بازداشت نماینده سابق در ارتباط با «رشوه ۶۵ میلیاردی» !
بازداشت نماینده سابق در ارتباط با «رشوه ۶۵ میلیاردی» !

    معمای یافتن اسامی متخلفان «املاک نجومی» روزهای نخست شهریورماه ۹۵ روی میز رسانه‌ها قرار گرفت و حالا بعد از حدود ۴ سال نه‌تنها به پاسخی درخور نرسید، بلکه هر بار و درپی هر پیگیری پارلمانی و رسیدگی قضایی، معمایی تازه به معمای نخست افزوده شد. به گزارش «جمله» روز گذشته سخنگوی قوه قضاییه، […]

 

 

معمای یافتن اسامی متخلفان «املاک نجومی» روزهای نخست شهریورماه ۹۵ روی میز رسانه‌ها قرار گرفت و حالا بعد از حدود ۴ سال نه‌تنها به پاسخی درخور نرسید، بلکه هر بار و درپی هر پیگیری پارلمانی و رسیدگی قضایی، معمایی تازه به معمای نخست افزوده شد.
به گزارش «جمله» روز گذشته سخنگوی قوه قضاییه، اعلام کرد در ارتباط با شکایت مصطفی میرسلیم، نماینده مجلس، در پرونده«رشوه ۶۵ میلیارد تومانی» شهرداری تهران در دوره تصدی محمدباقر قالیباف، یک نماینده پیشین مجلس بازداشت شده است.
غلامحسین اسماعیلی در پاسخ به سوالی درباره اتهام «رشوه ۶۵ میلیارد تومانی» شهرداری دوران قالیباف و عدم اطلاع‌رسانی قوه قضائیه در رابطه با آن گفت که این پرونده تازه در ابتدای راه است.
وی گفت گفت: «گزارشی به قوه واصل شده است و در حال بررسی هستیم و رسیدگی ها شروع شده است و یک نماینده سابق مجلس بازداشت شده است. هنوز ماهیت و جزییات موضوع روشن نشده است و مطمئن باشید ما در رسیدگی ها آنچه از تخلفات به دستمان برسد رسیدگی خواهیم کرد و حتما مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت. رییس قوه قضاییه گفته اند که پرونده زیر میزی نداریم و همه پرونده‌ها روی میز است اما نتیجه پرونده نیازمند رسیدگی های قضایی است و نتیجه آن به سمع مردم خواهد رسید. موضوعی که هنوز رسیدگی نشده به جای پرداختن در رسانه با اعتماد به ما اجازه بدهند در دستگاه قضایی رسیدگی شود».
مصطفی میرسلیم، نماینده مجلس شورای اسلامی، اواخر تیر ماه امسال گفت مدارک مربوط به «رشوه ۶۵ میلیارد تومانی» که مربوط به دوره تصدی محمدباقر قالیباف در شهرداری تهران می‌شود را به قوه قضائیه تحویل داده است.
میرسلیم پیشتر نیز گفته بود: «وقتی تحقیق و تفحص از شهرداری تهران در مجلس دهم رای نمی‌آورد شهردار وقت از اینکه چنین موضوعی رای نیاورده، تشکر می‌کند. موضوع تحقیق و تفحص مسئله‌ای نیست که از انجام شدنش ناراحت و یا از انجام نشدنش خوشحالی صورت گیرد. باید طبق بررسی مشخص شود که چه خدمات شایسته‌ای صورت گرفته است».
مصطفی میرسلیم گفته بود «طبق اسنادی که دارم نشان می‌دهد رایزنی‌هایی پشت پرده صورت گرفته که این تحقیق و تفحص، انجام نشود و رد شود».
در اسفند ۱۳۹۵ در دوره دهم مجلس شورای اسلامی طرح تحقیق و تفحص از عملکرد شهرداری تهران در واگذاری املاک و پروژه‌ها به اشخاص حقیقی و حقوقی مطرح شد، اما نمایندگان به آن رای ندادند. پس از رد شدن این طرح، محمدباقر قالیباف در پیامی از نمایندگان تشکر کرده بود.
محمدسعید احدیان، مشاور سیاسی و رسانه‌ای محمدباقر قالیباف در واکنش به اتهام‌های آقای میرسلیم علیه گفته بود: «معنی ندارد، چون کسی را جدی نمی‌گیرند برای دیده شدن یک روز با بی‌بی‌سی مصاحبه کند و روزی دیگر تهمت بزند».
با اینحال هفتم مرداد ماه احمد توکلی، رئیس هیأت مدیره سازمان مردم نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت در نامه ای به مصطفی میرسلیم نوشت: «جنابعالی دو نوبت به رسانه‌ها اطلاع دادید که آقای دکتر قالیباف برای توقف تحقیق و تفحص مجلس دهم از شهرداری تهران مبلغ شصت‌وپنج میلیارد تومان به برخی نمایندگان رشوه داد تا تلاش کنند که تحقیق و تفحص رأی نیاورد».
رئیس هیأت مدیره سازمان مردم نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت افزود: «درستی و نادرستی این ادعا در هر دو صورت برای مردم و نظام اهمیت بسیار دارد، دیده‌بان شفافیت و عدالت براساس تکلیف ذاتی و متکی به اساسنامه قانونی‌اش کشف حقیقت در این زمینه را آغاز کرده است. خواهشمند است تمامی اسناد و مدارک خویش را این سازمان مردم نهاد ارائه فرمایید».