جایگاه‌های سوخت از اماکن پرخطر ابتلا به کروناست
جایگاه‌های سوخت از اماکن پرخطر ابتلا به کروناست

    سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه جایگاه‌های سوخت یکی از اماکن پرخطر ابتلا به کرونا است اقدام به تشریح جزئیات سوختگیری بهداشتی کرد. دکتر سیما سادات لاری، گفت: پمپ بنزین‌هاو ایستگاه‌های CNG از اماکن پر خطر ابتلا به کووید۱۹ هستند و لزوم رعایت نکات بهداشتی در این اماکن از اهمیت ویژه برخوردار است. […]

 

 

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه جایگاه‌های سوخت یکی از اماکن پرخطر ابتلا به کرونا است اقدام به تشریح جزئیات سوختگیری بهداشتی کرد.
دکتر سیما سادات لاری، گفت: پمپ بنزین‌هاو ایستگاه‌های CNG از اماکن پر خطر ابتلا به کووید۱۹ هستند و لزوم رعایت نکات بهداشتی در این اماکن از اهمیت ویژه برخوردار است. توصیه می‌کنیم در مراجعه به جایگاه سوخت باک خودروی خود را به طور کامل پر کنید تا کمتر مجبور به مراجعه به این مراکز شوید.
وی افزود: قبل از مراجعه به جایگاه‌های سوخت با خودتان دستکش یکبار مصرف به همراه داشته باشید و کارت سوخت خود را به دقت و بدون تماس دست وارد محل کارتخوان کرده و با دست دارای دستکش رمز خود را وارد کنید. از تماس مستقیم دست با نازل دستگاه سوخت خودداری کنید و از پرداخت وجه نقد نیز خودداری کنید.
لاری ادامه داد: تا حد امکان کارت بانکی را خودتان در دستگاه اخذ وجه کشیده و از اپراتور بخواهید رمز را وارد کند و یا خودتان با دستکش رمز کارت بانکی را وارد کنید. ضروری است در طول مدت حضور در پمپ بنزین از تماس دست با چشم، بینی و دهان خودداری کنید. وی افزود: در پایان فرایند سوخت‌گیری دستکش را به شکلی از دست خارج کنید که هیچ نقطه‌ای از بدنتان با قسمت بیرونی دستکش در تماس نباشد و دستکش را در سطل زباله بیندازید. در اولین فرصت ممکن پس از اتمام سوخت‌گیری کارت سوخت و کارت بانکی خود را ضد عفونی کرده و نسبت به شستن و یا ضد عفونی کردن دست‌ها اقدام کنید.

 


تعیین تکلیف وضعیت مرکز دفع پسماند «آرادکوه» تا پایان دولت

رییس سازمان حفاظت محیط زیست از تعیین تکلیف مجتمع دفع و ‌پردازش ‌پسماند آرادکوه به‌منظور کاهش شدت بوی نامطبوع جنوب شهر تهران تا پایان دولت دوازدهم خبر داد.
عیسی کلانتری با اشاره به افزایش وسعت مناطق چهارگانه تحت حفاظت سازمان حفاظت محیط زیست، اظهار کرد: حدود ۶۸۰ هزار هکتار به وسعت مناطق چهارگانه اضافه شده است و وسعت این مناطق به حدود ۱۹ میلیون و ۱۰۰ هزار هکتار رسیده است.
وی ادامه داد: در مجموع در دولت تدبیر و امید بیش از ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار هکتار بر وسعت مناطق چهارگانه افزوده شده است.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست همچنین گفت: در جلسه شورای عالی محیط زیست تکلیف ‌پسماندها و سرمایه‌گذاری‌ها و ضوابط اجرایی آن مشخص و پیشنهادات هماهنگ شده سازمان حفاظت محیط زیست با دستگاه‌های اجرایی از جمله وزارتخانه‌های نفت، نیرو، کشور، جهاد کشاورزی و صمت تصویب شد. معاون رییس جمهوری ادامه داد: گزارش تفصیلی در مورد بوی نامطبوع جنوب شهر تهران در شورای عالی محیط زیست ارائه و قرار شد تا از شدت بوی نامطبوع کاسته شود و مذاکراتی با شهرداری صورت گیرد تا در مورد آراد کوه تصمیم نهایی گرفته شود چراکه بررسی‌هایی که شهرداری انجام داده است نشان می‌دهد ۲۲ درصد بوی نامطبوع جنوب شهر تهران مربوط به آرادکوه است اما بررسی‌های سازمان حفاظت محیط زیست نشان می‌دهد بیش از ۴۵ درصد بوی نامطبوع جنوب شهر تهران به آرادکوه مرتبط است. کلانتری در پایان گفت: رییس جمهوری نیز دستور داده‌اند در شش ماهه باقی مانده از دولت دوازدهم این مساله قطعی شود.

