کامیون داران ارائه کرد.
مهران قربانی معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای نیز در این نشست به تشریح آخرین وضعیت بخش حمل و نقل کالا پرداخت و گزارشی از اهم مطالبات رانندگان حمل و نقل کالای برون شهری ارائه کرد که تامین لاستیک و کنترل قیمت آن در حوزه حمل و نقل کالا و مسافر، جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت قطعات یدکی و سهولت دسترسی به لوازم پرمصرف، تامین منابع پایدار جهت پرداخت یارانه بیمه تامین اجتماعی و مشکلات ناشی از عدم کفایت سهمیه سوخت تخصیص یافته برای ناوگان فعال در بنادر و سایر کامیون داران در شرایط کرونا از جمله این مطالبات بود.
در ادامه، رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان نیز حضور داشت، اهم مطالبات رانندگان حمل و نقل کالای برون شهری و آخرین وضعیت رانندگان و کامیون داران مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم برای پاسخ به این مطالبات اتخاذ شد.
همچنین در این نشست مقرر شد وزارت راه و شهرسازی و وزارت صنعت، معدن و تجارت هماهنگیهای لازم را برای تامین لاستیک و قطعات مورد نیاز کامیون داران انجام دهند و بانک مرکزی نیز با اولویت نسبت به تامین ارز مورد نیاز واردات و تولید داخل این اقلام اقدام کند.