شرکت بیمه معلم با پرداخت ۲۲٫۸۹درصد سود قطعی به بیمهگذاران زندگی در ۹ سال متوالی اعلام کرد، در سال ۹۸ نیز معادل ۲۳ درصد سود قطعی به بیمهگذاران پرداخت میکند. نرخ سود قطعی سال ۹۸ بیمه نامههای زندگی و سرمایهگذاری معادل ۲۳ درصد برای تمامی بیمه نامههایی که در سال مذکور دارای ذخیره و اندوخته […]
شرکت بیمه معلم با پرداخت ۲۲٫۸۹درصد سود قطعی به بیمهگذاران زندگی در ۹ سال متوالی اعلام کرد، در سال ۹۸ نیز معادل ۲۳ درصد سود قطعی به بیمهگذاران پرداخت میکند.
نرخ سود قطعی سال ۹۸ بیمه نامههای زندگی و سرمایهگذاری معادل ۲۳ درصد برای تمامی بیمه نامههایی که در سال مذکور دارای ذخیره و اندوخته ریاضی بوده، محاسبه و به حساب اندوخته آنها واریز گردید.
لازم بذکر است ، بیمه معلم توانسته با برنامهریزی منسجم و سرمایهگذاری مطمئن ذخایر بیمههای زندگی طی ۹ سال گذشته پرداخت سود قطعی میانگین ۲۲ درصد را به بیمهگذاران زندگی خود تداوم بخشد و ثابت کند که سودآوری بیمههای عمر تنها شعار نیست بلکه با بکارگیری راهکارهای هدفمند و سرمایهگذاریهای کارا، محقق خواهد شد.
برای ششمین سال متوالی؛
بیمه آسماری در سطح یک توانگری قرار گرفت
سطح توانگری مالی شرکت بیمه آسماری برای ششمین سال متوالی در بالاترین میزان ممکن تثبیت شد. سطح یک، بالاترین سطح توانگری است که یک شرکت بیمه میتواند دریافت کند، شرکت بیمه آسماری توانست طی سال های متوالی در سطح یک توانگری قرار بگیرد و نسبت توانگری بیش از ۱۰۰ درصد را برای خودش ثبت کند. بر این اساس بیمه آسماری همواره تلاش داشته است با مدیریت صحیح و علمی داراییها و تعهدات خود، نسبت توانگری مالی را در بهترین وضعیت حفظ کند.
شرکتهای بیمه در اجرای مقررات مصوب شورای عالی بیمه (آییننامه شماره ۶۹) موظفند توانگری مالی خود را پس از حسابرسی صورتهای مالی سالانه، محاسبه و همراه اظهارنظر حسابرس و بازرس قانونی به بیمه مرکزی ارسال کنند.
شرکتهایی که در سطح «یک» توانگری قرار دارند، از توانایی کافی برای ایفای تعهدات خود در مقابل بیمهگذاران و صاحبان حقوق آنها برخوردارند و یکی از اقدامات فنی در راستای حفظ و توسعه توانگری مالی یک شرکت بیمه است. سطوح نظارت بر توانگری مالی موسسات بیمه در پنج سطح زیاد به کم دستهبندی میشود.
بیمه مرکزی مسوول تعیین ظرفیت نگهداری ریسکها شد
ضوابط قبولی ریسک اتکایی در موسسات بیمه اتکایی توسط بیمه مرکزی تعیین و ابلاغ خواهد شد.
ضوابط ظرفیت مجاز قبولی ریسک اتکایی تا زمان تصویب نهایی شورای عالی بیمه توسط بیمه مرکزی تعیین میشود.
بر اساس این گزارش در چهارصد و چهل و هشتمین جلسه شورای عالی بیمه مقرر شد بیمه مرکزی به دلیل نبود ضوابط مصوب برای تعیین میزان نگهداری ریسک در موسسات بیمه اتکایی، ضوابط پیشنهادی را برای تصویب به این شورا ارائه کند.
شایان ذکر است که تا زمان ارائه و تصویب ضوابط یاد شده، بیمه مرکزی مسئولیت تعیین ظرفیت مجاز نگهداری این موسسات را بر عهده خواهد داشت.
لینک کوتاه : https://jomlehonline.ir/?p=109922