استیضاح مدیران در میکسدزون جنجالی
استیضاح مدیران در میکسدزون جنجالی

    محمدرضا تقی‌خانی/ هفته چهاردهم رقابت های لیگ برتر با پیروزی استقلال برابر نساجی به پایان رسید تا این تیم هم چنان در صدر جدول قبل از هفته پایانی نیم فصل قرار بگیرد.آبی ها در حالی باضربه فرشید اسماعیلی که بازوبند کاپیتانی را هم در دست داشت نتیجه را به نفع خود به پایان […]

 

 

محمدرضا تقی‌خانی/

هفته چهاردهم رقابت های لیگ برتر با پیروزی استقلال برابر نساجی به پایان رسید تا این تیم هم چنان در صدر جدول قبل از هفته پایانی نیم فصل قرار بگیرد.آبی ها در حالی باضربه فرشید اسماعیلی که بازوبند کاپیتانی را هم در دست داشت نتیجه را به نفع خود به پایان رساندند که جرقه جنجال دقایقی قبل از آن توسط کاپیتان اول تیم زده شده بود . بینندگان تلویزیونی وریا را که عصبانی بازی را دنبال می کرد و به خاطر شوت بی مورد وریا یک کارت زرد از داور دریافت کرده بود را بعد از تعویض در مسیر رختکن دیدند که باز هم توپ کنار زمین را به سکوهای ورزشگاه فرستاد.اتفاقی که در ادامه وریا را به مسیر خانه فرستاد و او خیلی زود رختکن ورزشگاه را ترک کرد.موضوعی که ابتدا به نظر بابت تعویض وی با موسوی بود اما ریشه در ماجراهای دیگری داشت.
اما بازی که به پایان رسید و بازیکنان از رختکن به بیرون آمدند بزرگان تیم اسماعیلی ، مطهری ، مظاهری ،دانشگر، قایدی ، موسوی و شجاعیان هم در میکسدزون ورزشگاه بغض مانده در گلو را رها کردند و از نابسامانی ها در تیم گفتند . از وضعیت زمین انقلاب که ظاهرا کوددهی به آن چمن را پر از شیشه کرده ، از مشکلات مالی گرفته تا غذا دادن پرسی به بازیکنان تیم در اردو !اتفاقی غیر قابل باوردر لیگی که نام آن حرفه ای است و در یکی از مهمترین باشگاه های ایران در حال اتفاق است .
به این ها اضافه کنید جلوگیری از حضور تیم در هتل در روز گذشته که با حضور یکی از هواداران و پرداخت وجه مجوز حضور تیم صادر می شود .
شاید باور نکنید ولی این ها اتفاقاتی است که صدرنشین لیگ برتر فوتبال ایران که مجوز حرفه ای را دریافت کرده و قرار است دو ماه دیگر در مهمترین تورنمنت آسیا شرکت کند در حال دست و پنجه نرم کردن با آنهاست . در پایان بازی امروز ، انگشت اشاره بازیکنان مستقیم مدیرعامل باشگاه را نشانه گرفته و آنها مددی و البته هیئت مدیره را مسبب تمام این اتفاقات می دانند.
به نظر می رسد تاریخ در استقلال در حال تکرار است . سال ۹۰بود که استقلال در بهترین دوران و روزهای خودش در اصفهان و بعد از نبرد با ذوب آهن و در مسیر برگشت به تهران با پیتزا در اتوبوس پذیرایی شد که صدای هشت همیشه شاکی استقلالی ها مجتبی جبازی را نیز دراورد . استقلال سال ۹۰ که سرمربیش پرویز مظلومی سرپرست این روزهای تیم بود و مملو از ستاره در پایان فصل لیگ برتر را از دست داد تا مدیران این تیم بدانند برای رسیدن به قهرمانی باید ابزار مدیریتی را مهیا کرد.
محمود فکری که تا اینجای کار با چنگ ودندان امتیازات را جمع آوری کرده است و از هواداران این تیم درخوست حمایت دارد و همچنان امید اول قهرمانی در لیگ است در روزهای گذشته به دفعات مختلف از مشکلات زیاد تیم گفته بود ، مشکلاتی که هیج کدام از آنها در تیم های مدعی دیده نمی شود و آنها فارغ از تهیه غذا و اسکان و زمین تمرین در حال آنالیز تیم های دیگر برای رسیدن به قهرمانی و کسب سهمیه هستند.
به نظر فارغ از هر گونه تحلیل فنی کادر فنی و نوع ارائه فوتبال استقلال باید قدردان این بازیکنان و کادر فنی بود که با این مشکلات و این همه حاشیه همچنان برای دل هواداران این تیم می جنگند و در زمین مسابقه کم نمی گذارند.