 

از تدوین دستورالعمل های ویژه نوروز تا ساماندهی دستفروشان

معاون وزیر کشور و دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مدیریت کرونا با اشاره به بررسی تدوین دستورالعمل های ویژه ایام نوروز برای سفرها و فعالیت های صنوف، ساماندهی دستفروشان در این ایام و واکسیناسیون گروه های هدف تا پیش از پایان سال را تشریح کرد.
بابک دین پرست معاون وزیر و دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مدیریت کرونا در پایان جلسه قرارگاه عملیاتی گفت: امروز هشتمین جلسه اصلی قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مدیریت کرونا برگزار شد که چند دستور کار برای بررسی داشتیم اما به دلیل طولانی شدن جلسه تنها دو دستور کار مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: نخست بررسی روند اجرای مصوبات جلسه هفتم قرارگاه پیگیری شد که در این راستا ۴۱ مصوبه که به موضوعات مختلف جلسه قبلی قرارگاه مرتبط بود به جز یک مصوبه، همگی اجرایی شدند و مصوبه باقیمانده نیز تا آخر هفته عملیاتی خواهد شد.
وی ادامه داد: از ۱۳ جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا که پس از تشکیل قرارگاه مصوبات مختلفی را داشته، پرونده هشت جلسه یعنی جلسات ۴۲ تا ۵۰ ، همه مصوبات اجرایی شده که گزارش آن برای رئیس جمهور ارسال شد.
وی تاکید کرد: در بخش دیگری از جلسه بررسی تدوین دستورالعمل های ویژه ایام نوروز با حضور وزیر میراث فرهنگی مورد ارزیابی قرار گرفت تا برنامه ریزی مناسبی برای سفرهای این ایام و فعالیت صنوف انجام و تصمیمات لازم اتخاذ شود. در همین راستا مقرر شد کمیته انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا پیشنهادات خود برای تردد در این ایام را ارائه کند تا پس از بررسی این پیشنهادات، به ستاد ملی مدیریت کرونا ارسال شود.
معاون وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت های خود در خصوص فعالیت اصناف در ایام عید نوروز نیز گفت: در مورد فعالیت صنوف با همکاری وزارت صمت با توجه به لزوم رعایت حداکثری پروتکل های بهداشتی مقرر شد برای فعالیت اصناف تصمیمات لازم اتخاذ شود. از سوی دیگر با توجه به اینکه در این ایام فعالیت دستفروشان نیز بیشتر خواهد بود مقرر شد کمیته مشترکی متشکل از نمایندگان شهرداری ها و دهیاری ها و وزارت صمت برای ساماندهی این موضوع تشکیل شود.
وی تاکید کرد: در جلسه امروز بحث واکسن در قالب تولید داخل و واردات آن نیز مورد بررسی قرار گرفت و نمایندگان بانک مرکزی و وزارت امور خارجه گزارشاتی را ارائه کردند که نشان می دهد همه دستگاه ها پیگیر هستند که تا پیش از پایان سال برای گروه های هدف واکسن وارد و کار واکسیناسیون آنها انجام شود.