تعميرات اساسي واحد اول بازیافت گوگرد پالايشگاه گاز ايلام با موفقیت به اتمام رسید
تعميرات اساسي واحد اول بازیافت گوگرد پالايشگاه گاز ايلام با موفقیت به اتمام رسید

    رئيس تعميرات شركت پالايش گاز ايلام از پايان موفقيت آميز تعميرات اساسي کوره واکنش و تعداد ۶ تجهيز ديگر واحد توليد گوگرد شماره يك در آذرماه سال جاری خبر داد و گفت : با صرف بیش از دو هزار و ۶۰۰ نفر ساعت کار بدون حادثه، مورد تعمير مسعود مرشدی افزود: خوشبختانه با […]

 

 

رئيس تعميرات شركت پالايش گاز ايلام از پايان موفقيت آميز تعميرات اساسي کوره واکنش و تعداد ۶ تجهيز ديگر واحد توليد گوگرد شماره يك در آذرماه سال جاری خبر داد و گفت : با صرف بیش از دو هزار و ۶۰۰ نفر ساعت کار بدون حادثه، مورد تعمير
مسعود مرشدی افزود: خوشبختانه با وجود محدوديت‌هاي ناشي از رعايت پروتكل‌هاي بهداشتي كويد ۱۹ و همچنين بارندگي و نیز حجم بالای تعمیرات یادشده که معمولاً در واحدهای گوگرد دشواری و پیچیدگی‌های خاص خود را دارد، با ثبت مدت ۲۳ روز تا برگشت واحد به تولید از ۲۰ آبان ماه سال جاری شروع تعميرات پيش بيني شده بدون حادثه انجام و این واحد توليدی در اختيار واحد بهره‌برداري قرار
گرفت .
وی اظهار داشت : در انجام تعميرات مذكور علاوه بر واحد تعميرات، واحدهاي بازرسي فني، بهره‌برداري، حمل و نقل، ايمني و آتش نشاني، مهندسي و امور كالا نيز مشاركت
داشتند.

مدیرعامل شرکت گاز استان:
مصرف روزانه گاز کرمانشاه
به ۱۳ میلیون مترمکعب رسید

کرمانشاه – الهه فرهادی
مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه با بیان اینکه مصرف گاز در روزهای سرد اخیر در کرمانشاه به روزانه ۱۳ میلیون مترمکعب رسیده، از اعمال محدودیت برای گاز برخی صنایع خبر داد.
سیروس شهبازی از کاهش دمای هوا در چند روز اخیر یاد کرد و افزود: این کاهش دما باعث شده میزان مصرف روزانه گاز به حدود ۱۳ میلیون مترمکعب برسد. این میزان مصرف گاز در حالی است که برخی مشترکین مانند مدارس و مراکز دانشگاهی به دلیل شرایط بیماری کرونا تعطیل بوده و مصرفی ندارند.
وی ادامه داد: اگرچه این میزان مصرف رکورد جدیدی محسوب نمی‌شود، اما در شرایط معمول میزان مصرف روزهای سرد سال حدود ۱۱٫۵ تا ۱۲  میلیون مترمکعب است.
مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در حال حاضر محدودیت گاز برای صنایع در استان اعمال شده و این واحدها موظف به استفاده از سوخت جایگزین دوم هستند، عنوان کرد: از قبل درباره لزوم تهیه سوخت جایگزین به صنایع اطلاع داده شده و معمولا نیز تامین سوخت گاز برای این واحدها برای هشت ماه از سال صورت می‌گیرد.
شهبازی خاطرنشان کرد: با وجود همه این موارد مشکلی در زمینه قطعی و یا افت فشار گاز مشترکین خانگی نخواهیم داشت و تامین گاز در شبکه پایدار خواهد بود.
وی ادامه داد: در صورت افزایش بیشتر مصرف، ترتیب اعمال محدودیت گاز پس از نیروگاه‌ها و صنایع سیمان، مربوط به سایر صنایع و یا جایگاه‌های CNG است و از همین رو مشترکین خانگی در آخرین مرحله هستند.
مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه از وجود بیش از ۶۰۰ هزار مشترک گاز در استان کرمانشاه خبر داد که در فصل سرما عمده مصرف مربوط به مشترکین خانگی و تجاری  است و تاکید کرد: در این روزهای سرد نیازمند همکاری بیشتر مشترکین برای صرفه‌جویی در مصرف گاز هستیم.
شهبازی راهکارهای ساده مانند مسدود کردن درز درب و پنجره‌ها، جلوگیری از خروج هوای گرم از منزل، پوشاندن دریچه‌های کولر و… را از راهکارهایی دانست که می‌تواند به مدیریت مصرف گاز کمک کند.

 

با انجام ۵۰۰ متر لوله گذاری؛
مشکل آب شرب روستای پشت تاله عثمانوند بخش سرفیروزآباد مرتفع شد
کرمانشاه – الهه فرهادی
روستای پشت تاله عثمانوند بخش سرفیروز آباد از توابع شهرستان کرمانشاه با تعداد ۱۶۵ خانوار که در ۱۱۰ کیلومتری شهر کرمانشاه واقع است که با کمبود آب شرب مواجه بوده و با انجام ۵۰۰ متر لوله گذاری مشکل آب شرب این روستا مرتفع گردید.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان کرمانشاه با اشاره به اینکه هدف اصلی شرکت های آب و فاضلاب، توزیع آب شرب سالم و بهداشتی و پایدار برای مشترکین است، بیان نمود که یکپارچه سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستای فرصتی بود که خدمت‌رسانی به بخش روستایی با حساسیت بیشتری دنبال شود که در این امر دکتر کاکاوند؛ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه نگاه ویژه‌ای داشته و با بازدیدهای مستمر از مناطق مختلف استان به خصوص روستاهای دور افتاده که از داشتن آب شرب سالم و بهداشتی محروم بوده‌اند، خدمت به این قشر را اولویت برنامه‌های شرکت دانسته است.
رشیدپور تصریح کرد: در راستای مرتفع نمودن مشکل آب روستای پشت تاله این مدیریت اقدام به راه‌‌اندازی ایستگاه پمپاژ منطقه پشت تاله عثمانوند، نصب ۳ فقره شیرفلکه آب، نصب ۲ عدد شیرهوا، تعمیر ۵ حوضچه و نصب اتصالات در داخل حوضچه به انجام رسیده است که اجرای آن در ۱۶ نقطه که ۸ نقطه از آن در بستر رودخانه بوده عملیات لوله گذاری در عمق ۳ متری انجام شده است.
وی در پایان عنوان نمود: با اجرای این عملیات ۵ روستا با تعداد ۱۶۵ خانوار از نعمت آب شرب بهداشتی برخوردار شدند که انتظار می‌رود اهالی محترم این روستاها در اسرع وقت نسبت به کنتورگذاری اقدام نموده و در مصرف آب نیز مدیریت بهینه داشته که شرکت آب و فاضلاب بتواند خدمت‌رسانی شایسته‌ای به این عزیزیان ارائه نماید.
لازم بذکر است که اجرای این پروژه جز مصوبات بازدید دکتر رشیدی نماینده مردم شریف شهرستان کرمانشاه و رنجبر فرماندار کرمانشاه بوده که با پیگیری‌های مکرر مدیرعامل آبفا استان کرمانشاه در کوتاه‌ترین زمان ممکن اجرایی شد.