 

 

ادامه سال‌های بدون آرامش در استقلال
کیش دوباره هواداران به وزیر و مهره‌هایش

محمدرضاتقی خانی/

شرایط نامطلوب سالیان اخیر در استقلال همچنان ادامه دارد و بازیکنان و هواداران این تیم با وجود صدرنشینی از چنین وضعیتی رضایت‌ندارند.
داستان استقلال تکراری شده است و این تیم پرطرفدار با سابقه‌ای درخشان در آسیا و لیگ ایران همچنان غرق در مشکلات غوطه‌ور است. روز گذشته از میکسدزون ورزشگاه آزادی صحبت‌هایی شنیده شد که باورش برای مردم عادی که فوتبال را حرفه‌ای دنبال نمی‌کنند هم سخت بود.
شاید اگر نام بازیکنان و چهره آنها را نمی‌شناختیم، فکر می‌کردیم صحبت‌های مطرح شده از سوی بازیکنان یک تیم آماتور در سطح لیگ سه در حال مطرح شدن است و آنها ابزار اولیه یک تیم فوتبال را ندارند ولی واقعیت این نبود و این بزرگان باشگاه استقلال بودند که از نداشتن زمین تمرین مناسب و وجود شیشه درآن، نبود غذای مناسب و اسکان با خواهش و تمنای تیم و شرایط بسیار بد پرداختی‌های باشگاه صحبت می کردند.
روی صحبت تمام بازیکنان استقلال که پس از دیدار با نساجی به صحبت پرداختند، احمد مددی، مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره باشگاه بودند.
سال گذشته در همین روزها و در نیم‌فصل لیگ برتر بود که استقلال با استراماچونی به صدر جدول رسیده بود که این سرمربی ایتالیایی برای عدم پرداخت به موقع مطالباتش باشگاه را ترک کرد و درخواست غرامت داد؛ مبلغی که به دفعات مختلف در این یک‌سال به طلبکاران استقلال ازجمله وینفرد شفر، سرور جپاروف و ایسما پرداخت شد تا استقلال بتواند به حیات خود ادامه بدهد؛ حیاتی که انگار واقعی نیست و کل اعضای تیم در کما به سر می‌برند؛ کُمایی خود ساخته از سوی متولیان اصلی تیم که آنها را دچار مشکل کرده است.
اتقاقات این سال‌ها نشان می‌دهد چه جام‌ها و چه بازیکنانی از استقلال به دلیل سوء مدیریت از دست رفته‌اند و داستان دوباره تکرار شده است؛ همچنین استقلال در این چند سال اخیر دو بار پنجره نقل و انتقالات‌اش در زمستان ۹۵و شهریور ۹۹ به‌خاطر عدم زمانبندی مناسب مدیرانش بسته شده و آنها در همین سال‌ها به دفعات مختلف کلکسیونی از بهترین فوتبالیست‌های ایرانی و حتی خارجی‌هایی که به ایران آمده‌اند را از دست داده‌اند و در ادامه، پرداختی بیشتری را برای بازیکنانی با کیفیت کمتر در دستور کار قرار داده‌اند!
مروری بر بازیکنان سطح بالای استقلال در این سال‌ها ازجمله امید ابراهیمی، کاوه رضایی، امید نورافکن، علی کریمی، مجید حسینی ، مامه تیام، آیاندا پاتوسی، جپاروف و این اواخر میلیچ به ما نشان می‌دهد سوء مدیریت در استقلال ساکن نیست و از مدیری به مدیر دیگر انتقال می‌یابد و کسی هم نیست و یا اگر هم هست دوست ندارد برای این اتفاقات تصمیم درستی بگیرد.
سال‌هاست استقلال زمین تمرین مناسب ندارد و برای کسی هم مهم نیست چرا یکی از دو تیم محبوب پایتخت از ورزشگاه مرحوم حجازی به زمین شماره دو آزادی کوچ می‌کند و هفته بعد یک روز در زمین تهرانسر بازیکنان باید جمع شوند و بعد همگی دسته جمعی به ورزشگاه انقلاب می‌روند و شیشه‌های موجود در زمین را جمع می‌کنند تا کسی آسیب نبیند.
اصلا تحلیلی می‌شود که چرا استقلال این همه آسیب دیده دارد و مخارج پیش‌بینی شده برای قرارداد با بازیکنان به‌جای صرف در زمین فوتبال، بابت منتظر شدن برای بهبود بازیکنان در حال هزینه شدن است؟
مدیران باشگاه استقلال بدون توجه به خواسته‌های هواداران با ذونکن‌هایی پر از مدارک سوء مدیریت به برنامه‌های ورزشی می‌آیند و پته یکدیگر را روی آب می‌ریزند؛ آنها اصلا توجهی ندارند اینگونه حرکات ذره ذره وجود هوادارها را آب کرده و آنها را برابر رقبایشان سرشکسته می‌کند.
هوادار استقلال حق دارد از متولیان اصلی این باشگاه آرامش بخواهد، هوادار استقلال حق دارد از خودش بپرسد چرا همیشه این مشکلات وجود دارد و مدیران ناشناخته یا کم‌سابقه در ورزش روی کار می‌آیند یا چرا پنجره نقل و انتقالاتی این تیم تا باز می‌شود، دوباره بسته می‌شود.
هواداران استقلال در چنین شرایطی که مشکل روی مشکل می‌آید و آرامش را از آنها و بازیکنان گرفته، انتظار دارند تا وزیر ورزش، به عملکرد مدیرانی که خود در این باشگاه انتصاب کرده، نظارت کند و آرامش از دست رفته سالیان اخیر را به استقلال برگرداند.