تعاملات وزراتخانه‌های دفاع و راه و شهرسازی در راستای منافع ملی و عمومی با شتاب زیاد در جریان است
تعاملات وزراتخانه‌های دفاع و راه و شهرسازی در راستای منافع ملی و عمومی با شتاب زیاد در جریان است

    وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر تکیه بر توانمندی داخلی در عرصه‌های گوناگون گفت: به دنبال افزایش تعامل در بخش هوایی هستیم و اعتقاد داریم سطح همکاری‌ها در این حوزه باید توسعه پیدا کند. محمد اسلامی در دومین همایش راهبردی استاندارد و کیفیت نیروهای مسلح، با اشاره به تعامل تنگاتنگ وزارت راه […]

 

 

وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر تکیه بر توانمندی داخلی در عرصه‌های گوناگون گفت: به دنبال افزایش تعامل در بخش هوایی هستیم و اعتقاد داریم سطح همکاری‌ها در این حوزه باید توسعه پیدا کند.
محمد اسلامی در دومین همایش راهبردی استاندارد و کیفیت نیروهای مسلح، با اشاره به تعامل تنگاتنگ وزارت راه و شهرسازی با وزارت دفاع گفت: اوج تعامل بخش کشوری و لشکری را می‌توان در ارتباط و تعامل تنگاتنک این دو وزارتخانه دید.
وزیر راه و شهرسازی با بیان گستردگی فعالیت‌ها و مأموریت‌های متنوع وزارت دفاع در بخش حمل و نقل هوایی، ریلی، زمینی و دریایی و … گفت: اقدامات مشترکی را با وزارت دفاع با رعایت کلیه استانداردها به منصه ظهور رساندیم و ظرفیت‌های خوبی در این زمینه ایجاد شده است.
اسلامی با بیان اینکه تفاهمنامه و تعاملات مشترک بین دو وزارتخانه در حوزه‌های مختلف وجود دارد، گفت: به دنبال افزایش تعامل در بخش هوایی هستیم و اعتقاد داریم سطح همکاری‌ها در این حوزه باید توسعه پیدا کند.
وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر تکیه روی توانمندی داخلی در عرصه‌های گوناگون با بیان اینکه باید امکانات و ظرفیت‌های داخلی کشور به هم گره زده شوند، تصریح کرد: تعاملات وزراتخانه‌های دفاع و راه و شهرسازی به شکل همگن و همگرا در راستای منافع ملی و عمومی با شتاب زیاد در جریان است و این مهم باید در تمامی بخش‌های کشور تسری یابد.
وی با بیان اینکه استانداردها دائما و توامان باید به روز و در تمامی دستگاه‌ها پیاده سازی شود، گفت: سازمان ملی استاندارد در این مقوله نقش خطیری به عهده دارد و باید به گونه‌ای باشد که هر کس وارد این سازمان شد، « آینده « را در این سازمان به شکل عینی مشاهده کند.
اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهید دانشمند محسن فخری زاده، اظهار کرد: سال‌ها از نزدیک در جریان تلاش‌های علمی و تحقیقاتی این دانشمند فرزانه بودیم و به معنای واقعی کلمه نقش این شهید والا مقام در توسعه تکنولوژی دفاعی بسیار مهم و اثر گذار بود.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: شهید فخری‌زاده حرکت و جریان صنعت دفاعی را به سمت دانش بنیان سوق داد و در این زمینه فرآیندهای صنعتی و تحقیقاتی نوین را در وزارت دفاع به شکل جهشی و با شتاب فزاینده به تثبیت رساند.
اسلامی با بیان اینکه شهید فخری‌زاده دست برتر را در حوزه اطلاعات داشت، گفت: ۲۱ سال پیش نیز دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی به او سوء قصد کرده بودند؛ اما این اقدام آنها ذره‌ای در تلاش‌های این دانشمند برجسته و ممتاز خللی وارد نکرد و ایشان مصمم‌تر از قبل و با اراده‌ای راسخ مرزهای دانش را در نوردید و یادگارهای جاویدانی در حوزه فناوری باقی گذاشت.
وی بخش مهمی از تلاش های صنعتی و فناورانه در بدنه دفاعی کشور را مرهون تلاش‌های شهید فخری‌زاده عنوان کرد و گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران به برکت هدایت‌های مقام معظم رهبری و تلاش دانشمندان عرصه دفاعی به قدرت اطمینان بخش و قدرت بازدارنگی سطح بالا دست یافته است که ضروری است به عمق آن افزوده شود.
با حضور وزرای راه و شهرسازی و دفاع، رئیس سازمان ملی استاندارد، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع، مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح و مدیران عامل سازمان وزارت دفاع، دومین همایش راهبردی استاندارد و کیفیت نیروهای مسلح و رونمایی از تمبر اختصاصی اعطای جایزه سال سپاس نیروهای مسلح میزبانی موسسه استاندرد ملی وزارت دفاع برگزار شد.

