توضیح درباره آلودگی آب یک روستا در رامهرمز بر اثر نشت نفت
توضیح درباره آلودگی آب یک روستا در رامهرمز بر اثر نشت نفت

    رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رامهرمز در مورد آلودگی نفتی آب در یکی از روستاهای رامهرمز، گفت: طبــق گزارش‌ها فقط یک گاو با خوردن آب تلف شده، اما امکان دارد اثرات آن در طبیعت بماند که به شرکت نفت اخطاریه دادیم و موارد دادگاهی آن را پیگیری می‌کنیم‌. «محسن مرحمتی» با اشاره […]

 

 

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رامهرمز در مورد آلودگی نفتی آب در یکی از روستاهای رامهرمز، گفت: طبــق گزارش‌ها فقط یک گاو با خوردن آب تلف شده، اما امکان دارد اثرات آن در طبیعت بماند که به شرکت نفت اخطاریه دادیم و موارد دادگاهی آن را پیگیری می‌کنیم‌. «محسن مرحمتی» با اشاره به خبری در مورد تلف شدن دام‌ و پرندگان در روستای آبشدون ابوالفارس از توابع شهرستان رامهرمز به دلیل خوردن آب آلوده به نفت بیان کرد: ما این موضوع را بررسی کردیم و مشخص شد آنجا نشت‌هایی از پیت‌های نفت وجود داشته، اما اینکه بخواهیم به صراحت اعلام کنیم، این قضیه و مسمومیتی که اتفاق افتاده به دلیل نشت نفت بوده، نیازمند بررسی شبکه دامپزشکی است تا لاشه‌ی حیوان را کالبد شکافی کند و در مورد این موضوع اظهار نظر کنند. وی ادامه داد: این اتفاق، یعنی تلف شدن حیوان چند روز بعد از اتفاق، به ما اطلاع دادند و همین باعث شده لاشه ها توسط حیواناتی مثل شغال و دیگر حیوانات از بین برود و برای همین نمی‌شود اظهار نظر دقیق داشت.
مرحمتی در پاسخ به این سوال که چه تعداد حیوان تلف شدند، افزود: طبق گزارشی که به ما داده شده فقط یک گاو تلف شده و شاید قبلا هم این اتفاق افتاده باشد ولی گزارشی مبنی بر این موضوع به ما نرسیده بود. وی گفت: ما مردم را راهنمایی کردیم که اگر چنین اتفاقاتی افتاد به سرعت به ما اطلاع دهند، البته محل زندگی آنها تا شهرستان هم یک ساعت و نیم فاصله است.
مرحمتی افزود: شرکت نفت باید تمهیداتی در نظر بگیرد تا جلوی یک قطره از نشت نفت را هم بگیرد. وی ادامه داد: داخل محدوده‌ی ابوالفارس حدود ۷۰ حلقه چاه نفتی و گازی وجود دارد که قدمت آنها معمولا خیلی زیاد است، کنار آن یک دره وجود دارد که آب‌های بارندگی آنجا سرازیر می‌شود و یک سری از چاه‌ها به خاک نفوذ کرده و باعث این اتفاق شده است. رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رامهرمز در پایان بیان کرد: این آبی که آلوده شده، آب شرب نبوده، اما امکان دارد اثرات آن در طبیعت بماند که به شرکت نفت اخطاریه دادیم و موارد دادگاهی آن را پیگیری می‌کنیم‌.

