حداقل حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی ۲.۸ میلیون تومان است
حداقل حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی ۲.۸ میلیون تومان است

    مدیرکل امور مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی گفت: متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان از اول مرداد ۹۹ اجرایی شده و حداقل حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی، ۲میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است. ناهید حیدری در مورد متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی، افزود: متناسب سازی حقوق بازنشستگان بر اساس بند ب ماده ۱۲ قانون برنامه […]

 

 

مدیرکل امور مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی گفت: متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان از اول مرداد ۹۹ اجرایی شده و حداقل حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی، ۲میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.
ناهید حیدری در مورد متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی، افزود: متناسب سازی حقوق بازنشستگان بر اساس بند ب ماده ۱۲ قانون برنامه ششم توسعه از اول مرداد ۹۹ اجرایی شده است.
وی با اشاره به اینکه ۳.۵ میلیون بازنشسته در کشور مشمول همسان سازی هستند، گفت: مبالغ متناسب سازی بر اساس دو شاخص مدت و مبلغ بیمه پردازی پرداخت شده است.
مدیرکل امور مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی با اساره به اینکه حداقل حقوق بعد از همسان سازی حقوق ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان شده است، افزود: قبل از متناسب سازی میزان مستمری حداقل بگیر در اسفند ۹۸ بالغ بر یک میلیون و ۶۲۰ هزار تومان بود که بعد از متناسب سازی، میزان مستمری حداقل بگیر مشمولان دارای ۳۰ سال سابقه بیمه پردازی به ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار و میزان مستمری حداقل بگیران اسفند ۹۸ با ۳۵ سال سابقه بیمه پردازی به سه میلیون تومان افزایش پیدا کرد.

 

یارانه مراکز جامع اعتیاد بر اساس پیشرفت درمان مددجویان پرداخت می‌شود

مدیرکل پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی کشور از افتتاح همزمان ۱۲۸۰ مرکز جامع ترک و بازتوانی اعتیاد در آینده نزدیک در کشور خبر داد و گفت: یارانه مراکز جامع اعتیاد بر اساس پیشرفت درمان مددجویان پرداخت می‌شود.
فرید براتی سده افزود: یارانه‌ این مراکز بر اساس پیشرفت درمان مددجو، ماندگاری در سیر درمان، هموار شدن مسیر بازگشت به خانواده، آموختن مهارت‌های اجتماعی و شغلی و تاب‌آوری در برابر آسیب‌های اجتماعی پس از بهبودی، پرداخت می‌شود. وی تاکید کرد: کار روی خانواده و محیط اجتماعی بهبودیافتگان یکی از عوامل مهم پایداری و ماندگاری پاکی بیماران سوء مصرف مواد مخدر به شمار می‌رود. همچنین در مراکز جامع اعتیاد، باید موارد مغفول مانده‌ی مراکز تی‌سی (درمان اجتماع‌مدار) مورد توجه ویژه‌ای قرار گیرد. مدیر کل پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی اضافه کرد: خانواده‌ مددجو باید عضو تیم درمان باشد به این معنا که خانواده و اطرافیان بیمار بهبودیافته باید نقش محوری در فرایند درمان داشته باشند.
براتی سده گفت: باید دقت و توجه داشته باشیم که پس از طی فرایند چهارماهه‌ی درمان، ارتباط مددجو با مرکز قطع نشود و فرایند درمانی با محوریت خانواده و فرایند بازتوانی و اشتغال با هدف بازگشت به زندگی اجتماعی، با دقت پیگیری شود. وی راه‌های ارتباطی مددجو با فرایند درمان را همتایان، انجمن معتادان گمنام موسوم به ان‌ای، مددکار، روان‌شناس و سایر بهبودیافتگان ذکر کرد.
براساس این گزارش، مراکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد، در رفع مشکل بلاتکلیفی و عود بیماران بهبودیافته در سیستم‌های پیشین ترک اعتیاد، ایجاد شده است. بر اساس دستورالعمل‌های مراکز جامع، قرار است مددجویان از ۴ تا ۱۲ ماه در این مراکز اقامت داشته باشند و در این مدت، فرایند درمان، بازتوانی، اشتغال و بازگشت به زندگی را به صورت کامل بگذرانند.

 

شناسایی محل زندگی معلولان با GPS برای امدادرسانی در سوانح و بلایا

رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه افراد دارای معلولیت یکی از گروه های در اولویت امدادرسانی در سوانح و بلایا هستند، اظهار کرد: محل زندگی تمامی مددجویان مستمری بگیر به روی نقشه براساس جی پی اس مشخص شده که اینگونه می توانیم پیشگیرانه در سوانح و بلایا به آنها کمک و یا در زمان حادثه به صورت هدفمند و نقطه ای به آنها مراجعه و مشکلات آنها را در وهله اول رفع کنیم.
وحید قبادی دانا بیان کرد: سازمان بهزیستی و جمعیت هلال احمر دو دستگاهی هستند که در قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی از سازمان بهزیستی در حوزه اجتماعی و توانبخشی و از جمعیت هلال احمر در حوزه امدادی نام برده شده است. همکاری نزدیک دو دستگاه می تواند باعث هم افزایی در زمینه ارتقای کیفیت خدمات به جامعه هدف هر دو مجموعه شود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه سازمان بهزیستی طبق قانون برنامه ششم توسعه متولی سلامت اجتماعی است، در حوزه های سلامت اجتماعی از ظرفیتهای خوبی برخوردار است؛ بیش از ۳۰۰۰ مرکز مشاوره و روانشناسی این ظرفیت را می دهد که سازمان بهزیستی بتواند در سوانح و بلایا به کمک جمعیت هلال احمر بیاید و مجموعه تیم های مهم که در بلایا فعال می شود، بتواند نقش آفرینی کند کما اینکه در سالهای اخیر این همکاری بوده و امید است که منسجم تر و قوی تر ادامه یابد.
رییس سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: یکی از مشکلاتی که در کشور داریم و در سطح وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این مشکل حس می شود در حوزه توانبخشی است که هر دو دستگاه در این حوزه فعالیتها و سابقه خوبی را دارند. جمعیت هلال احمر در ارتباط با اندام مصنوعی و فعالیتهای توانبخشی سابقه دیرینه ای دارد. جمعیت هلال احمر با توجه به سابقه خوبی که در سوانح و بلایا داشته می تواند در حوزه توانبخشی در سطح کشور کمک کند. سازمان بهزیستی نیز بیش از ۲۵۰۰ مرکز توان بخشی به صورت مراکز روزانه و شبانه روزی دارد و فعالیتهایی را در زمینه ارتقای وضعیت جسمانی افراد دارای معلولیت های جسمی و حرکتی در دستور کار داشته و دارد که می تواند این هم افزایی کمک بیشتری را برای مجموعه افرادی که نیازمند به خدمات توانبخشی در کشور هستند در کنار وزارت بهداشت ایفا کند.
قبادی دانا با بیان اینکه یکی از اهداف هر دو مجموعه جلب مشارکتهای اجتماعی و ارتقای مسئولیت اجتماعی در سطح جامعه است که می تواند منجر به افزایش سرمایه اجتماعی در کشور شود، گفت: مجموعه هایی که در هر دو دستگاه فعال هستند می توانند در این زمینه مشارکت خوبی را داشته باشند. در سیلی که سال گذشته در ۲۴ استان اتفاق افتاد همکاری نزدیکی بین این دو مجموعه را شاهد بودیم، و مواردی از این دست نشان می دهد که همکاری نزدیک این دو دستگاه می تواند منشاء خیر باشد.