 

از سوی کمیته ملی اسکان بشر ملل متحد در ایران انجام شد؛
برگزاری پنجمین نشست هم‌اندیشی دوشنبه‌های اسکان بشر با موضوع «شهر دوستدار کودک»

پنجمین نشست هم‌اندیشی دوشنبه‌های اسکان بشر با همکاری مشترک کمیته ملی اسکان بشر ملل متحد در ایران و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به‌طور مجازی و از طریق ویدئو کنفرانس در مورخ ۲۲ دی در فضای وبینار برگزار شد.
در این نشست که محمدمهدی مظاهری، دبیر کل کمیته ملی اسکان بشر ملل متحد ایران، ریاست جلسه را به عهده داشت، کارشناسان و شرکت‌کنندگان به موضوع «شهر دوستدار کودک» از منظرهای گوناگون پرداختند و طی آن، دیدگاه‌های خود را مطرح ساختند.
از موضوعات مطرح شده در این نشست مجازی، می‌توان به توصیه‌های یونیسف در زمینه توصیف شهر دوستدار کودک، ضرورت هماهنگی بین بخش‌ها به‌منظور ایجاد هماهنگی جهت ایجاد اسکان شهر کودک، تخصیص بودجه در حوزه شهری برای کودکان، وفاداری به عهدنامه کنوانسیون‌های بین‌المللی و فراهم کردن شرایط برای شنیدن صدای کودکان در شهرها اشاره کرد.
همچنین در این نشست، بر چندین ضرورت ازجمله جلوگیری از هرگونه تبعیض بین کودکان، حمایت از اقدامات خیرخواهانه، مراقبت از کودکان در قبال سیاست‌ها و فراهم نمودن شرایط برای رشد و تعالی کودکان در فضای شهری تأکید شد.
گفتنی است که با توجه به شیوع کرونا و ممنوعیت برگزاری جلسات حضوری، هم‌اکنون بسیاری از جلسات تخصصی کمیته ملی اسکان بشر ملل متحد به‌صورت مجازی و در فضای وبینار برگزار می‌شود. از نکات مثبت و سازنده این جلسه مجازی می‌توان به حضور اساتید دانشگاه از اقصی نقاط جهان، کارشناسان متخصص از نهادهای بین‌المللی همچون یونیسف و یونسکو و همچنین صاحب‌نظران رشته‌های روان‌شناسی، ادبیات، شهرسازی، معماری از شهرهای مختلف از جمله تهران، اصفهان ، تبریز و سمنان و دیگر مناطق کشور اشاره کرد.
به گفته کارشناسان، برگزاری نشست‌های هم اندیشی دوشنبه های اسکان بشربه صورت تخصصی و به‌طور مجازی، تأثیری مهم در هم‌اندیشی و ارتباط گسترده بین کارشناسان مباحث بین‌رشته‌ای به‌منظور دستیابی به نتایج مفید و کاربردی شده است.