 

ارائه خدمات سلامت محور به ساکنان
کوره پزخانه ها در تهران

شهردار منطقه ۱۹ تهران از ارائه خدمات سلامت محور رایگان به ســـاکنان کوره پزخانه ها به مناسبت دهه مبارک فجر خبر داد.
علی توکلی با اعلام این خبر افزود: این خدمات با حضور تیم های جهادی و با مشارکت مرکز بهداشت جنوب تهران در قالب انجام ویزیت رایگان پزشکی، مشاوره مامایی و بهداشتی ویژه افراد کم برخوردار کوره پزخانه ها در محدوده دولتخواه ارائه می شود.
وی با اشاره به اولویت خدمات حمایتی سلامت محور از افراد آسیب پذیر بویژه در ایام کرونا ادامه داد: طی این برنامه که شنبه ۱۸ بهمن اجرا می شود، ضمن توزیع بسته های حمایتی، ارائه خدمات غربالگری و اجرای تست کرونا، بینایی سنجی کودکان نیز در سراهای محلات انجام می شود. شهردار منطقه ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی به سالمندان را از دیگر برنامه های سلامت محور به مناسبت دهه فجر اعلام کرد که به سالمندان بالای ۶۰ ارائه می شود.
به گفته وی، دریافت آموزش های پزشکی و اهدای بسته های بهداشتی از خدمات جانبی این برنامه است.

 

​تهران ۱۴۰۰، هویت را به شمیران باز خواهد گرداند

​شهردار منطقه یک تهران گفت: تهران ۱۴۰۰ با همراهی اندیشمندان، اساتید و معماران شهر، هویت را به شمیران باز خواهد گرداند و ما می توانیم تاریخ شمیران را در بناها و معابر آن دوباره ببینیم.
سید حمید موسوی اظهار کرد: شمیران از یک اغتشاش بصری رنج می برد که نیاز است اصحاب فن، گروه های مرجع، اساتید، منتقدین در کنار دستگاه نظارتی و مدیریت شهری قرار بگیرند تا حال شهر خوب شود.
او گفت: در طرح تفصیلی جامع، ما به دنبال رفتن به سوی طرح های راهبردی–ساختاری بودیم تا با انعطاف پذیری های لازم پویایی را در شهر با هدف تقویت و توسعه آن ایجاد کنیم اما مشکلات باعث شد دوباره به سمت طرح های توزیع کاربری و نقشه های ۲۰۰۰/۱ برویم.
موسوی خاطر نشان کرد: در اجرای طرح های راهبردی- ساختاری نیاز به حضور تشکل ها و کارگروه هستیم تا بررسی کنند که اگر پهنه ای بنا به جمعیت و نحوه خدمات رسانی تغییر لازم دارد بتوانیم با تغییر پهنه خدمات را در آن تقویت کنیم. شهردار منطقه یک توسعه شهر را نیازمند مطالبه گری دانست و گفت: باید مطالبه گری مردم، اساتید، معماران و … در ساخت شهر افزایش یابد تا ضوابط بروز رسانی و ریل گذاری صحیح برای آینده شهر داشته باشیم و ساختمان هایی را به صورت پایلوت در منطقه طراحی کنیم که از ویژگی هایی چون دوستدار محیط زیست بودن، مناسب سازی، ایمن سازی و صنعتی سازی برخوردار باشند. سرپرست شهرسازی و معماری شهرداری منطقه یک نیز در این جلسه گفت: پیشنهادات سازنده معماران می تواند شهرداری و مدیریت شهری را در اجرای بهتر پروژه های شهرسازی راهنمایی کند.
بهمن اصغری افزود: طرح نقطه نظرات و نقد معماران در راستای پذیرش طرح، تایید نما و دیگر دغدغه ها می تواند مدیریت شهری را در جهت اصلاح یا تبدیل آنها به دستورالعمل یاری کند تا با پیگیری به ضوابطی برسد که پایه گزارش منطقه یک باشد. او گفت: تلاش ما محدود است و با همفکری و هم اندیشی معماران می تواند بیشتر شود.
مهرداد زواره یکی از معماران حاضر در جلسه نیز خاطر نشان کرد: دغدغه معماران حفظ باغات و سرمایه های طبیعی و تاریخی شهر و منطقه است که نیاز است فرآیندها اصلاح شود تا در آینده شهر را با معماری بهتری داشته باشیم.